Dziewczyny mam do was pytanie czy macie juz poczynione zakupy chodzi mi o łóżeczko,wózek itp.bo mnie strasznie korci aby juz kupic,ale nie potrafie sie jeszcze zdecydowac.
ja mam kupione juz wiekszosc rzeczy - łozeczko , zamowilam posciel, przewijak, reczniki, kocyki, rozki i takie pierdołymacie juz poczynione zakupy chodzi mi o łóżeczko,wózek itp
ramonka, masz racje z tym, lepiej posiedziec chwilke w domu, zreszta najpierw jak sie cokolwiek zacznie to dzwoni sie do swojego lekarza i ona lub on stwierdzi kiedy jechac, jesli wody odeszly to odrazu sie jezdzie.Bo w sumie po co meczyc sie tyle w szpitalu lepiej przeczekac te skurcze przepowiadajace w domu
a jezeli chodzi o wody to nie mam bladego pojecia
W takim wypadku to mogla dziecko stracic, przeciez dziecko nie przezyje bez wod plodowych.Moja kolezanka, ktora niedawno rodzila w Londynie zostala przyjate z 8,5 cm rozwarcia, a wody odeszly jej tydzien przed porodem. Przeciez to jest niebezpieczne.
Ja mam sporo rezeczy po pierwszym synku, no i zazelismy juz ustawiac pokoj dla dzidzi i moj maz juz zlozyl lozeczko w ten weekend, musze go tylko dobrze umyc bo jest zakurzone i pokoj dobrze wysprzatac, a pozniej to zajac sie przegladaniem ubranek. Jesli cie juz korci to ja bym juz szla kupowac, bo czym wieksza bedziesz to mozesz sie bardziej meczyc i tak zostawiac wszystko na ostatni miesiac do zrobienia to tez za duzo, a tez nigdy nic nie wiadomo kiedy dzidzia zdecyduje sie wychodzic.Dziewczyny mam do was pytanie czy macie juz poczynione zakupy chodzi mi o łóżeczko,wózek itp.bo mnie strasznie korci aby juz kupic,ale nie potrafie sie jeszcze zdecydowac.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MichaelBluri, PalmaKaply, Semrush [Bot] i 1 gość