Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2007, 23:46

Martuś, no i takie podejście do pracy mnię się podoba :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A co!

No i nie to co myślicie. Ja gram na kompie po nocach :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Mój stary, studencki nałóg mnie dopadł. A tak się broniłam :ico_noniewiem: :-D

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!

17 gru 2007, 23:47

a i jeszcze brawa dla Jasia i Joachimka - no chłopaki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no i dla Dominisia !!!

z tego co słyszałam, lęk przed dentystą (bądź jakikolwiek lęk) dzieci "dostają" od rodziców, jakie nastawienie wapniaków takie dzieci ;-) Jak Patrykowi chirurg składał rękę to był zaskoczony, że dziecko takie odważne, sam mówił po kolei lekarzowi co ten będzie mu robił - pogratulował Agnieszce i Adamowi "dobrego przygotowania pacjenta" :-D

a mój mąż składał w ostatni weekend i dziś skończył taki oto prezent dla Patryka od rodziców :-D http://www.allegro.pl/item281020037_leg ... 8421_.html
podejrzewam, że to bardziej dla Adama "zabawka" :-D ale który facet z tego wyrasta ;-) nie mój :-P

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2007, 23:47

No i gratulacje dla chłopaków za samodzielne łażenie :-D Chyba nie wiecie z czego się cieszycie :ico_puknij: :-D

[ Dodano: 2007-12-17, 22:49 ]
Martuś, ja też nigdy z LEGO nie wyrosnę. Jak kupujemy mojemu chrześniakowi to ja z moim bratem składamy. JAk za starych, dobrych czasów :-D Zawsze wtedy byliśmy zgodni. Już się Gwiazdki nie możemy doczekać, bo brat jakieś fajne klocuszki Markowi naszemu kupił :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
Maritta

17 gru 2007, 23:52

Joooola... to z Bartkiem możesz piątkę przybić, ten jak ma fazy to gra wszędzie, ostatnio zatamował ruch, bo był korek, to on, pogram sobie, choćby w grę w komórce :-D i tak się chłopak zapomniał, że stał i stał, a inni myśleli, że korek nie rusza się... aż w końcu jeden kierowca sie ocknął i mrugnął mu światłami, że korka nie ma już :-P

ja tam się cieszę, że Lilcia chodzi, tak świetnie to wygląda... od razu przypomina mi się ten bobas z przywidzeń Ally McBeal :-D

[ Dodano: 2007-12-17, 22:53 ]
Joluś, ja z Bartkiem nie mogłabym... bo ja wszystko wiem i umiem najlepiej :-D hehhe a sama, cóż nie mam czasu, zabawne, on ma ja nie :-P

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2007, 23:57

Noooo sorrrryyyyy, padłam z Bartka :ico_smiechbig: . Ja w samochodzie to nie gram :ico_noniewiem: :-D Nooo nieeeeeeee, jak dla mnie, to masz mega zajefajnego małża. Ale już widzę jakbym go w tym korku obtrąbiła, nawyzywała i jeszcze palucha bym mu pokazała. A którego to nie powiem :-D :ble: . Bo ja taki nerwus za kółkiem jezdem :-P Buhehehehe, wyobraziłam to sobie i szczam :-D Jak dawniej :-D

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

18 gru 2007, 08:16

jak zwykle pierwsza :ico_szoking:

Martuś słodka ale nie mdła??? :P
My też mamy z pracy reklamówkę słodyczy, ale nie oddamy, zjemy sami :-D
choć też się odchudzam, nie jem kolacji od 3 dni :-D
A Ciebie Martuś dziewczyny odchudzą, po co się odchudzasz?

Jolcia, a w co grasz?
Mój mąż też lubi pograć :ico_haha_01:

A Asia gdzie jest?

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 gru 2007, 10:21

Gratulacje i wielkie brawa dla chłopaków :509: Teraz mamuśki to wam nie jest już potrzebna żadna dieta, jak zaczniecie za nimi biegać. A co do słodyczy to je uwielbiam i też byśmy same zjadły bo matyldzia nie odejdzie ze stołu do puki cos na nim jest :ico_haha_02: Na święta zawsze robie taki duży koszyczek łakoci i teraz to chyba będzie musiało stać na najwyższej półce w meblach, żeby nie dosięgła hahahaha :-D

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 gru 2007, 10:38

Witojcie :ico_haha_01: .

Hubi dopiero się obudził :ico_szoking: Od 19 :ico_szoking: Taka pogoda dziś senna, bo ja też dopiero niedawno z wyra się zwlekłam. Mamy dziesiątego zęba. Właśnie go wylukałam :-D

Elu, już odpowiadam. Gram we Władcę Pierścieni-Bitwa o Śródziemie. Jako, że jestem fanka ogromna Tolkiena, to jestem obśliniona na sam widok okładki, to już sobie wyoraź co się ze mną dzieję jak gram :-). Potem będę grała w jaką sWyspę Skarbów, bo mąż mi dał na urodziny ( :ico_puknij: nie wie co robi bidulek :-D ), a potem w Sacred :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Już się nie mogę doczekać :ico_haha_01:

Spadam do dziecia bo szaleje :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 gru 2007, 12:04

:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
ja mam manię grania w Simsy :ico_wstydzioch: więc Jola fajnie,że nie jestem osamotniona :ico_oczko:

Sprostowanie: Joachim pierwsze dwa kroczki postawił 2 grudnia i przez te dwa tygodnie doskonali chodzenie.Z każdym dniem chodzi coraz dłużej a wczoraj to już miałam wrażenie,że nie ma ochoty na czworakowanie.

Marittko jak Różuś,dziś już jej pasi? :-D

Iwcia masz jeszcze kawałek ciasta? Wczoraj nie miałam czasu wpaść ale dziś chętnie się poczęstuję.

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 gru 2007, 12:19

Witam

Jola- to taki nałogowiec z ciebie się zrobił,po nocach :-D nawet, pamietam jak mój mężus też po nockach grywał ale narazie mu przeszło troche mnie to :ico_zly:
Brawa dla Hubcia za dziesiatego zębola, mój stanłą na ośmiu i jak narazie nie widzę dalszych

Elu- brawa dla Jasia za pierwsze kroczki, teraz to juz będzie łaził a Ty za nim, mój Kornel niby chodzi drugi miesiąc a wczoraj znowu przewrócił się i to w łązience na kafelki, az mu troche krewka z nosa poleciała, tak sie wystraszyłam czy sobie czegoś nie zrobił w ten nochalek, w ogóle ostatnio sie uderza,w sobotę przywalił w ścianę, potknął się o klocek i wpadł, ten łepek to juz ma taki poobijany :ico_sorki: A co do gości to stół mam niedaleko sciany i jak się nie uważa a panowie nie uważli wcale to ściane mi cała poobijali, jeden tylko nic nie porysował porządny facet , też jestem :ico_zly: bo teraz trzeba to zamalować

A mój Daniel wczoraj rozebrał kabine prysznicową zdemontował brodzik i teraz od nowa bedzie zakładał, bo woda sie gdzieś lała, jejku kiedy to wszystko sie skończy teraz przed świetami mi bałagan zrobił, własnie musze spadać czyścić wszystko z sylikonu :ico_zly: dobrze, ze dość łatwo schodzi, miłego dnia wieczorkiem zajrzę papa

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”