Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

09 lis 2007, 21:07

eve81 pisze:Dominisia, super ta tablica tylko jak sie ją montuje na wózku?? mam nadzieje ze fotki ze spacerku z tablicą tez będą

No pewno ze beda, tylko musze tabliczke z powrotem zamontowac, bo zdjelam jak robilam zdjecia wozka, narazie nikt nie dzwonil w sprawie kupna :ico_noniewiem: A montuje sie ja na rozne sposoby, ona ma takie dwa otworki, po prawej i lewej stronie i mozna przywiazac tasiemka, sznureczkiem, czym tam chcesz.

eve81 pisze:mozna kupic naprawde za grosze

A ja nie dosc ze nie mam talentu do lazeni po cicholandach, to jeszcze nie mam talentu do zakopow na allegro, normalnie beznadziejna jestem :-D

Jasiu teraz zasnal, kurcze spal tak dlugo po tym szczepieniu a jak sie obudzil to pierwszy raz od urodzenia tak marudzil, nawet na raczkach mu zle bylo :ico_olaboga: Mam nadzieje ze nocka juz bedzie ok, no i jutrzejszy i kolejne dni :)

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 lis 2007, 21:17

eSKa, dziekuję za kciuki. obym tylko się nie zestarzała czekając :-D :-D :-D

eve81, chyba od Ciebie zarażamy się tym kupowaniem na allegro ja już zaliczyłam przybornik i teraz czekam na mate ale już kilka innych rzeczy wyladowało w opcji obserwowanych.

Dominisia, ja to bym ich pozwalniała :ico_zly: Leniuchy wstretne!!

Mała śpi, przed kąpaniem trochę ją pomęczyłam na łóżku i wiecie co odwróciła się sama z brzuszka na plecki :ico_brawa_01: A tatuś tego nie widział :ico_placzek: do środy jeszcze kawał czasu.. a wczoraj mówił ze moze nawet do czwartku!! :ico_zly: Idę posprzatać po kąpieli i sama się umyć i chyba do łóżka, ale jeszcze coś naskrobie!!

[ Dodano: 2007-11-09, 20:49 ]
Idę już z komputerka DOBRANOC!!!

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

09 lis 2007, 21:49

Dominisia pisze:narazie nikt nie dzwonil w sprawie kupna :ico_noniewiem:

a gdzie wystawiłas ten wózeczek?? dałaś ogloszenie w gazecie?

Dominisia pisze:A ja nie dosc ze nie mam talentu do lazeni po cicholandach, to jeszcze nie mam talentu do zakopow na allegro, normalnie beznadziejna jestem :-D

każdy dzień dobry żeby zacząć :-D ale ostrzegam że to wciąga na maxa :ico_oczko:

Justyna_Bochnia pisze:chyba od Ciebie zarażamy się tym kupowaniem na allegro ja już zaliczyłam przybornik i teraz czekam na mate ale już kilka innych rzeczy wyladowało w opcji obserwowanych.

a mnie to bardzo cieszy, bo nic tak nie poprawia humoru jak zakupki, co nie??? chyba ze sie myle.

[ Dodano: 2007-11-09, 20:50 ]
no a moj Szymul pospał po kapieli 30min i teraz wcale nie ma zamiaru isc spac :ico_olaboga: M nosi go na rekach bo oczywiscie mamy w domu juz malego rządziciela i leżeć nie bedzie

Awatar użytkownika
dagmara1709
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

09 lis 2007, 22:31

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie :ico_haha_01:
stawiam wkupne :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
eve81, prosiłaś o moje dane wiek 27 dagmara wasilewska,sosnowiec,woj śląskie.
Jeśli chodzi o zakpy na allegro to ja mojej małej całą wyprawkę tam kupiłam łącznie z kompletami pościeli i wózkiem,i jestem bardzo zadowolona.
jak chce sobie humor poprawić to i w nocy wchodzę na allegro i kupuje ile wlezie :ico_haha_01:
dzisiaj też tak zrobie. Pomieważ teściowa jest z nami 3 tydz i nic tylko szpile mi wbija tak się nie lubimy że hej :ico_olaboga: ale w niedziele już odlatuje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Mieszka w Rzymie więc nie widuje jej dzięki Bogu zbyt często.
Moja Maja ma problemy z robieniem kupki :ico_placzek: i cały dziń była marudna 3 dni bez to brzuszek ją bolał :ico_placzek: ale w końcu zrobiła to mam nadziekę,że będzie spała spokojniej.
Kiedy ona będzie przesypiać troszke więcej??
Miłej nocy wam życze.

eSKa
4000 - letni staruszek

09 lis 2007, 22:37

A mój Olek wykąpany najedzony lezy spokojnie w łózeczku a mama sie modli żeby zasnął sam bez cycora :ico_sorki: :ico_sorki:

Dominisiu to spryciarze ci robotnicy :ico_nienie: Zamiast szanowac roboty to sobie w kule lecą, wiadomo ze jak znajomi to myślą ze mogą robić co chcą :ico_olaboga:

eve81 pisze:M nosi go na rekach bo oczywiscie mamy w domu juz malego rządziciela i leżeć nie bedzie
Mały cwaniak rośnie, Eve oj to będziesz miała wkrótce muskuły jak Pudzian :-D

[ Dodano: 2007-11-09, 21:42 ]
dagmara1709 pisze:Mieszka w Rzymie więc nie widuje jej dzięki Bogu zbyt często.
Przynajmniej nie robi ci niezapowiedzianych odwiedzin co drugi dzien, tak jak moja :ico_zly:

[ Dodano: 2007-11-09, 21:47 ]
Pozwólcie że zacytuje pewnego polityka YES, YES, YES :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Moje dzieciątko kochane zasnęło samo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
To ja jeszcze na noc stawiam z tej okazji ciacho, to nic że takie samo jak dagmara :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :-D

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 lis 2007, 09:58

Witam!!

eve81, faktycznie zakupki poprawiają mi humorek, ale szczerze to wole komuś coś kupować niż sobie :P

Kurde pospałam do 7:30 i chciałam trochę ogarnąć bo rodzice przyjeżdżają, a jak jestem sama to wiadmo że nie muszę mieć idealnego porządku... w sumie to muszę tylko poodkurzać hehe No ale Mała siedzi u mnie na brzuchu w nosidełu i chciałaby żeby z nią stać w miejscu i skakać :ico_szoking: , teraz siedzi spokojnie i patrzy na drzwi hehe chyba tak się hipnotyzuje bo oczka jej się zamykają.

Ogladałam wczoraj Tv i dowiedziałam się że 2 listopada tego roku w Chorzowie na klatce schodowej powiesił się Mirosław Breguła wokalista i kompozytor zespołu Uniwers.. wiecie może co to za zespół napewno tak grali takie utwory jak Johny, albo W taka Ciszę. Jakoś mi zmiekło serce wczoraj i napisałam do mojego M miło po raz pierwszy odkąd wyjechał słowami piosenki "W taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę, Ciebie wołam, ale cisza i pustka dookoła. Jesteś moim aniołem, miłością bez dna, Jakże długo mam czekać, jak prosić Cię mam, Każesz trwać w niepewności, więc trwam. Do księżyca się śmiejąc przywołuję Cię - wróć! W taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę, Ciebie wołam, ale cisza i pustka dookoła." Kurde się chłopina wzruszył bo odrazu sms że jestem cudowna :-D jaki komplemencior hehe i oczywiście pytanie Kochasz mnie jeszcze? Jestem twarda nie piszę, ja non stop o niego zabiegałam mówiłam kocham kocham a On nic niech teraz się troszkę wysili, bo jak był teraz w Polsce to jakoś nie spisał się!! :ico_zly: Już dziś aż miałam sen erotyczny :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: no ale ile można żyć tylko snami :D :ico_haha_01: :ico_haha_01: Oj zasiedziałam się tutaj... jakoś osoatnio rozciągam się w pisaniu do was a i tak pewnie piszę o pierdołach i przynudzam no cóż takie zycie piszę to co się dzieje to nic że nic ciekawego :P :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-11-10, 09:02 ]
dagmara1709, dawaj jej na czczo pare łyków ciepłej przegotowanej wody... Mi położne w szpitalu poradziły bo tydzień temu dzwoniłam bo Marcela tez miała problemy i pomogło śmiga kupki ale i tak co 3 dni. Bedzie przesypiać zobaczysz!! Marcela od dwóch tygodni zasypia między 20:00 a 21:00 budzi sie koło 3:00 a potem 6:00. Karmisz butelką to w sumie powinna długo spać, ja jak dawałam to spała 5 godzin do następnego posiłku ale jadawałam tylki 1 raz w nocy butle a tak to cycek ale zrezygnowałam bo miała zaparcia po butelce i teraz tylko cycuś.... Nie wiem jak jest u innych dziewczyn ale chyba tez nie budzą się już tak chęsto.

[ Dodano: 2007-11-10, 12:14 ]
!!! A Wy gdzie się podziałyście??? Pewnie sobota to czas na seryjne zakupy!!! A ja nie mam co czytać!!!! Ale zaraz przyjada rodzice więc będę dopiero wieczorem to może się trochę uzbiera :) :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2007, 14:16

Widzę,że tylko Justynka na posterunku! A ja owszem, wstałam wcześnie, tylko pojechałam na szmatki, ale jakaś kicha dziś, bo tylko bluzkę sobie kupiłam- kolejną czarną. Patrzyłam za torebką,ale sama nie wiem jaką chcę (pewno kupię na allegro..).
U Was też pada śnieg?
A! I kupiłam świecę na chrzest.
Pytanie do mamus karmiących pierśką- jecie już normalnie, czyli wszystko? Ja w zasadzie od początku, no może od drugiego tygodnia, jem jak zawsze. Chociaż czasem mam wyrzuty,że powinnam się lepiej odżywiać :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

10 lis 2007, 14:44

Kocura Bura, no ja sie jeszcze ograniczam, prawie nie jadam czekolady i cytrusów, no ale tez juz mysle o tym zeby zacząć normalnie jesc bo mam oczywiscie ochote na te wszystkie rzeczy ktorych mi jesc nie wolno bylo na początku

ja tez co chwile wchodze i patrze czy cos nowego do czytania jest
no ale cichutko tu u nas dzisiaj
M zmienia mi opony na zimowe
Szymuś przed chwilą zasną
a ja ide oglądać powtorke "You can dance"- uwielbiam ten program

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2007, 14:47

eve81, no właśnie- ja też nie jem cytrusów! I kapusty, grochu, pieczarek (nie wiem, czy można?). A czekoladę i owszem.

Awatar użytkownika
dagmara1709
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

10 lis 2007, 15:21

hej dziewczyny ja mam za sobą ciężką noc,Maja prężyła się i wyginała obudziła się o1w nocy potemo 4 i nie spała do 6 ;30 teraz też zasneła ale stęka i jęczy biedulka bo to kupa nie idzie :ico_placzek: biedne dziecko męczy się okropnie :ico_placzek: dawałam już wodę i kperek i nic.
A do tego mam jakiś kryzys z mężem,chyba przerosło go to wszystko ....nie wiem co to będzie :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”