QUNICK nie no szoku doznałam ale zaszalałaś kochana z tymi przepisami ;)-super
to juz szwagierke poinformowałam ze moze sobie przyjsc spisac bo ja jej tego nie bede pisac hahahahahah ale co sobie zachowam to zachowam dzieki serdeczne :) jesteś wielka.
A ty ktore wykonujesz jakby co i polecasz najbardziej?
No masz racje moze jak mrozik sie utrzyma bedzie lepiej ach obyyyy bo ręce opadają ;)
KATELAJDKA zdjęcia bartoliniego oczywiscie czadowe
minki rewelacyjne, Melcia tez robi takie sznupie ale musze ustawic inaczej aparat na taka sesje co jedno za drugim sie robi bo inaczej nie daje rady uchwycic tych jej minek hahahahaha. No fryzurka mi sie podobała, dobrze sie w niej czułam ale teraz przechodze na troche znow jasniejszy kolorek, więcej pasemek blondu cchę porobić ;) zobaczymy. Chodzi mi po głowie tak się ściąc troszkę w stylu Małgorzaty Ostrowskiej za dawnych lat hi hi hi nie no bez przesady ale chodzi mi o to zeby tył był krocej tak wycieniowany zeby tak jak ci kiedys pisałam mozna było natapirowac i stać będą jakos tak hi hi no nie umiem tego opisać ;)
Nocniczek no to własnie tak jak Magdzinka pisze ja mam po Kacpim taka foczkę co siada sie okrakiem na niego i ma buzke z przodu co by mi kacpi nie wysikiwał hahahaha o to mi tez chodziło ;), takze melci juz nie kupowałam nowego bo bez sensu musi miec ten i basta hahahahahaa. Nie no jestem zadowolona z niego bo kacpi mi na tych zwyklych sikał albo sobie ptaszka wyjmował pozniej sam hahahah na wierz i sikał na dywan hi hi hi a tak tutaj nie ma takiej mozliwosci wyjmowania ;),zaraz poszukam ci fotkę i wkleję kochana.
OLALA,LULU no to ja mam zonka narazie jutro mijaja dwa tygodnie od czasu jak zamowilismy kalendarze sztuk 3 i jeszcze nie dotarły, gosciu ma 2500 zamowien wiec jazda jest mam nadzieje ze do świąt dotrą bo jak nie to nie wiem
DZIEWCZYNY MAM WIESCI OD MAMY KASI pisała mi dzis Mama Kasia ze odłączyli jej neta i narazie nie ma dostępu do tt niestety
. Ma jednak nadzieje, ze do świąt jej podlączą. U nich w miarę oki, pokaszluja ale nic powazniejszego sie nie dzieje. Aruś nosi dzielnie okularki i nie protestuje natomiast alusia mu sie dobera do tych okularkow hi hi hi. Coraz lepeij Ala chodzi juz na pół pokoju sie wypuszcza jest oki. Składała zyczenia swiąteczne, duzo zdroweczka wiec dla was wszystkich takze przekazuje w imieniu Mamy Kasi :),mam nadzieje ze uda jej sie z nami poklikac przed świętami jeszcze, buziolki dla Mamci Kasi i jej rodzinki :)