Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2008, 20:05

Jejki dziewczyny ja siedze i szukam zdjec na nk zablokwoalam galerie i usuwam konta fikcyjne z swojego profilu

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

03 gru 2008, 20:36

ja mam zablokowane konta fikcyjne okropnie

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

03 gru 2008, 20:45

czytam teraz o nk, ja mam zablokowane konta fikcyjne od dawna i galerię od tego czasu jak się skarżyłąm, że mi się byłe Kuby ładują na konto i sobie zdjęcia oglądają :ico_oczko: ale cała sprawa jest obrzydliwa, a ludzi są spaczeni na maksa-w głowie się nie mieści :ico_olaboga:

Robota Gabriel dostanie dopiero na mikołaja, tato mi tylko zdjęcie wysłał, a ja na allegro wpisałam "robot" w zabawkach i znalazłam :-)

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2008, 20:50

sciaglam ten program do napisow no i dalej nie ma tych napisow

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

03 gru 2008, 21:21

sciaglam ten program do napisow no i dalej nie ma tych napisow
Może to jeszcze za nowy film?

Ja w NK dawno zablokowałam zdjęcia, a zaproszeń od kont fikcyjnych nigdy nie przyjmowałam i nie mam zamiaru przyjmować, zresztą, to też zablokowałam... niestety ludzie są okropni, dlatego to my musimy chronić nasze maluchy...

Ulek właśnie się kąpie z tatusiem, oglądaliśmy Mamma Mia, fajny film, polecam jak ktoś lubi musicale :-)

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

03 gru 2008, 22:00

oglądaliśmy Mamma Mia, fajny film, polecam
też oglądałam, niczego sobie, ale nie byłam zachwycona...

Wiecie, ja mam chyba z 13 filmów do których nie ma napisów-niektóre mam juz bardzo długo, korzystam z napi-projekt, a jeśli on nie wyszuka to idę na napisy.info, ale niektórych filmów się po prostu nikomu nie chce przetłumaczyć, ja teraz tłumaczę już drugi, a później dodaje napisy do napisów.info.

U nas są dwaj koledzy... nie wiem czy długo posiedzą, teraz poszli na papierosa, ja bym sobie usiadła z Kuba i coś obejrzała, więc mi troszkę przeszkadzają :ico_oczko:

Ostatnio przesunęliśmy porę kąpieli Gabriela na 20 i ładnie zasypia po kąpaniu

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

03 gru 2008, 22:02

Ula już śpi, ja zabieram się za zamawianie prezentów :-) kasa na konto wpłynęła :-D

Miałam Wam pisać, poszłam dzisiaj odebrać na pocztę przesyłkę, bo Jarek zamówił mi legginsy, a tam Pani w okienku dała mi dwie paczki, jedna ma mojego męża, a druga na moje nazwisko :ico_szoking: byłam w wielkim szoku, nawet zaczęłam się zastanawiać czy niczego nie zamówiłam. Przyszłam do domu, rozpakowałam, a w środku była podusia polarowa i mały kocyk od Nestle :-) Przypomniałam sobie, że jakiś czas temu wysyłałam tam paragon, bo trzeba było zrobić zakupy za 50 zł i wysłać do nich paragon :-) Wygraliśmy mały gadżet :-) To miłe :)

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2008, 09:17

Przypomniałam sobie, że jakiś czas temu wysyłałam tam paragon, bo trzeba było zrobić zakupy za 50 zł i wysłać do nich paragon :-) Wygraliśmy mały gadżet :-) To miłe :)
no ja też się szykuję żeby im wysłać to, tylko zakupy muszę zrobić ale promocja trwa do końca grudnia to jeszcze zdążę.

My dzisiaj pięknie noc przespaliśmy i jestem w pełni wyspana, nawet rano się budziłam bo za oknem już tak jasno a Artur jeszcze spał.
Stawiam dla wszystkich śpiochów i niewyspanych :ico_kawa:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 gru 2008, 09:17

czesc dziewczyny,

...ciekawe czy bede pierwsza... :ico_noniewiem:
Stawiam :ico_kawa: i :ico_tort: dla Karolka!!

Nocka spoko, jedna pobudka o 4.00 potem do 7.20 drzemka...

Straszne z tym co sie dzieje na NK, ale swirow nie brakuje wszedzie, ja tez mam zablokowane, moze ktos sie tym zajmie na powaznie.... :ico_zly:

Justyna, ten robot tez fajny, ciekawe jak Gabriel zareaguje :-)
Milego dzionka!!

[ Dodano: 2008-12-04, 08:18 ]
jednak za dlugo pisalam posta, Renia byla szybsza... :-D

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2008, 09:23

Czesc dziewczyny

Renia i Mz dzieki za kawe wlasnie sobie popijam

moja niunia jeszcze spi w nocy kilka razy sie budzila ale tez dlatego ze do mojego meza telefon zadzwonil wiec zrobila pobudke na mleko przed 1 i pozniej przed 7 nad ranem troche poplakiwala ale ja usnelam a teraz sie budze a ona spi

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”