Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2008, 15:10

Ja sobie niczego nie odmawiam, bo wiem, że i tak wroce do formy i tak, mam podpisana umowę a instruktorów jest jak na lekarstwo więc już 4 miesiące po porodzie wracam do pracy:) czyli od września i chcąc nie chcąc mam 2 godiny zajęć codziennie, więc wrócę do wagi. Co do rozstępów, moja kleżank i w ciąży i po stosowala przeróżne kremy i nic jej nie pomoglo :( z kolei ja ja bylam za granica w niecaly miesiac przytylam 12 kg i w następnym miesiącu je zrzucilam - nic ne używalam i nigdy rozstępów nie mialam, więc nie wiem o co tu chodzi ;(

[ Dodano: 2008-10-31, 14:13 ]
nastka - pewnie, ważne żybysmy my i dzidzie dobrze się czuly, a potek kazda z nas wróci do formy. Ja w liceum nigdy nie lubilam cwicycz, a jak już wpadlam w wir to fitness club stal sie moim domem - trzeba tylko sie w to wkręcić ;)

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

31 paź 2008, 16:06

Ja mam w nosie czy przytyje i ile. Jem to co lubie i to czego potrzebuje dziecko.
A rozstępów wiem, że się nie pozbędę i przez te lata się do nich przyzwyczaiłam. Tak były blade, a że teraz brzuszek rośnie to i rozstępy są bardziej widoczne

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

31 paź 2008, 16:07

To prawda, Ja przed ciążą zaczełam chodzić na aerobic z elementami tańca ( Firma nam zasponsorowała :-D ) jak się wkręcilam było super ale musiałam przerwać bo planowałam brzusio :ico_ciezarowka:

Mam propozycje jak urodzimy założymy nasze dodatkowe nowe forum i będziemy razem wracac do formy :ico_odkurzanie:

[ Dodano: 2008-10-31, 15:10 ]
zdrowa dietka , dużo ruchu noi może jakieś ćwiczenia pod okiem Ejustysi :-D :526: :509:

[ Dodano: 2008-10-31, 15:11 ]
a narazie - smacznego , ide zjeść pierogi które przywiózł mi Tomek - i nie mam zamiaru Sobie żałować :-D

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2008, 16:16

Ja sluże pomocą , le mam lepszy pomysl, mozemy zacząc cwiczyc juz teraz, ale pod innym kontem, moja kolezanka też instruktorka, skonczyla kurs na prowadenie zajęć dla ciężarnych, sama jak byla w ciąży wykonywala specjalny zestaw cwicec, ktory znacznie ulatwil jej poród. Nawet opowiadala, ze przed samym porodem jak byla juz w szpitlu specjalnie szpagat na lóżku robila i inne wywijaski żeby rozciągnąć miesnie, co prawda nie kazdy moze sobie pozwolic na szpagat , ale ćwiczenia prowadzi dla wszytkich więc zapytam ją i Wam powiem :)

Awatar użytkownika
nastka
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

31 paź 2008, 16:18

Dora świetny pomysł z tym nowym forum ja już się do niego zapisuję w grupie raźniej.
A jak się ma taką profesjonalistkę jak Ejustysia to jeszcze będziemy miły lepsze figury niż przed ciążą. :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2008, 16:21

dora narobilaś mi ochoty na pierogi, hmmm ruskie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2008, 20:03

dziewczyny mam juz cała wyprawke zrobioną:D :ico_sorki: :ico_sorki: dzis przyszedl wozek i lezaczek i koniec:D:D

ale mala nadal spokojna;/

Awatar użytkownika
Agnieszka
4000 - letni staruszek

01 lis 2008, 18:13

hej
Dora fotki brzuszka na razie nie wstawiam bo dopiero co wstawiałam a nie urósł jeszcze za bardzo.Wkleję za kilka tygodni
milutka super że już masz wyprawkę.A mała w ogóle się nie rusza czy po prostu słabiej niż zwykle?
dziewczyny nie ma co za bardzo się przejmować wagą.Chociaż nie jest zdrowe jeśli w ciaży zbyt dużo się przytyje ale nie można też sie głodzić.wszystko z rozsądkiem.Ja jestem ciekawa jak to u mnie będzie.Bo na razie cały czas 3kg na minusie.A moja mama w trzech ciażach miała tylko brzuch.Ja na razie nie dość że na wadze na minusie to uda też trochę schudły i bez problemu noszę moje stare spodnie tylko tyle że do guzika mam przyczepioną gumkę.Ale nie martwię się tym ze za dużo przytyję.Trudno za długo czekałam na tą ciażę żeby sie tym przejmować.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2008, 18:39

Agnieszka, mała sie rusza tzn wypina i czasem lekkie kopniaki sprzeda ale rzadziej niz zwykle....... moze malo miejsca juz ma ...albo mamusia dogadza jej jedzeniem i spi calymi dniami :)

pochwale sie moim zakupkiem:D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d95 ... aaad40.htm
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1c ... 1eb3d.html
l

[ Dodano: 2008-11-01, 17:40 ]
Agnieszka, nie martw sie jestes szczupl;a jak igielka... ja juz tez sie tym nie przejmuje wazne zeby malenstwo bylo zdrow i cale

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 lis 2008, 14:17

Cześć mamuśki!

Ja wczoraj połaziłam ostro po cmentarzach i tak mnie strasznie wieczorem brzusio bolał że musiałam Paracetamol zarzyć , martwiłam się :ico_placzek:
Ale pewnie się przeforsowałam + mały się rozpycha tam w środku, jestem dobrej myśli, skoro piszecie że też takie bóle miałyście szczególnie Milutka, jestem spokojna dzisiaj już o wiele lepiej.

Milutka - śliczny wózek, a mała pewnie faktycznie już przyciasne ma mieszkanko bo teraz intensywnie rośnie i mało miejsca na figle, kiedy idziesz do lekarza na kolejna wizytę?

Ejustysia- Ja teraz jem to na co i ile mam ochote broń Boże nie odchudzam się bez obaw :-D ale jak już urodzę to chętnie kontynuuję naszą znajomośc z Wszystkimi Kwietniówkami na nowym forum fitnness , trenerkę już mamy w Twojej osobie :ico_brawa_01:

Dziewczynki kochane , te bóle jajników to rozciąganie i naturalne procesy, ale mnie wczoraj również rejony nerek rwały jak diabli - też tak miałyście ???

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”