joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

23 lip 2007, 10:41

Czesc dziewczyny :-D I gratulacje dla Justyny30 :ico_buziaczki_big: a teraz czekamy na ciebie Violu. :ico_ciezarowka: Juz niedlugo :ico_oczko:
Sorry ze zagladam do Was nie tak czesto jak bym chciala,ale jak Wam pisalam bylo nie za wesolo.Ale juz jest ok.W sobote bylam w szpitalu na sciagnieciu szwu i oczyszczeniu rany.Przynioslo mi ulge :ico_sorki: :ico_sorki:
Trzymamy kciuki dzis za Sosim :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Och jak mi Was brakuje ale powoli,powoli sobie wszystko z mezem ukladamy bo to bylo na raz za duzo.

[ Dodano: 2007-07-23, 10:43 ]
No i chcialabym sie dowiedziec co z Waszymi dzieciaszkami,ale niestety nie jestem w stanie juz nadrobic tach zaleglosci, a Anula juz sie przeprowadzila? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

23 lip 2007, 10:59

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Gratulacje dla justyny zostal nas tylko 3 :)Ktora teraz ?? moze jakis maly zakladzik zrobimy ?? :-D :ico_haha_01: :ico_haha_01:

joanna1111

23 lip 2007, 11:10

Sylwia juz niedlugo co to jest 7 dni a moze i krocej.Ja chetnie w ten zakladzik wejde ale nie wiem ktora ma jakie objawy wiec tak w ciemno.Ale moge Wam postawic z okazji 7 :ico_tort: i :ico_kawa: Bo potem to dietka.Ja przedwczoraj cos zjadlam i mala wczoraj mialam strasznie niespokojna wiec od dzisiaj scisla dieta zebym juz wiedziala od czego.

Awatar użytkownika
Sylwia

23 lip 2007, 11:15

Hmm moje objawy to Delikatne i rzadkie skurcze...i biegunka...raczej to nie z nerwow bo ja sie wcale nie denerwuje niczym teraz :-) noi ta grypka jelitowa tez odpada poniewaz juz mialam i byly okropne objawy bo byla i goraczka a treraz tylko biegunka od 2 dni..zapisalam sie na prywatne usg..w koncu bede wiedziec ile moj synio wazy itp.... a tak wogole o co mam wypytac dokladnei lekarza hihi bo nie wiem. :ico_brawa_01: To ja tez z okazji ten szczesliwej 7 stawiam ciacho :ico_tort: i kawusie :ico_kawa: ...

[ Dodano: 2007-07-23, 11:20 ]
A ja obstawiam ze urodzimy w takiej kolejnosci :
1 -> Viola
2 -> Wisienka
3 -> Sylwia (czyli ja na szarym koncu )

Ciekawe czy sie sprawdzi

joanna1111

23 lip 2007, 11:24

Sylwia no tak jak widac to objawy poprawne.Organizm sie szykuje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: No to co zostaje tylko czekac :-D Pewno ze to latwo powiedziec ale juz niedlugo. :ico_oczko: A o co pytac?Hmmmmmmmmmm o ulozenie moze, o wage,o poprawny przeplyw plynow przez pepowinke,o to czy glowka siedzi juz gleboko.Ale Sylwio bez obaw lekarz sam Ci wszystko opowie.Z tego co wiem jak sie idzie prywatnie to oni lubia bo dostaja kasiorke wiec wszystko ci powie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sylwia

23 lip 2007, 11:28

To mowisz ze to sa objawy poprawne :-) no to teraz czekam na skurcze takie porzadne.ktore mnmie strasznei neicierpliwia bo prawei wcale ich nie odczuwam...a moze byc tak ze teraz nie mam ich prawei wcale a na dniach zaczna sie silne i urodze ??? sorki ze was tak mecze tymi pytaniami ale mam 19 lat i jestem niedoswiadczona i niecierpliwa bo bardzo chce juz tulic kubusia :)

barbapuppa

23 lip 2007, 11:42

gratulacje dla Justynki :ico_brawa_01:

wreszcie coś sie ruszyło, teraz to już pójdzie z górki

Sylwio a może ty będziesz pierwsza? ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych skurczy, dopiero porodowe, więc wcale nie muszą być

a ja dziś jestem cała obolała, bo wczoraj wieczorem spadłam ze schodów i mam pośladek i żebra potłuczone (to było tylko 5 stopni, ale niefortunnie upadłam mając 2 ręce zajęte), boli mnie strasznie, przez pierwsze kilkanaście sekund po upadku nie mogłam oddychać, mam nadzieję, że nie mam połamanych żeber, w każdym razie mam problem ze spaniem i odbekiwaniem (jak położę małego na ramieniu to naciska na bolące żebra), oj taka to już ze mnie ofiara losu, choć powiem wam, ze ostatni raz ze schodów spadłam w dzieciństwie

Awatar użytkownika
Sylwia

23 lip 2007, 11:48

Basiu obys miala racje ze bede 1 ;-) czas pokaze..no to moze i ja teraz nie odczuwam tych skurczy a jak sie zacznie to na dobre :) 3 majcie kciuki :) zebym w koncu nie byla :ico_ciezarowka: tylko :ico_dziecko:

[ Dodano: 2007-07-23, 11:49 ]
Basiu uwazaj na siebie.... zebys sie Tadziowi nie polamala :) pozdrawiam !

barbapuppa

23 lip 2007, 11:57

dzięki
teraz to już nie macie wyjścia dziewczyny i wszystkie musicie urodzić w niedługim czasie
a potem jak już wszystkie dzieciaczki będą z mamusiami, to może uda nam się zorganizować jakieś małe spotkanko, choć w podgrupach, co wy na to?

Awatar użytkownika
Sylwia

23 lip 2007, 12:09

o prosze bardzo fajny pomysl BAsiu !!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pomyslowa kobietka takei male spotkanko w jakims miejscu

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”