no to super...ja byłam u ginka - nie zmieni mi pigułek na inną metodę ze względu na jajnik, 12go idę na dowcipne usg. wtedy powie mi więcej i o jajniku i o cycu. ale wstępnie jest w porządku.
wiesz co - powiem Ci, że NIKIM. Masakra. Zabiłabym chyba i poszlabym siedziec za takich gnojów. Brak słów.a tak serio to kim trzeba być, żeby coś takiego zrobić???
mnie to nie dziwi. Ludzie są okropni pod ty wzglem czasem, a raczej często...wiecie co mnie spotkało wczoraj? jechałam autobusem zkm i po raz pierwszy ktos (młoda kobita,którą poprosiłam o pomoc)mi nie pomógł -chodzi o włozenie wózka do uatobusu, byłam w szoku, dopiero taki chłopak uratował nam zycie, byłam zła na tę babę jak nie wiem co
niestety straszna znieczulica panuje w naszym krajuwiecie co mnie spotkało wczoraj? jechałam autobusem zkm i po raz pierwszy ktos (młoda kobita,którą poprosiłam o pomoc)mi nie pomógł -chodzi o włozenie wózka do uatobusu, byłam w szoku, dopiero taki chłopak uratował nam zycie, byłam zła na tę babę jak nie wiem co
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość