hejka
dzis miałam wolne, ale czas ten przeznaczyłam na "nauke" (niby, bo o wiele wiecej nie wiem)
zbora mi sie tez ta kiecka nie podobała za bardzo, za to przypadła mi do gustu ta co Kamila w jednym linku pokazała taka z firmy Monsoon czy jakos tak taka fioletowa w grochy
ewcik no ja nie moge tyle prezentow, to twoi tesciowie musza miec sporo kasy, co??ale dobrze ze zgodziłas sie pogodzic, na pewno Mariuszowi tez jest przyjemniej i łatwiej, bo to w koncu jego rodzina..
glizdunia no to sie rozkrecacie z tymi znajomymi

ale fajnie tez dla Majci ze ma towarzystwo, oboje od siebie sie na pewno duzo naucza
kamizela to idz z Wiktorem moze do tego lekarza, bo temp sie tak długo raczej nie powinna utrzymywac bez powodu, nawet na zeby
tak cos pisałyscie o kupach i ja sie tez jakos ost zorientowałam ze Mila zaczeła czesciej kupy robic, np jest w stanie zrobic 3, 4 w ciagu dnia, na szczescie w nocy jej sie nie zdaza

ale skad takie zmiany, jak normalnie robila 1 cudem 2??
a poza tym musze sie pochwalic bo nauczyła sie tanczyc do piosenki "głowa, ramiona.."od tego pieska uczniaczka co dostała od nas ost, ja jej tancze do tego a ona razem ze mna