Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 lip 2011, 19:04

szyszeczka, wielkie gratulacje :ico_brawa_01: super że wszystko ok :-) margolcia, oj to faktycznie będziecie mieć imprez sporo :-) no i wesele się Wam szykuje, super :ico_brawa_01:
no i gratuluje zaparcia do sprzątania. U nas dzisiaj były 34 stopnie i ja byłam komletnie nie do życia :ico_noniewiem:
Jadzia, leczo mmmm pycha :-D kurcze jak przed ciążą lecza bym się nie chwyciła tak w ciąży zajadam się nim strasznie :-)
martam21, gratuluje pierwszych zakupów :ico_brawa_01: ja przy Emilce postanowiłam że zakupy dla dzidzi będę robić od 20tc i tym razem też mam taki zamiar :-) hihi pierwsze to muszę zrobić rewolucję i poprzekładać rzeczy tak żeby zmieścić rzeczy dzidzi :-)

A tak poza tym zgrzeszyłam... zjadłam zestaw z KFC :ico_oczko: i jest mi dobrze :-)

[ Dodano: 13-07-2011, 19:05 ]
izabelllla123, zapomniałam napisać, piękne zdjęcie Oliwki w podpisie :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2011, 19:10

piękne zdjęcie Oliwki w podpisie
dziękuję bardzo
A tak poza tym zgrzeszyłam... zjadłam zestaw z KFC i jest mi dobrze
ja grzeszyłam dzis na Mc donald's jakbym mogła to bym zjadla nawet kartoniki tak mi smakowało :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 20:22

eSKa, super, że już wiesz że synka będziesz miała... ja bym już bardzo chciała wiedzieć... ale czy zwykłe usg to wykryje w 15,16tc ?

Jadzia, nie dość że prywatnie to jeszcze kolejki he...

martam
, ja już na kilka się skusiłam ostatnio :P ale też są uniwersalne i dla dziewczynki i dla synka

szyszeczka, gdzie do Katowic konkretnie masz te skierowanie?
Ja po L4 się zgłoszę przy najbliżej wizycie.

Wszystkie tak sprzątacie.... ja nie mam na to kompletnie czasu pracując jeszcze, ale odbiję to sobie na wolnym, bo od poniedziałku mam urlop :)

Bolał dzisiaj mnie brzuch, ale to raczej z zaparć, bo potem ulżyło bardzo.
Zaraz biorę się za arbuza :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2011, 20:46

hej dziewczyny poczytałam co tam u Was i mi się wszystko pokićkało co i komu miałam napisać :ico_olaboga: ale ostatnio jakoś tak nie mogę niczego zapamiętać i jakoś nie najlepiej się czuje tylko bym spała i spała a tu jeszcze do pracy trzeba chodzić

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 21:45

oj to faktycznie będziecie mieć imprez sporo :-) no i wesele się Wam szykuje, super :ico_brawa_01: no i gratuluje zaparcia do sprzątania. U nas dzisiaj były 34 stopnie i ja byłam komletnie nie do życia
nom i jeszcze 13.08 idziemy z R. na wesele mama nas wysyła a sama zajmie się Igim :ico_sorki: w sumie jedyna taka okazja bo później przy dwójce może być rożnie
zjadłam zestaw z KFC
nawet nie kuś :ico_nienie: ja tak uwielbiam KFC :ico_wstydzioch: a do najbiższego mam 50 km :ico_zly:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 lip 2011, 05:17

MAD. mam skierowanie do Katowic ul. Królowej Jadwigi 8, Centrum Medyczne FEMINA. Dzwoniłam tam wczoraj po wizycie u mojego lekarza i Pani zapisała mnie na 21.07, więc nie mają długich terminów. Myślę, że można by szybciej ale pilnują, żeby zrobić badania po skończonym 12 tygodniu.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

14 lip 2011, 09:17

Hejka :-)

Emilka w przedszkolu a ja na 11 zmykam na badania prenatalne :-) Jej ale mam stresa :ico_noniewiem:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

14 lip 2011, 12:04

dzień dobry:)

U mnie dzisiaj maz w domu, wiec raczej na forum nie posiedzę :ico_oczko: choc wymyslił, ze bedzie auto naprawiał :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: no nic, zobaczymy...

Aga26, powodzenia na badaniach...ja nie robiłam...powiedzieli mi, ze za późno..przeziernosc karkową moga zrobic prawidłowo tylko do 13+6, potem dzidzius jest za duzy...a u mnie tez kolejki...z reszta, doszłam do wniosku, ze to by niczego tak na prawde nie zmieniło...a jesli coś jest nie tak to 26 sierpnia mam usg połówkowe wiec sie dowiem...
a pisałas tam wczesniej o zakupkach dla dzidzi..ja przy Filipku tez dopiero koło 20 tygodnia zaczęłam kupowac...a teraz tylko jakies koszulki mi wpadły w ręce i nie mogłam sie oprzec :-D . a wiekszych zakupów raczej nie bede robic bo mam wszystko po Filipie, wiec musze przejrzec czego ewentualnie mi brakuje...ale na to to jeszcze masa czasu :-)

szyszeczka, gratki za termin:) że nie musisz długo czekac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01

margolcia, to my tak z męzem sie do kina wybieramy...bo jedna jakos łatwiej komus podrzucic niz dwójeczkę:)))

no i popisałam-Filip sie drze w ogródku, musze uciekac, moze uda sie wpasc później :-)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

14 lip 2011, 12:09

Jestem już po badaniu :-)

Ech aż mi lezki popłynęły jak zobaczyłam naszego szkraba na USG :-) Jest wszystko wporządku, dzidzia ma ponad 6cm.
No i okazało się że pod serduszkiem noszę Borysa :-D Piękne jajeczka było widać. Aż w szoku byłam :-)
Także jestem MEGA szczęśliwa :-D

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 lip 2011, 12:52

Aga26 super!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Powiedz mi, to USG robią dopochwowo czy już przez brzuch?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”