Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

19 gru 2007, 21:56

najlepsze życzenia dla Piotrusia i Niny!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
kelly ale super zdjecie Tymka!!! Extra!! Czekam na zdjęcie Waszej choinki. Buziaczki dla Tymka i oby szybko wyzdrowiał!!
olala Asia to normalnie taką doroslą ma tą fryzurkę że szok!!! Piękna!!
Iza Twoja Mirlacia to też świetna babeczka!!! Taką ma ładną te buźkę!
Po mamusi!!:))
lulu strasznie mi przykro że Filuś sie rozchorował! Trzymaj sie i oby jak najszybciej minęło!!
mamcia ale twoj A. ma beznadziejnie z tymi migrenami!! Ale to właśnie najcześciej jest na tle narwowym więc jak on się przejmuje firmą to ma jak na zawołanie migreny.... I takie blędne koło. Oby wydobrzał!!
JEśli chodzi o seks to ja obyć się bez niego nijak nie mogę, ale od porodu to nie mamy zbyt często okazji niestety. Zdaża sie ze nachodzi mnie ochota jak przed ciążą ale to jest w momentach kiedy nie jestem zmęczona i wyspana. Bardzo ubolewam, ale moze jak dziecko troche podrosnie to jakoś wróci do normy. A co do nowości to nie mam teraz do tego głowy, choć czasem zapalimy sobie świeczuszki, ja ubiorę bielizne adekwatną do okazji, hihi:))
A tak na marginesie to chciałabym kiedys spróbowac ten krążek co kelly o nim pisała!!
Mnie Bartek dał sie troche wyspać, bo myślałam że już nie zniose tego. Od tygodnia nie spał. Wrzezsczał pół nocy i na rece go musiałam brać, nie wiadomo co mu było. Oby już nie powróciło. Bo myślałąm ze sie przekręce, bez snu nie da się zyć!!!

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

19 gru 2007, 22:30

kelly, super, fajny sportowiec, no i pokaz pozniej swoja choineczke, bardzo ciekawa jestem

[ Dodano: 2007-12-19, 21:45 ]
Rozmawialam z nasza Dorotka
Biedulka niema czasu, niedlugo maz wyjezdza i maja duzo spraw do zalatwienia
Agatka zaczyna chodzic no i daje mamusi popalic, hihi
Pozdrawia wszystkich Lutóweczek, no i teskni za nami :ico_haha_02:
My rowniez tesknimy :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 gru 2007, 23:00

katelajdka, kelly :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak zachwalacie ten krazek, co to za krazek to cos jak prezerwatywa? :ico_wstydzioch: sie nieznam, ale jak zachwalacie, to moze warto sprobowac hihiihihihi
kelly swietny pilkarz hihihihi ale mialas fajny pomysl na chonike, ja jeszcze ansza tradycyjnie potraktowalam, jedyne odstepstwo to te laseczki - slodycze, a tak to tradycyjna, myslalam o pomaranczkach ale wlasnie niewiem jak suszyc owoce, raz probowalam ale mi zgnily, czy jest jakis sposob, czy musi byc odpowiednia temepraturka w domciu, jak to zrobilas??

katelajdka, hihi no wlasnie ochota jest i to czesto, ale czasem zmeczenie wygrywa, ale np A. czasem nierozumi zmeczenia, mysli ze po prostu nie mam ochoty i wtedy sie przed lustrem pingluje hihihi ulepsza sie hihihi ale mi sie najbardziej podoba jak jest *twardym mezczyzna* ze tak powiem, tak ze to jakbym ja miala wiecej ochoty, a on niby obojetny mial byc, ale to chyba juz tak zawsze jest ze najbardziej sie chce tego czego sie dostac nie mozna. Ale juz ciebie to calkowicie rozumiem, wiem ile wstajesz do malego ja po wczorajszej nocce kiedy Julenka chora byla caly dzien dzisiajszy mialam rozwalony, niewiem jak to wytrzymujesz, i skad tyle sil czerpiesz, no i karmisz piersia, podziwiam cie naprawde!!

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

19 gru 2007, 23:45

MamciaKochana, to jest ta nakładka: to nie jest prezerwatywa tylko takie kłóko co się zakłada facetowi:
Obrazek

Nakładka wibracyjna stworzona, by uprzyjemnić kontakty seksualne Do użycia z prezerwatywą lub bez Nakładka dla niego - przyjemność dla obojga partnerów Potencjalnymi kupującymi są zarówno mężczyźni jak i kobiety. Atrakcyjne, przyciągające uwagę opakowanie Logo Durex będące gwarancją najwyższej jakości produktu Możliwość włączania i wyłączania w zależności od potrzeb Bateria zapewniająca ok. 20 minut ciągłej pracy.
JA nie miałam przyjemności jej spróbować lae słyszałam ze fajna!!

