Witam
Jola- to taki nałogowiec z ciebie się zrobił,po nocach

nawet, pamietam jak mój mężus też po nockach grywał ale narazie mu przeszło troche mnie to
Brawa dla Hubcia za dziesiatego zębola, mój stanłą na ośmiu i jak narazie nie widzę dalszych
Elu- brawa dla Jasia za pierwsze kroczki, teraz to juz będzie łaził a Ty za nim, mój Kornel niby chodzi drugi miesiąc a wczoraj znowu przewrócił się i to w łązience na kafelki, az mu troche krewka z nosa poleciała, tak sie wystraszyłam czy sobie czegoś nie zrobił w ten nochalek, w ogóle ostatnio sie uderza,w sobotę przywalił w ścianę, potknął się o klocek i wpadł, ten łepek to juz ma taki poobijany

A co do gości to stół mam niedaleko sciany i jak się nie uważa a panowie nie uważli wcale to ściane mi cała poobijali, jeden tylko nic nie porysował porządny facet , też jestem

bo teraz trzeba to zamalować
A mój Daniel wczoraj rozebrał kabine prysznicową zdemontował brodzik i teraz od nowa bedzie zakładał, bo woda sie gdzieś lała, jejku kiedy to wszystko sie skończy teraz przed świetami mi bałagan zrobił, własnie musze spadać czyścić wszystko z sylikonu

dobrze, ze dość łatwo schodzi, miłego dnia wieczorkiem zajrzę papa