Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 16:57

Jagna - ja tez podziwiam... mnie ciagnelo cala ciaze do wszelkich zakazanych rzeczy... marzylam o papierosie przy winku, piwie, drinku, lub chociaz jakis "enerdżajzerku..."

SHOO - i wzajemnie, jakby Ci wpadl taki pomysl do glowy, to rzucaj haslo, sprobujemy... byle nie za szybko, musze sie nacieszyc tym paleniem, po roku abstynencji :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-08, 16:03 ]
ciekawe co u MARGARITY :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 17:11

SHOO - i wzajemnie, jakby Ci wpadl taki pomysl do glowy, to rzucaj haslo, sprobujemy... byle nie za szybko, musze sie nacieszyc tym paleniem, po roku abstynencji :ico_oczko: :ico_oczko:
spokojnie kochana, musze zebrac sily najpierw.. a to troche potrwa ;-)
ciekawe co u MARGARITY :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Marta sie dzisiaj nie odezwala, ale to pewnie dlatego, ze jej P. na weekendy do domu wraca.. wiec zapewne nie ma czasu na kompa..

ja za to nudze sie nieziemsko bez mojego A.

juz nawet zalaczylam sobie kurs jezyka hiszpanskiego online :ico_szoking: ..a to znaczy, ze jestem juz totalnie znudzona hehe

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 17:11

SHOO - gdzie sie podzialas? jestes na papierosku?? :-D :-D :-D :-D

Pan z Zuzia spia w sypialni, ja ogladam TVN Style i robie sobie french manicure...

[ Dodano: 2008-11-08, 16:19 ]
ooo, jestes... :)

co do Margarity - pewnie masz racje... dobrze, dobrze, niech troche posiedza sobie razem... :)

a my z Panem ostatnio niezle w nocy poszalelismy... poszlismy spac o 2:00 w nocy :ico_szoking: :ico_szoking: dawno tak nie bylo... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-11-08, 16:19 ]
i ciekawe jak Emilka Jagny... mam nadzieje, ze troche chociaz podjadla... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-11-08, 16:20 ]
hmmm, manicure skonczony, czas chyba odwiedzic balkon, skoro Pan spi z Zuzia...

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

08 lis 2008, 17:24

No mała zjadła 180 ml,ale co się dziwić 7 godz. przerwy :ico_szoking: Teraz siedzi ze mna przy kompie.
A co do męża ... :ico_zly: wrócił po 5 dniach nieobecnosci w domu i wybył a chłopcami na quady... :ico_zly: Zostałyśmy same.

shoo, więc wygląda na to,.że Twój Jasperek to niezły łakomczuch :ico_haha_01: a nie wygląda :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-08, 16:24 ]
A co do zachcianek to mam ochote na dobrego drinka dzisiaj i chyba wypiję... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-08, 16:25 ]
Gie, hehheh palaczko..

[ Dodano: 2008-11-08, 16:26 ]
Jakos bezsensu piszę :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-11-08, 16:33 ]
Wiecie co...teraz sobie przypomniałam ze rok temu(4 albo 9 11 07)zaszłam w ciążę......jejku ale to zleciało. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 17:34

No mała zjadła 180 ml
uff!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
A co do męża ... wrócił po 5 dniach nieobecnosci w domu i wybył a chłopcami na quady...
troche smutno, ale pewnie chlopcy tez sie za nim stesknili... niedlugo wroca i pobedziecie razem :)

[ Dodano: 2008-11-08, 16:36 ]
wlasnie, ja zaszlam albo 12-ego, albo 13, 14-ego... niezle...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 17:46

SHOO - gdzie sie podzialas? jestes na papierosku?? :-D :-D :-D :-D
hahaha, a zebys wiedziala, ze bylam ;-)
zrobilam jeszcze malemu 90-tke i za chwile pojdziemy do sklepu, bo mleko mi sie skonczylo (w sensie takie dla mnie, nie dla malego)... mam nadzieje, ze nasz market bedzie jeszcze otwarty... bo dzisiaj sobota :/
a my z Panem ostatnio niezle w nocy poszalelismy... poszlismy spac o 2:00 w nocy :ico_szoking: :ico_szoking: dawno tak nie bylo... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: my z A. chcielismy przed jego wylotem, ale moja @ nam plany pokrzyzowala :ico_placzek:
juz sie wtorku nie moge doczekac :ico_wstydzioch:
ciekawe jak Emilka Jagny... mam nadzieje, ze troche chociaz podjadla... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
no... biedna, chyba Jagna sie ciagle z nia nie meczy.. w sensie od ostatniego posta :/
to by juz jakas godzina byla :ico_szoking:
hmmm, manicure skonczony, czas chyba odwiedzic balkon, skoro Pan spi z Zuzia...
:ico_oczko:
wrzuc jakies zdjecie.. ja nigdy nie umialam frencza sobie zrobic (no, chyba, ze na glowie) :-D (warkocz)

dobra, wybijamy na chwile na mleczny spacer... :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-11-08, 16:55 ]
Jagna30, brawa dla Emilki :ico_brawa_01: sprobuj jej tak co 4 godziny 150 albo 180 podawac... moze po prostu potrzebuje wiecej, ale rzadziej , tak jak Jasper.. pokombinuj.. a moze dojdziesz do tego, co z nia bylo nie tak.

tak jak Gie napisala, pewnie niebawem wroca.. zadowoleni, umeczeni, po "chlopskim czasie"... jak jest "babski czas", to chlopski chyba tez, nie? :ico_noniewiem:

a ja zaszlam w ciaze jakos 23-24 listopada.

w ogole, jaka macie pogode? bo u nas 24 stopnie i lampa :-D
takie troche zlosliwe pytanie, bo domyslam sie, jak sie w Polsce ;-)

dobra, bede za jakies 40 min.. jak bedziecie, to popisze z Wami, a jak nie, to moze sobie film zalacze, kawke walne (i papieroska moze.. u mnie tak jest, ze jak kawa to papieros.. glupie przyzwyczajenia), a moze w scrabble na kurniku zagram (gracie tam?)

.. ok koniec pisania, bo nigdy sie skoncze :-D a sklep mi zamkna i bede musiala po miescie latac i szukac, gdzie jest otwarte... a nie che mi sie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 18:07

tu moje pazurki:

Obrazek

kiedys bawilam sie w naklejanie paskow i malowanie bialych koncowek, ale od kilku lat mam juz taka wprawe, ze robie to bez naklejek...

SHOO - ja Ci dam pogode!!!!!!! Jak juz pisalam wczesniej - u nas bylo dzisiaj 6 stopni, ale przynajmniej nie wialo, bo wczoraj malo nam glow nie pourywalo... no i deszczowo od kilku ladnych dni, ale jesli pada, to tylko tak przelotnie... przynajmniej u mnie...

Awatar użytkownika
Jagna30

08 lis 2008, 18:30

A u mnie pogoda była super,nawet tak nieśmiało słoneczko wyglądało... :ico_brawa_01:

Kurcze dziewczyny piszecie tak o tych fajach,ze zachciało mi się jarać :-/

Emilka śpi,chłopy moje wracaja...a ja mam ochote sobie wypić :ico_noniewiem:
Chyb anamółwię mojego K. na jakis wypadzik z domku.Troche odreagować,bo odtatni tydzień,był ciężki :ico_placzek:
Chyba,że umówimy się na wspólny wypad...;)Tak na marginesie to chciałabym sie kiedyś z Wami spotkać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-11-08, 17:31 ]
Gie, pazury super :ico_brawa_01: ja nie umiem sobie zrobic...czasem chodzę na założenie żeli...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 18:41

OOO nonono (a raczej FOOF :-D :-D ) JAGNA - jakbym wiedziala, ze nasze wywody o papieroskach tak Cie nastroja, to bym siedziala cicho... nie chce miec na sumieniu Twojego powrotu do nałogu...

chociaz - wiem jak potrafi czlowiekowi ulzyc gdy zapali papieroska w mega-dole...

ale trzymaj sie, Kochana, nie daj sie tym fajom!!!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-11-08, 17:47 ]
ja nmialam kilka razy w zyciu tipsy zelowe (tez robilam sobie sama), .in na slub... ale paznokcie sie niszcza i potem dlugo dovhodza do siebie, wiec zaparlam sie i zapuscilam swoje...

na slubie mialam sliczne, ale bardzo dlugie:

Obrazek

teraz staram sie, zeby nie wystawaly za opuszek wiecj niz jakies 1,5 mm, bo niewygodnie przy dziecku z takimi...

i tak wczoraj u tesciowej mala podczas karmienia tak sie wierzgala i machala glowa, ze zaczepila noskiem o moj paznokiec i byl meeega ryk, a dzisiaj ma maly slad :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagna30

08 lis 2008, 18:48

Nie dam się....chociaz nie wiem na co bardziej mam ochotę na faje czy drinka :-/
hehhe gadam jak alkoholiczka :ico_noniewiem: ale mam taka chęć wypić ,że szok....

Ostatnio padła propozycja kumpel z klasy na wspólny wypad na dyskotekę...najpierw wszystkie były na TAK,potem jednak sie okazało że połowa nie może bo mężowie się nie zgadzają... :ico_puknij: Nie ma to jak zaufanie..... :-/

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”