Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

21 lip 2007, 11:56

Hehe ..kazdy mi Violu to mowi zebym teraz tak sie nie ''srala'' zaprzeproszeniem..bo potem ebde chciala chwilke sie chociaza ponudzic :) ale jakos ja itak i tak chce zeby wyszedl:)
a jak burze przezylyscie kobietki?? bo u mnei w lublinie byla ogromna !!! balam sie :) hihi zreszta ja sie zawsze boje piorunow :) kubus tez kopal

Awatar użytkownika
sosim
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 lip 2007, 11:56

Sylwia, na szczescie czuje wszystkie ruchy Zosi wiec jestem spokojna poza tym robie co 2 dni ktg
placki ziemniaczane to bym zjadla mniam mniam, ale dzis moja tesciowa robi ruskie z domowego serka wiec tez mniam mniam

co do mnie to mała jest juz wstawona w kanał i naciska mi na jakis nerw biodrowy i chodzic nie moge, ale spoko jakos dam rade jeszcze te kilka dni

Viola, Sylwia, dzieki za słowa wsparcia :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sylwia

21 lip 2007, 12:00

Sosim to ja do ciebie na pierozki wpadne :) ja jeszce nie mialam ktg robionego..wogole ja to mam problem, bo nei utrzymuje kontaktu z ginem ii polozna bo to wiesniaki..... w szpitalu w ktorym rodze tez ani razu nie bylam..i poprostu jak zaczne rodzic to ajde do tego spzitala..usg mialam 3 tyg temu robione i teraz do porodu zero ...bo to moj gin robil mi..a przestalam do niego chodzic bo to debil drze sie ciagle...
jak cos sie zacznie dziac to do szpitala...

Awatar użytkownika
Viola
Trzy tysiące lat minęło...

21 lip 2007, 12:01

Sosim ....smaka mi narobiłaś na te pierożki....mniam
ja w poniedziałek idę do gina. po wyniki badań ....no i na dniach muszę jechać do położnej na ktg. dobrze, że już od poniedziałku mój szpital otwarty!!!!to mogę rodzić... :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Sylwia

21 lip 2007, 12:02

dzwonilam do szpitala i mowila mi ze ebz problemu przyjma mnie..A wlasnie jak bede po terminie to moge rzadac w szpitalu badan usg i kat za darmo ??
czy moga robic problemy?
:ico_olaboga:

Awatar użytkownika
sosim
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 lip 2007, 12:02

Sylwia, u nas burza byla lajtowa wiec dziecko nic nie reagowalo, co wiecej liczylam ze jak bedzie porzadnie lało i grzmiało to saie mała zdecyduje i wyjdzie bo slyszlam ze na burze babeczki tez rodza :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sylwia

21 lip 2007, 12:07

Ok :ico_ciezarowka: ucieak do swojego meza..podokuczac mu troszke :) :-D :ico_haha_01: pozdrawiam !!

Awatar użytkownika
Viola
Trzy tysiące lat minęło...

21 lip 2007, 12:09

dziewczyny a ja mam mały problem z naszym psem...
ta nasza sunia kochana jest, ale bardzo głośna...jak ktoś wchodzi po schodach to hałas nie z tej ziemi...a jak ktoś zadzwoni domofonem albo do dzwonkiem drzwi...to lepiej nie mówić...martwię się jak to będzie jak się urodzi Milenka... :ico_olaboga:
rozważaliśmy z mężem, żeby ją oddać w dobre ręce....ma dopiero rok...ale szkoda mi bardzo...człowiek się przyzwyczaił...
dziś przyjechał znajomy męża i był zdecydowany ją wziąć....ale chłopcy płakali...mi też jakoś tak nie swojo...w końcu została i dalej jest z nami...już sama nie wiem.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
sosim
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 lip 2007, 12:14

Sylwia, mam nadzieje ze usg i ktg to robia bez niczego, ze nie trzeba sie prosic

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lip 2007, 12:18

Viola mam kupe znajomych którzy mają psy i małe dzieci..zresztą pies jak szceka to "gada" więc ja nie widzę żadnego problemu..sama mam bardzo głośna suczkę która nie raz by mnie przyprawiała o zawał nagłym szczeknięciem..jak córeczka będzie przyzwyczajona do je szcekania to nie ma żadnego problemu,zresztą możesz porozmawiać z chłopcami i im powiedzieć że jak Milenka się urodzi to musza się zajmować suczką powiedzieć co i jak...u zwierząt lata leca szybciej dla nas to "tylko "rok a dla psiaka 4 lata....ja w zyciu bym się na cos takiego nie zdobyła..nie oddałabym psa dlatego że głosno szczeka.....

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”