No tak to jest że facet jak troche odtrąca, ale jest to w takiej właśnie seksualnej atmosferze robione to największy dreszczyk daje!! A do tego jak nie ogolony, taki potargany, no ja też tak lubię!! Ale kiedy my właśnie na takie coś mielismy czas?? buuu!! Teraz to właśnie jak Bączek śpi i jeszcze my jakoś stoimy na nogach to mamy czas.
No właśnie przez karmienie w nocy to czlowiek nie zabardzo wyspany, ale ostatnio ( przez tydzień) było tragicznie bo Bartek budził się do wczoraj chyba z 10 razy i wrzeszczał co godzine z niewiadomych przyczyn... Powiem Ci ze juz myslałam ze wykituje jak musiałam go tylko nosić i tulic a padałam z nóg... Dla tych którzy nie pamiętają to bartek waży już 11,5 kg. Także piórko to on nie jest. A ja 50 kg waze to kurde niewiele więcej, hihi:)
Nie mam pomocy przy nim więc jak się nie wyspalam w nocy to w dzień marzyłam żeby pospał ładnie na pierwszej drzemce zebym mogła odpoczać, a on jak na złość tylko 45 minut. Takze tylko wstawiłam obiad i costam jeszcze zrobiłam i już wstawał gotowy do zabawy... Najgorsze jest to że jak człowiek zmęczony to do nieczego cierpliwości nie ma. Kilka razy na niego nakrzyczałam, niestety...
Ale cóż nie moge się za to obwiniać, mam tylko nadzieje ze juz bedzie dobrze spać, bo powiem Ci że do pobudek na cycusia to się przyzwyczaiłam i jest ok.

Czekam na zdjecie w nowych włosach!!! A tak swoją drogą to nie bylo Ci szkoda?? MAsz takie piękne włosy! Pamiętam Twój warkocz!! No taki gruby ze szok!!

[ Dodano: 2007-12-19, 22:47 ]
Przed chwilą pisałyśmy z KArolas. Nie ma dostepu do kompa, coś się spsuło. Ale ogólnie u nich nie jest źle. Kacpi zdrowy, Melcia już lepiej ale karolas ciągle bolą plecy, ma nerwobóle od korzonków, biedulka!!! MAm nadzieje ze szybko wydobrzeje!!
Pozdrawia Was!!!

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 gru 2007, 08:51

:ico_kawa: z ranka

A ja wczoraj 3 godziny u fryzjera :ico_szoking: zmiana na całego z włosów ciemnych w blond i fryzurka znacznie krótsza. Zdjątko popołudniu jak będzie chwilka czasu, bo dzisiaj zaległe zakupy mnie czekają wczoraj już nie dałam rady.

mamciaKochana o bałaganie to ja też coś wiem. Jest dokładnie tak samo jak u ciebie, jak mąż zostaje z dzieciakami to pewny pogrom w każdym pokoju. Najlepiej jak się wchodzi to stanąć na progu i płakać :ico_olaboga: na mojego męża to działa i zaraz sprząta bo zdecydowanie chyba woli jak płacze niż zaczynam gderać. Wiecie jak zmierzła baba :ico_zly:

lulu Zdróweczka dla Filipka, a Zinnat ja też podawałam ale po 2,5 ml i było ok. I razem z tym oczywiście Lakcid, a ambroheksal to w kropelkach masz? bo są rewelacyjne.

MamciaKochana pisze:wlasnie ochota jest i to czesto, ale czasem zmeczenie wygrywa,
u nas tak samo, choć dzisiejsza noc do spokojnych nie należała :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

kelly super fotka Tymusia! Prawdziwy facet z niego! :ico_brawa_01:

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2007, 11:50

[b]Hej!

