u mnie jest tak samo i wnerwia mnie to musze grzebac i cofac sie stronami, jakies większe zamieszanie się zrobilo.hej nawet nie mam natchnienia szukac gdzie i czego nie czytałam, jakos nie podoba mi sie teraz, jak jeszcze wczoraj byłaam pozytywnie nastawiona tak dzis uwazam, ze zrobili beznadziejnie albo to ja zacofana i nie umiem sie tyeraz poruszac. Czy wam tez nie wchodza strony tak, ze pojawia sie tam gdzie nieczytałyście, bo mi pierwsza strona sie łąduje, a ja nie będe norowac na jakiej byłam ostatni raz:(
Dziś jadę . Kaski mam 200 zł więc jak dla mnie duzoo .Ale znów zaczyna się, coś w środku mi mówi że zła matka przez to jestem bo zostawiam dziecko w domu a sama jadę się bawić.szkieletorek i jak babski wypad- udany? Wydalaś całą kasę, hihi?
co to to Tobie się nie należy iśc zabawic? Ciągle w domu pracujesz Małaą sie zajmujesz to Ci się należy zaszalecDziś jadę . Kaski mam 200 zł więc jak dla mnie duzoo .Ale znów zaczyna się, coś w środku mi mówi że zła matka przez to jestem bo zostawiam dziecko w domu a sama jadę się bawić.szkieletorek i jak babski wypad- udany? Wydalaś całą kasę, hihi?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość