najlepsze życzenia dla Piotrusia i Niny!!!
kelly ale super zdjecie Tymka!!! Extra!! Czekam na zdjęcie Waszej choinki. Buziaczki dla Tymka i oby szybko wyzdrowiał!!
olala Asia to normalnie taką doroslą ma tą fryzurkę że szok!!! Piękna!!
Iza Twoja Mirlacia to też świetna babeczka!!! Taką ma ładną te buźkę!
Po mamusi!!:))
lulu strasznie mi przykro że Filuś sie rozchorował! Trzymaj sie i oby jak najszybciej minęło!!
mamcia ale twoj A. ma beznadziejnie z tymi migrenami!! Ale to właśnie najcześciej jest na tle narwowym więc jak on się przejmuje firmą to ma jak na zawołanie migreny.... I takie blędne koło. Oby wydobrzał!!
JEśli chodzi o seks to ja obyć się bez niego nijak nie mogę, ale od porodu to nie mamy zbyt często okazji niestety. Zdaża sie ze nachodzi mnie ochota jak przed ciążą ale to jest w momentach kiedy nie jestem zmęczona i wyspana. Bardzo ubolewam, ale moze jak dziecko troche podrosnie to jakoś wróci do normy. A co do nowości to nie mam teraz do tego głowy, choć czasem zapalimy sobie świeczuszki, ja ubiorę bielizne adekwatną do okazji, hihi:))
A tak na marginesie to chciałabym kiedys spróbowac ten krążek co kelly o nim pisała!!
Mnie Bartek dał sie troche wyspać, bo myślałam że już nie zniose tego. Od tygodnia nie spał. Wrzezsczał pół nocy i na rece go musiałam brać, nie wiadomo co mu było. Oby już nie powróciło. Bo myślałąm ze sie przekręce, bez snu nie da się zyć!!!