Hej kobietki!
madzia0609, hehhe a ja zasnelam dopiero o 3.30 w nocy, moja siostra mlodsza do mnie napisala i niemoglam zasnac, wiec zadzwonilam do psiapsioly z Polski i sobie gadalysmy do 3.30 w nocy

a o 7 pobudka

czuje sie jak na kacu

dzis mamy plany isc do kina na Avatar, ale moze po nim sobie pospie, albo w samochodzie w drodze, bo mamy godzine drogi do kina.
waga w grudniu mialam 13 kilo na plusie, teraz napewno 15 ale jeszcze nie sprawdzalam dokladnie, ale wiem ze strasznie przytylam bo i brzuszek mi sie zrobil wiekszy przez ten miesiac.
kawa ja nie pije kawy bo nie lubie, za to mam wyrzuty sumienia co do gazowanego

popijam sobie w niektore dni....
moja siostra moja siostra ma 13 lat i napisala do mnie co sie dzieje w domu, moja mama jest w szpitalu psychiatrycznym, a ojciec przyjezdza raz na dwa tygodnie bez pieniedzy bez jedzenia i robi awantury

bosze, od razu mi sie przypomnialo przez co przechodzilam i poczulam sie tak bezradnie bo nijak moge ja ochronic. Z rodzicami nierozmawiam, wogole ich nie trawie, ani nie lubie, ale siostre kocham nad zycie. Chce zadzwonic do dziadka, bo wiem ze moja siostra nie moze sie skupic na nauce, ani nie zje pozadnie, ja sie zatrzymalam u dziadka na pol roku jak bylam w tej samej sytuacji i od razu mi pomoglo, bo dziadek ma normalny dom, a jak nie dziadek to ciocia. Maja taki harmonijny dom ze az sie u nich spokojnie oddycha, no i funckjonuja jak normalni ludzie. Moja psiapsiola poradzila mi tez zebym sie skontaktowala z psychologiem szkolnym, zeby sie nia zainteresowali, no i zeby pogadala psycholozka z nauczycielami, bo w takiej sytuacji jak moja siostra jest to ciezko sie skupic na nauce, zeby jej okazali troche zrozumienia. Achh tak mi przykro bylo, najchetniej bym zabrala siostre tutaj, strasznie mi przykro ze nie mieszkam blisko jej, ze nie moge jej ochronic. Mam nadzieje ze uda mi sie namowic ja do przeprowadzki do dziadka.