Awatar użytkownika
qunick
Jestem najmądrzejszy na forum!

15 gru 2007, 20:23

Zdróweczka i szczescia dl Bartusia i Alexika!!!! :ico_tort:

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

15 gru 2007, 20:50

lulu, karolas doszły juz do was wasze kalendarze ze zdjeciami? Do mnie kurier dotarł w środe, jesteście zadowolone, bo ja bardzo?

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

15 gru 2007, 21:46

Wszystkiego najlepszego dla Bartusia i Alexa :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

olala, tak, ja mam juz kalende\arze,
ale niestety wyslali z zdjeciami te ktore przed poprawka, bo mowia ze nie zauwazyli maila ze zmianą, a ja nie mialam czasu czekac na nowe, bo te zdjecia za granice wysylam, to musze wczesniej.
Bo myslalam ze one tlo, ktore nie za ladne usuwaja, bo zamawialam u innego sprzedawcy poduszeczki ze zdjeciem, no to tak fajnie przyblizyl ze nic za dzieckiem zbednego nie widac.
n o i poprawilam sama, a one nie zauwazyli, a przeciez pisali ze czekaja akceptacje, to dlaczego wyslali jak ja nie zaakceptowalam, ale co tam, to drobnostki, hihi
tak to jakosciowo bardzo fajny kalendarz

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 gru 2007, 23:41

QUNICK nie no szoku doznałam ale zaszalałaś kochana z tymi przepisami ;)-super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to juz szwagierke poinformowałam ze moze sobie przyjsc spisac bo ja jej tego nie bede pisac hahahahahah ale co sobie zachowam to zachowam dzieki serdeczne :) jesteś wielka.
A ty ktore wykonujesz jakby co i polecasz najbardziej?
No masz racje moze jak mrozik sie utrzyma bedzie lepiej ach obyyyy bo ręce opadają ;)
KATELAJDKA zdjęcia bartoliniego oczywiscie czadowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: minki rewelacyjne, Melcia tez robi takie sznupie ale musze ustawic inaczej aparat na taka sesje co jedno za drugim sie robi bo inaczej nie daje rady uchwycic tych jej minek hahahahaha. No fryzurka mi sie podobała, dobrze sie w niej czułam ale teraz przechodze na troche znow jasniejszy kolorek, więcej pasemek blondu cchę porobić ;) zobaczymy. Chodzi mi po głowie tak się ściąc troszkę w stylu Małgorzaty Ostrowskiej za dawnych lat hi hi hi nie no bez przesady ale chodzi mi o to zeby tył był krocej tak wycieniowany zeby tak jak ci kiedys pisałam mozna było natapirowac i stać będą jakos tak hi hi no nie umiem tego opisać ;)
Nocniczek no to własnie tak jak Magdzinka pisze ja mam po Kacpim taka foczkę co siada sie okrakiem na niego i ma buzke z przodu co by mi kacpi nie wysikiwał hahahaha o to mi tez chodziło ;), takze melci juz nie kupowałam nowego bo bez sensu musi miec ten i basta hahahahahaa. Nie no jestem zadowolona z niego bo kacpi mi na tych zwyklych sikał albo sobie ptaszka wyjmował pozniej sam hahahah na wierz i sikał na dywan hi hi hi a tak tutaj nie ma takiej mozliwosci wyjmowania ;),zaraz poszukam ci fotkę i wkleję kochana.
OLALA,LULU no to ja mam zonka narazie jutro mijaja dwa tygodnie od czasu jak zamowilismy kalendarze sztuk 3 i jeszcze nie dotarły, gosciu ma 2500 zamowien wiec jazda jest mam nadzieje ze do świąt dotrą bo jak nie to nie wiem :(
DZIEWCZYNY MAM WIESCI OD MAMY KASI pisała mi dzis Mama Kasia ze odłączyli jej neta i narazie nie ma dostępu do tt niestety :(. Ma jednak nadzieje, ze do świąt jej podlączą. U nich w miarę oki, pokaszluja ale nic powazniejszego sie nie dzieje. Aruś nosi dzielnie okularki i nie protestuje natomiast alusia mu sie dobera do tych okularkow hi hi hi. Coraz lepeij Ala chodzi juz na pół pokoju sie wypuszcza jest oki. Składała zyczenia swiąteczne, duzo zdroweczka wiec dla was wszystkich takze przekazuje w imieniu Mamy Kasi :),mam nadzieje ze uda jej sie z nami poklikac przed świętami jeszcze, buziolki dla Mamci Kasi i jej rodzinki :)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 gru 2007, 00:28

Bardzo dziękuję za życzonka dla mojego Synka!!

mamcia dzięki!! Jestes kochana! Musisz wkleić minki Julci. Bo na tym jednym pod Twoimi postami to też jest taka minka, w tym stylu!! Bartuś to jak robi te minki to jeszcze wydaje takie dźwięki jakby byl wkurzony i sie zlościł!!! Mówię, Ci padam ze śmiechu!!
magdzinka, karolas dzięki że napisałyście o tym nocniczku! W takim razie to chyba na taką foczkę sie skuszę. No najważniejsze żeby sobie ptaszka nie wyciągał i na dywan sikawka!! Liczę na to że się ladnie nauczy!
karolas wiesz, taka krótka fryzurka to troche kontrowersyjna jest, więcej roboty chyba z ułożeniem niż jak się ma długie, ale z drugiej strony to myślę że ładnie by Ci bylo bo masz bardzo ładną buzię więc spoko!! A z drugiej strony to sobie potapirować i bedzie. Sama nie wiem, ale jak czujesz że chcesz to powinnaś to zrobić. Ale moze weź pod uwagę to że jest zima i chodzimy w czapkach więc mozesz mieć "plastusia" i nici z tapirku, hihi:)
Nie moge wprost uwierzyc w to że już moje dziecko skończyło 10 miesięcy!! Boże jak ten czas szybko mija!!!
Podjęłam decyzję, że przed świętami powinnam pójść do przychodni, bo kurcze takie małe dzieci powinny byc pod stałą opieką lekarską nawet jak nie chorują. A my byliśmy ostatnim razem 3 miesiące temu. Może lakarka powinna pooglądać moejgo "Szmoncykiewicza"!! hihih, to jest jego nowe przezwisko, hihi, a smoczek to jest "szmonc". Myśle ze lekarka nie umawiała sie ze mna kiedy powinnam się z bartkiem pokazać bo była przekonana że jakaś infekcja albo coś w tym stylu nas do niej zaprowadzi, a tu na szczęscie nic a nic, więc chyba pójde do dzieci zdrowych tak po prostu się pokazać. Co myślicie??
Spadam bo zaraz bartus obudzi się na butlę! Śpijcie dobrze!!

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 gru 2007, 11:36

KATELAJDKA no tak zapomniałam o tym ze w czapie teraz chodzę hm :( masz racje lepiej nie ścinać chyba za krotko bo bedzie plastuś ;) hahahahahah.
No a co do przychodni to jak czujesz taka potrzebę to idz, dodam tylko ze mam kumpele ktorej dziecko wcale nie chorowało i tylko na szczepieniach sie pokazywała więc kartoteka puściutka i lekarka wcale nie miała nic za złe ze sie nie pokazywali bo jak nic matkę nie niepokoiło w rozwoju dziecka to nawet nie trzeba isc ale idz dla świętego spokoju jak chcesz ;)
LUTOWKI A MY DZIś SPRZATAMY CDN... z mała przerwą bo mój maż zapisał synka na Mikołajki z zakładu pracy i bedzie sie ta cała imprezka odbywac na naszych miedzynarodowych targach poznanskich, maż pracuje w volkswagenie poznan takze tam pracuje ok.5000 ludzi wiec podzielili dzieci na grupy godzinowe i maż jest zapisany na 12.30 hi hi hi. Bedą upominki od gwiazdorka, konkursy zabawy dla dzieci zobaczymy. Mielismy jechac wszyscy razem ale ze Melcia ma to zap. oskrzeli to zostaje z nią w domku a maż jedzie z Kacpim sie pobawić ;)
MILEJ NIEDZIELI DLA WAS WSZYSTKICH
eva A TY GDZIE SIE PODZIEWASZ KOBIETO? cO TASM U dOMINISIA I nACI? dZIEKI ZA MAILA I ZA KOLEJNE PROJEKTY, NIE MIAłAM TEZ CZASU KIEDY CI ODPISAC ;). bARDZO MI SIE PODOBAJą DAM ODPOWIEDZ JESZCZE TOBIE NA MAILA ;)

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

16 gru 2007, 12:15

Wszystkiego najlepszego dla Julenki córeczki Izy :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Katelajdka jasne ze lepiej dla spokoju pojsc

[ Dodano: 2007-12-16, 11:21 ]
Szkoda ze mamyKasi niema, oby szybko jej naprawili net
A co z naszą Iz@? Odezwij sie , jak tam Mirellka?
no i Ania 0708? Asiam?duzo co s dziewczyn w cale nie zaglada :ico_placzek:

Awatar użytkownika
qunick

16 gru 2007, 12:47

No sporo nas nie ma...
Serdeczne życzenia dla Julci!!!
Ja walczę z przeziębieniem - Ninusia mi sprzedała...Mam nadzieję, że wszyscy będziemy zdrowi na święta - tego Wam życzę!!!

Awatar użytkownika
Iza@
Mistrz pióra
Mistrz pióra

16 gru 2007, 12:47

A ja myślałam ze juz całkiem zostałyśmy zapomniane :ico_haha_02:

U nas wszystko dobrze Mirelka zdrowa .

Dziewczyny czy już wszystkie dzieciaczki jak sie postawi na nóżki to stoją sztywno bo Mirelka ma nogi jak z waty i nie wiem czy to normalne?

Nawet w chodziku nie chce chodzić włożę ja a po 30 sekundkach JUZ JEST PŁACZ.

Byliśmy u chirurga i niby jest wszystko dobrze ale ja i tak sie zamartwiam

Awatar użytkownika
qunick

16 gru 2007, 18:34

Hekkate, podobno ma nie wrzec tylko zostac równo podgrzane.
Iza@, jak masz wątpliwości to idź do pediatry. Ja poszukam jak dam radę - sa gdzieś takie graniczne daty po któych jak dziecko czegoś nei robi to należy zwrócić się do lekarza ale ich nie znam. jak znajdę to Ci dam znać Fajnie że się odezwałaś - pisz co u Was słychać!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”