nie mam pojęcia, w każdym razie ja nie jestem uczulona i takie uczulenia bardzo rzadko się zdarzają. Chyba po założeniu po prostu byłby dyskomfort w oczach.a nie skad wiadomo czy sie jest uczulonym..hmm...nie jestem ogólnie alergikiem
mnie się marzyła korekcja laserowa wzroku. Nawet przeszłam wszystkie badania, ale się okazało, że mam tak specyficzną rogówkę, że nie gwarantują mi wyniku operacji, więc zrezygnowałam.o do soczewek.. mi też się marzyły i nawet przymiarkę robiłam, ale mam zespół suchego oka i mój okulista odradzał soczewki... dlatego noszę okulary
kasę to ja już miałam na ten cel odłożoną - zresztą w Katowicach w Gierkowej to tylko 1500 ł za oboje oczu - ale u mnie technicznie jest niewykonalne, bo musiałabym podpisać, że zostałam uprzedzona, że nie gwarantują mi za wynik operacji.mnie tez sie marzy ale narazie kaski nie mam
wszystko jest napisane na tej stronce, do której link Ci podałam. Z tego co pamiętam jednych można nie ściągać.a je trzeba sciagac na noc?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: BillySaugs, Bing [Bot], JosephChado, MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość