qanchita My na spacerek wyszliśmy 8 dni po porodzie na godzinkę

i bez wcześniejszego werandowania
Marta skarbie współczuję Tobie z tą żółtaczką u Twoich dzieciaczków

faktnie wielki spadek do 11 ale tak jak Gosia pisze zawsze to jakiś spadek i coś dobrego się dzieje. Powiedz Agat

ka miała naświetlania lampami po porodzie czy w tedy jeszcze było ok?
Agesss odnośnie sztucznych mieszanek nie mam zdania zadnego ale szwagierka używała NAN i była zadowolona.
Ja też mocno trzyam kciuki za Madzię i Marcinka i super że walczą o laktację
Julchik ale robisz smaka na kukurydzę!!! Mogę zjeść karmiąc?
Mamuski powiedzcie czy można jeść świeze ogórki i pomidory karmiąc? w sumie Kajcia nie miała do tej pory boleści brzuszkowych a jadłam już nektrynkę, drzem wiśniowy, marmoladę różaną, ser żółty, wedliny każdego rodzaju nie tylko drobiowe tyle że obiady mam jałowe strasznie

i jako sałatka to utarta marchewka albo buraki mam już dość... a jak z Borówkami amerykańskimi i czarnymi w sumie też... wiem zasypuje was pytaniami ale nie mam kogo pytać...
Byliśmy dzisiaj w szpitalu zbadać słuch i zesłuchem ok ale peępek Nam zaczął śmierdzieć i ołożna powiedziałą zebym zapytała w szpitalu pediatry i dostałam opeirdziel za to ze używam osceniseptu a nie spirolu i mówię tej lekarce ze tak mi w szpitalu udzielono informacji to ta z mordą na mnie ze takie malą zalecenia wg jakiś tam norm... a skąd ja to ku*wa mam wiedzieć!!! potraktowała mnie jak gówniarę z dzieckiem a choćby nawet była gówniarą to nic jej do tego!!! W ogóle jak ona naciągła jej ten kikut to myślałam że go urwie

dobrze ze mąż był to mnie uspokoił bo już mi głoś drżał w ogóle strasznie płaczliwa jestem... o byle co popłakuje dzisiaj rozbeczałam się przed wyjazdem do szpitala bo nie mam w co się ubra ubrania sprzed ciązy za duże a te z wcześniejszych lat za małe

plusem wizyty w szpitalu jest to że zważyam mała i wiecie ile przybrała od wypisu czyli 9 dni?

400g

jak wycodizłam ze spzitala miała 2940 a dzisiaj 3300