Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

18 mar 2009, 20:26

ale te co teraz mam robia sie ciasne, a zastanawiam sie czy moge duzo jeszcze przytyc
nie mam pojecia, ale jak widze zdjecia dziewczyn w 9 miesiacu to wiem ze brzuch moge miec drugi raz taki jak mam teraz w koncu dziecko wazy dopiero kg a pewnie jeszcze z 2 conajmniej przytyje :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 mar 2009, 21:16

ramonka, Przed chwila kupilam 2 koszule nocne do szpitala, maja z przodu rozpiecia, podobaja mi sie :-) w sumie to mialam zamiar kupic cos w stylu tuniki dla siebie, ale nic nie znalazlam. Narazie nie narzekam, bo jeszcze mam ubrania w ktore sie mieszcze.

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

18 mar 2009, 21:44

Narazie nie narzekam, bo jeszcze mam ubrania w ktore sie mieszcze.
ja sie mieszcze we wszystko z wyjatkiem spodnic, tylko czesc koszulek siega mi do pepka :-D

[ Dodano: 2009-03-18, 20:45 ]
Przed chwila kupilam 2 koszule nocne do szpitala
daj link :-D

Ilka79
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

18 mar 2009, 21:48

Witaj betty

ramonka, dobry pomysl z ta gumka i spodniami,
ale jak widze zdjecia dziewczyn w 9 miesiacu to wiem ze brzuch moge miec drugi raz taki jak mam teraz
Tak to prawda, urosnie jeszcze spory, teraz to typowo dziecko rosnie, wiec i brzuszke robi sie coraz wiekszy.

Ja tez nie chce juz kupowac ubran ciazowych, patrze na to, ze moze te niecale trzy miesiace jakos przechodze, a jedynie kupie sobie jakies luzne spodenki na lato, bo chyba w swoje tez odrazu sie nie zmieszcze :ico_placzek:
Jak nie zaczne rodzic wczesniej sama to ide na cesarke 9-10 czerwiec, wiec chyba powinnam sie trzymac tego terminu, 2,5 miesiaca mi pozostalo.

[ Dodano: 2009-03-18, 20:50 ]
Przed chwila kupilam 2 koszule nocne do szpitala
U nas w szpitalu daja jakies szpitalne koszule, wiec te pare dni to w nich tam bede, nie mam co kupowac swoich. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

18 mar 2009, 21:55

Jak nie zaczne rodzic wczesniej sama to ide na cesarke 9-10 czerwiec
a dlaczego cesaka? Moze pisałas ale ja juz nie pamietam :ico_sorki:
U nas w szpitalu daja jakies szpitalne koszule, wiec te pare dni to w nich tam bede, nie mam co kupowac swoich
u nas nie wiem, pewnie trzeba miec swoje... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 mar 2009, 22:15

Ilka79, w szpitalu gdzie bede rodzic trzeba miec swoje koszule, bo juz patrzylam na liste potrzebnych rzeczy.

Ja w spodnie szybko przestalam sie miescic, jak mi brzuch zaczal rosnac, dlatego zrobilam w grudniu zakupy i kupilam dresy. Lubie chodzic w spodnicach ,wiec poszukam takich na gumce i po porodzie bede mogla w nich chodzic. W Londynie jest juz 17 stopni w dzien, takze wiosne juz mamy :ico_szoking: Nie chce wydawac pieniedzy na ubrania w ktorych pochodze tylko 2 miesiace.

ramonka, pokazuje koszule, ktore kupilam
http://www.peacocks.co.uk/Womenswear/Ni ... 13218.html
http://www.peacocks.co.uk/Womenswear/Ni ... 13260.html

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

18 mar 2009, 22:19

Ja w spodnie szybko przestalam sie miescic, jak mi brzuch zaczal rosnac, dlatego zrobilam w grudniu zakupy i kupilam dresy.
moje wszystkie spodnie to biodrowki wiec na guzik zakładam gumke i bez problemu moge w nich chodzic :-D
Moja praca niestey nie pozwala mi na chodzenie w dresach ale w domu od razu w nie wskakuje :ico_oczko:
Koszule fajne :-D rozowa kupiłabym :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 mar 2009, 22:43

ramonka, to rzeczywiscie swietny pomysl z ta gumka. Pojde wziasc prysznic,a pozniej poczytam sobie :-)
Jutro idziemy z mezem do szkoly rodzenia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
bardzo sie ciesze, czas leci coraz to szybciej. Za kilka dni bede w 30 tygodniu :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
myszka_g
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 mar 2009, 23:39

Witam i przepraszam ze nie zaglądam, malujemy całe mieszkanie przed pojawieniem się nowego członka rodziny :ico_haha_01: jutro postaram się coś napisać.

monis
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 mar 2009, 09:14

doatałam wczoraj paczke od kuzynki z Hiszpanii ona niedawno urodziła i przysłała mi troche swoich spodni długich i rybaczek tak są tak uszyte że po porodzie zanim wróce do swojego rozmiaru bede mogła w nich pochodzić jeszcze :-) Mam zamiar uszyc sobie płaszczyk taki wiosenny bo te co ogladałam są koszmarne jak mieści mi sie brzuszek to cała reszta za szeroka na szczeście mamy przyjaciółka jest krawcowa i mi uszyje cos ładnego bo odrazu na sweterek nie da się z zimowych przejść
ramonka, to rzeczywiscie swietny pomysl z ta gumka
ja na poczatku też tak robiłam ale brzuszek urósł mi bardzo szybko i potzrebowałam spodni ciążowych udało mi sie znaleść całkiem fajne

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”