Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2007, 09:37

I ja się witam :ico_haha_01:

Właśnie mężulek zrobił kawkę i jajecznicę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 lis 2007, 09:55

Kamizela :ico_brawa_01: dla mezulka...moj wlasnie pobiegl na papierocha i idzie spac....
a tak wogole to DZIEN DOBRY :-D

no my juz dawno na nogach..ja sniadankuje a mala rzuca sie na zabawki....kupilam jej taki kosz wczoraj ktory ma miescc jeej graty bo coraz wiecej tego...i dzis go postawilam w pokoju i dobrze ze jest lekki po mloda doczolgala sie do niego i wywrocila :ico_szoking: :ico_puknij:

za tydzien bedzie tu moja mama :ico_brawa_01: ...i juz widze ile placzu bedzie na powitanie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2007, 10:11

dobry dobry :-D my tez po jajecznicy i kawce - Duzy jednak dzis tez na moment do roboty - a ja na rozmowe :ico_noniewiem: bo mnie prosiła ta babeczka z firmy ..hmm..dziwnie ... więc dziś i tak pół dnia będziemy sie wymieniac ...ech..a myslalam, ze beda 4 dni wspólne ... zycie .. ale miłego dzionka !! :-D

[ Dodano: 2007-11-02, 09:12 ]
aaa zbora - fajowy wózeczek !!! i zdjecia cudne ....

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2007, 10:34

A ja :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: mały przysnął przy cycu, ale jeszcze nie spał twardo, a tu telefon, moja mama czy mi czasem nic nie potrzeba, no i już po spaniu. A ja właśnie gary powystawiałam i generalne sprzątanie kuchni zaczęłam. jak chłopaki są to nie ma czasu, bo wiadomo obiad, lekcje Kacpra, jak mały śpi to z nim muszę trochę czasu spędzić i nie daję rady, a kuchnia już się tak zapuściła, że szok, no i cóż trzeba czekać do następnej drzemki. Teraz coś tam robię, ale muszę co trochę do niego biegać, bo w leżaczku też za długo nie posiedzi. Znikam na dłużej, może jednak uporam się z tą kuchnią jakoś, bardzo bym chciała, a jutro zaszaleję w Kacpra pokoju. Na Święta będzie zawsze trochę mniej jak teraz tak wysprzątam w każdym kącie.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 lis 2007, 10:52

oj Sikorko..no mozna sie :ico_zly: ...ja tez juz tak kilka razy mialam ze upojnie mala usypialam a tu tel.i w dodatku pomylka :ico_olaboga: :ico_zly:

a wlasciwienie nie mamy zadnych wiesci od taktakowiczek ,ktore mialy sie wczoraj spotkac :ico_noniewiem: ...albo to dzis mialo byc..juz sama nie wiem,ja liczylam na jakies foty a tu nonono..nic :ico_noniewiem:

Gosia...supermanko czy Ty kiedys odpoczywasz?napisz mi prasze tak normalnie jak do prostej dziewczyny...masz te robote czy nie?od kiedy zaczynasz ..no i cos wiecej dla ciekawskiej :-D :ico_wstydzioch: :ico_sorki:

Maya poszla spac do tatusia..jak wstanie to zabawa..jakis sloiczek i potem idziemy zaniesc wanienke....mamusia wypije kawke...potem do domciu,budzimy tatusia...i jedziemy po zaslonki bo wczoraj nie kupilismy bo wysokosci nie zmierzylismy :ico_puknij: ......i weeeeeeeeeeeeeekend...czyli tatus zajmuje sie Mayą :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2007, 11:41

Ja tylko na chwilkę się przywitać. Mo,że będę wieczorkiem. Glizdunia spotkanie dzisiaj

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2007, 11:43

cholercia u mnie nawet jak jest weekend to mężulka nie ma do godziny 15-16 i jak zwykle ja niańczę małego :ico_zly: :ico_zly:

OOOOO...druga kupka idzie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 lis 2007, 12:00

a ja sledze internet w poszukiwaniu jakiejs konkretnej zabawki dla Mayi na swieta ...wyprzedarze sa wiec szkoda nie skorzystac teraz....a chcialabym cos w czym moge ja posadzic zeby byla bezpieczna gdy ja musze cos w domu zrobic i ta Kulki zabawka idealnie sie nadaje....a zkolei wczoraj w sklepie widzielismy dinozaura z pileczkami ...i tez dobrze wyglada..wiecie..swiatelka,melodyjaki i halas...to dzieciaki lubią....i co wybrac,moze obie rzeczy tylko obie nie tanie..i nie male... :ico_olaboga:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2007, 12:09

Witajcie

Kurcze myslałam ze jeszcze wczoraj zajrze, ale od dziadków wyszlismy tuz przed 19 i oczywiscie A. zaprosił swoich rodzicow do nas i poszli dopiero przez 22 wiec nie było szans...
Jeszcze nigdy tak krotko na cmentarzu nie bylismy, bo bez Milenki to tylko wszystkim oswiecilismy i do domku wio...
Z Mili jest tez taki mały smieszek, ale musi ja ktos cały czas adorowac..

glizdunia skoro Maja sie sama umi bawic to :ico_brawa_01: dla niej, bo Mili pobawi sie moze z poł gfodz i potem musi sie ktos nia zajac choc przez jakis czas..

zbora, wozek wyglada super..i faktycznie Hania lezała, czy poł siedziała??
a te wspomnienia to ani nie gadaj, ja czesto przegladam zdjecia małej od narodzin i jak patrze teraz na nia, to jest nie do poznania.. :ico_noniewiem: piekna panienka :ico_oczko: szkoda ze nei wkleiłas stronki jak opisujesz swoj porod, bo pamietam ze sie tak uśmiałam... :-)

sikorka podunełaś mi pomysł jak zabic dzis czas...chyba wezme sie za porzadki w szafkach kuchennych..ost wspomniałam A. ze trzeba by było powoli na swieta sprzatac, wysmiał mnie, ale coz..ja juz zaczne i potem bedzie mniej roboty..

a dziewczyny to chyba dzis maja to spotkanko.... :-D

tak sobie teraz mysle ze strasznie sie zapuszczam w szkole, musiałabym sie jakos zmuc i wyruszyc do biblioteki po jakies ksiazki, zaczac sie cos uczyc, bo przypuszczam ze jak przyjdzie sesja to bedzie masakra wyrobic na 6 egz... :ico_olaboga: ale mi sie nie chce :ico_olaboga:
:-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2007, 12:13

Nio mój zasnął przy cycu czyli mam 30 minut spokoju :-D

Właśnie - podajcie numer stronki, gdzie poczytam o waszych porodach bo szukanie zajęłoby mi wieki a z checią poczytam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”