Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 lis 2008, 14:03

no to wspolczuje wszystkim majacym @...zbiorowo przez to przechodzimy co?

no i ja tez Kamila z Maya nie wychodze...bo pada ciagle...i checi nie mam...moze jak A. wstanie to pojedziemy do miasta jakies prezenty kupic...bo juz czas nas goni :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

17 lis 2008, 14:03

a u mnie znów zmiana planów. Na weekend nie jadę do rodziców, bo wygrałam wejściówkę na festiwal rodzinny o wartości 65zł. http://www.miejscadzieci.pl/harmonogram.php i nie wiem na co sie mam zapisać.......

My już po krótkim spacerku. Ładnie sie rozpogodziło, więc pewnie jeszcze raz wyjdziemy

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 14:10

właśnie się skumałam, ze my tez mamy buty na zime formy gufo :ico_haha_01: zaraz wkleje foty, tylko muszę znaleść czytnik kart...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 14:14

Doszła koszula dla małego, fajna jest :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 14:28

ja właśnie skończyłam @

A teraz foty :)

Kinga i moja piłka do fitnessu :)
Obrazek

Buty od cioci
Obrazek

Buty na śnieg - mam nadzieje, że będzie :)
Obrazek

Bluzka upolowana na hali w Auchan za całe 15 zł :)
Obrazek

Czapka, szalik i rękawiczki na zimę
Obrazek

Prezent na Mikołajki, który niestety muszę wymienić, bo nie działa. To żelazko ponoć gra, świeci i nawet można psikać wodą
Obrazek

[ Dodano: 2008-11-17, 13:30 ]
A tu moje dziecko wczoraj :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

17 lis 2008, 14:36

doris, rzeczy fajne. A na body ball będę chodzić od grudnia :-)

Wiecie ze ja nadal nie wiem co Ali na mikołajki kupić. Zupełnie nie mam pomysłu co może się spodobać mojemu dziecku. Wiem że od mojej szwagierki dostanie ręcznik kąpielowy, taki wielgachny, od chrzestnego lalkę, od chrzestnej jakąś grajacą zabawkę, , od mojej mamy dostałam pieniążki żeby jej coś kupić, a ja zupełnie nie mam pomysłu. Pewnie kupimy jej kolejną ksiażeczkę z obrazkami, chociaż ma ich chyba z 10

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 lis 2008, 14:37

hehehe...nie no Doris,skarzysz sie na gore prasowania to juz Kini zelazko kupilas :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_oczko: .....bluzeczka ladna,czapa troche nie w moim stylu ale wiesz ja mam jakis chyba dziwny swoj wlasny gust :ico_haha_01: widzisz mi sie podobaja czapki ktorych kupic nie idzie :ico_puknij: ...

Kamila pokazuj koszule,a jak tam wczorajsze aukcje,bluzki są Wasze?

[ Dodano: 2008-11-17, 13:43 ]
Ewcik,ksiazeczek nigdy za wiele...Maya ma rozne etapy ksazkowe...raz sie interesuje nimi bardziej a raz mniej....ale zawsze wraca zaineresowanie....a teraz to jej kupujemy takie w ktorych ona moze porysowac troche...np. ta z dobranocnego ogrodu albo z Nodim..moze jakas fajna kolorowanka i zestaw kredek ją ucieszy :ico_noniewiem: ...albo mini filizaneczki?w Ikea widzialam sliczne :ico_oczko: i tanie...
a nie mialas w planie klockow?to moze wozk do tej lalki co dostanie...dzieci lubia wozic innych :ico_oczko:
i gratuluje wygranej!!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 14:46

a ja nie wiem co młodej kupic pod choinkę :ico_olaboga:
moja siostra i rodzice składają się na klocki duplo, coś takiego http://allegro.pl/item475074952_lego_du ... tanio.html
jak chrzestny Kingi będzie się pytał to powiemy mu, żeby kupił jakiś mały zestaw klocków duplo ze zwięrzętami coś typu http://allegro.pl/item477691691_lego_du ... ezent.html
http://allegro.pl/item480017139_lego_56 ... ml#gallery
teście pewnie dadzą kasę jak zawsze

no i nie mam pomysłów na prezenty dla rodzinki :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2008, 15:09

Hejka,
doris, ja też mam ten problem że kompletnie nie wiem co kupić na święta ani Krystkowi ani innym :( A zdjęcia Kini cudne :D
GLIZDUNIA, super że masz teraz z kim kawkę wypić i że dobrze się czujecie w swoim towarzystwie.
Ewcik, bardzo się cieszę że taką ugodę macie z teściową. mam nadzieję że będzie trwała długo. A wygranej gratuluję i też miałabym problem co wybrać.
kamizela, i jak Wiktor? Temperatura oki?

U mnie znośnie :D W weekend szkoła, wczoraj miałam jeszcze trochę wolnego więc dzień z Krystkiem spędzony przede wszystkim.
W pracy się już unormowało. dzisiaj trochę pogadałyśmy z dziewczynami i się dogadałyśmy. Mam nadzieję że na dłużej. Poza tym to spać mi się dzisiaj chce bardzo i wstać było ciężko. Dzisiaj w końcu muszę podjechać wymienić opony na zimowe bo trąbią wszędzie że już najwyższy czas.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 15:12

hejka
dzis miałam wolne, ale czas ten przeznaczyłam na "nauke" (niby, bo o wiele wiecej nie wiem)

zbora mi sie tez ta kiecka nie podobała za bardzo, za to przypadła mi do gustu ta co Kamila w jednym linku pokazała taka z firmy Monsoon czy jakos tak taka fioletowa w grochy :-D
ewcik no ja nie moge tyle prezentow, to twoi tesciowie musza miec sporo kasy, co??ale dobrze ze zgodziłas sie pogodzic, na pewno Mariuszowi tez jest przyjemniej i łatwiej, bo to w koncu jego rodzina.. :ico_noniewiem:
glizdunia no to sie rozkrecacie z tymi znajomymi :ico_brawa_01: ale fajnie tez dla Majci ze ma towarzystwo, oboje od siebie sie na pewno duzo naucza :ico_oczko:
kamizela to idz z Wiktorem moze do tego lekarza, bo temp sie tak długo raczej nie powinna utrzymywac bez powodu, nawet na zeby :ico_noniewiem:

tak cos pisałyscie o kupach i ja sie tez jakos ost zorientowałam ze Mila zaczeła czesciej kupy robic, np jest w stanie zrobic 3, 4 w ciagu dnia, na szczescie w nocy jej sie nie zdaza :ico_sorki: ale skad takie zmiany, jak normalnie robila 1 cudem 2??

a poza tym musze sie pochwalic bo nauczyła sie tanczyc do piosenki "głowa, ramiona.."od tego pieska uczniaczka co dostała od nas ost, ja jej tancze do tego a ona razem ze mna :ico_brawa_01: :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”