hmmm ja z tym spaniem to powiem tak,w domu spalam zawsze na rozlozonej rogowce i ona miala zalamanie w jednym miejscu ..przywyklam ale czesto wsawalam rano"polamana"...tutaj w UK mielismy na poczatku pojedynczy materac,ło matko...sprezyny wylazily tak ze czasem jakas piers mi utknela w sprezynie...bol nieziemski po takie nocy czlowiek nie wie co sie dzieje-9mcy dalismy rade ...dlatego kupilismy porzadne loze z konkretnym materacem...najgrubszy jaki byl w fabryce...wygodny niesamowicie...nie miekki i nie twardy....i spimy na nim z Maya wiec jej tez jest wygodnie na bank!!!!jak kupowalismy lozeczko to nam tu bylo obojetne bo i tak chcielismy zeby Maya z nami spala na poczatku....a materac byl gratis do lozeczka,piankowy gruuuby...ale jast bardzo twardy,nawet za twardy i Maya na nim nie ulezy raczej

.....fajnie robi za kanape
Ewck,taka pianke dla doroslych tez mielismy na starym mieszkaniu jako lozko dla gosci...i po roku wyjechala na smieciowisko bo sie wylezala tak ze siedziec sie nie dalo a spala na niej moja kumpela jak byla u mnie przez 6mcy

....i dlatego pytalam Doris jak sie miewa fotel bo moze ta gabka jakas wytrzymala jest i lozko spelni swoja funkcje

tu nie ma takiego wyboru w materacykach jak w PL ...my poprostu kupimy Mayci sprezynowy materacyk w Ikea jak przyjdzie czas
[ Dodano: 2008-11-17, 12:25 ]
dziewczyny gdzie jestescie?poniedzialek juz,czas wrocic w obroty forum!!
Kamila,jak goraczka ,rosnie?