:ico_tort: Zyczonkowe buziaki z okazji 10 miesięcy dla Filipka, Magdalenki, Piotrusia i Ninci :ico_tort:

Pamiętam o Tobie Jasieńku [*] :ico_placzek:

aga0406 pisze:MamciaKochana napisał/a:
wlasnie ochota jest i to czesto, ale czasem zmeczenie wygrywa,
u nas tak samo, choć dzisiejsza noc do spokojnych nie należała :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Ja tez tak mam i teraz jak juz mam brzuszek to jakoś mi nie ten teges do amorów...chociaż od czasu do czasu .... Ale ja to mam jakieś teraz straszne kompleksy na tle mojego ciała, piersi mi urosły już, rozstępy po Wojtusiowi zaczynają potwprnie swędzieć - mam tylko na biodrach na szczęście- ale czuję, że będę po tej ciąży jak upiór wyglądać i nigdy w życiu już nie wychyle się w ładnym ciuchu ... strasznie mi jakoś smutno, że znów będe obwisła i obleśna po tej ciąży ...a byłam już taka w sam raz i znów się rozwalam na boki i w przód...okropa, mój T. już mnie nie będzie chciał po ciąży :ico_placzek:

W niedziele byłam u szwagierki co rrdziła w czerwcu i stosuje kremy jakieś na piersi i brzuch- bo miała brzydki po porodzie - ale teraz laska że hoho ..żal mi było bardzo, że ja tak nie będę wydlądać, żal mi było, że tyle starania, żeby po porodzie wyglądac jako tako znów poszły się paść i będę jak świaniak gruby wyglądać :ico_noniewiem: zła byłam na siebie, że tak tą ciąże odbieram ale tak jest, już nie bedę przyzwoicie wyglądać nigdy :ico_placzek:

Luluś Zdrowiejcie, buziaki zdrowiaki!

Awatar użytkownika
anilewe77
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

20 gru 2007, 12:24

hej Lutóweczki!!
co am u Was??które Maluszki już chodzą??bo Kacpercio chodzi od 9 grudnia:)zrobił mame prezencik na urodzinki (10.XII):) znacie jKIES ZABaby typy kasikosi lub tu sroczka kaszke wazyła...??bo to Kacpercio juz umie:)

a co do sexu to jakos ostatnio bez ochoty...
katelajdka,nie wiesz ile moze kosztowac taka nakładka??;)

Awatar użytkownika
madzia22
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 gru 2007, 13:12

:ico_tort: dla solenizantów
anillewe taka nakładka kosztuje podad 20zł :ico_haha_01:
Małgorzatka ty to laska jesteś i napewno będziesz dalej głowa do góry a tak wogóle to nie ciało jest najważniejsze.
Lulu przykro mi że Filipek zdrowy mam nadzieje ze szybko mu przejdzie

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

20 gru 2007, 15:54

ja za chwile wybieram sie z Asią na wiligie do firmy w której pracowałam. (teraz jestem na wychowawczym jakby kto nie wiedział). Na poprzednia wigilie Prezes mnie nie zaprosił, a teraz chyba juz tęskni i liczy dni do mojego powrotu. Ale ja zamierzam mu dzisiaj przekazać info, że przedłużam wychowawczy o rok. Juz sobie wyobrażam jego reakcje. Chyba lekarz będzie potrzebny.

A tak poza tym to byłyśmy dziś u ortopedy, który się specjalizuje w stópkach i powiedział, żeby sie nie przejmowac tym, że Asia stawia jedną nóżke do środka przy chodzeniu bo to normalne w tym wieku a i tak wcześnie się bierze za chodzenie wiec mozetak być z tą stópką. Ale powiedział, żeby nie siadała na nóżkach tylko nóżki do przodu albo po turecku bo inaczej rzeczywiście stópki mogą się wykrzywić.
A i jeszcze powiedział, zeby w domu chodziły dzieciaczki w paputkach a nie w skarpetkach. W skarpetkach albo na boso tylko na miękkim terenie a na twardym to w paputkach.

lulu oby Filipek szybko wyzdrowiał. żeby w święta był już zdrowiutki.

Awatar użytkownika
kelly
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

20 gru 2007, 16:01

dziewczyny niedawno wrocilismy z przychodni i Tymek jeszcze nie jest zdrowy. ma dalej zostac na antbiotyku a do tego jeszcze dwa razy dziennie inhalacje. rano juz mial pierwsza, popoludniu idziemy na druga (musimy chodzic do przychodni), ale dzieki za zyczenia zdrowia

mamcia katelajdka dziewczyny wypocznijcie i dajcie czadu z nakladka, bo milo jest. moj maz zaserwowal mi wczoraj moc wrazen...
a zdjecie choinki moze wkleje dzis wieczorem jak filip nie zapomni kupic lampek. no i8 kupilam dzis galazki choinki (te przynajmniej pachna, bo nasza choinka wcale), do tego biale galazki, czerwona swieczke i jeszcze musze cos pokombinowac i zrobie stroik. ale sie nakrecilam tymi robotkami:)

mamcia
ja owoce krilam w plastry i kladlam na kaloryferze na gazecie i ladnie wyschly

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”