dzięki, podobno w piątek ma dojśćŁadanie zapakowałam i poszło, mam nadzieję że szybko dojdzie

U nas Oliwka już duużo lepiej z tym swoim przedszkolem

@gniecha,jestem pod wrażeniem, masz ogromny talent!!!!
No to mój Stefek ma 65cm -to najkrótszy chyba?No i waży 7500gpowiem wam dziewczyny, że długie te wasze dzieci
Tynusz Julka ma 70cm
Anijki Kornelcia 74cm
moja Nelluś jest króciutka, malutka 65,5cm
hmm to może w Pl mierzą inaczej niż za granicą co??No to mój Stefek ma 65cm -to najkrótszy chyba?No i waży 7500g
niestety dziś nadaj gorączka 39,2 buu , a może to już gorączka od ząbkówmanenka, życzę zdrówka Nelluni bidulka .
wow to już cały jadłospis ma ułożonyje zupki- chociaz nie bardzo je lubi, i w ogole dania i deserki ze sloiczkow odpowiednie do jej miesiaca, oraz czasem herbatnika , kielbaske do pocmokania, banana
co cysie to cysie , wygoda, nie trzeba podgrzewać, zawsze i wszędzie jest gotowe jedzonkopediatra mi powiedział ,że jeśli dziecko pięknie przybiera na wadze na samym mleczku z cysia to do 6-tego miesiąca można tak na samym mleczku
Oliwka nigdy nie zaakceptowała tych ze słoiczków (jedynie deserkije zupki- chociaz nie bardzo je lubi
Masz wybaczonewiekszość czasu spedzamy na działce nad jeziorem
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość