Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

17 lis 2008, 22:28

ej no doris ja też broniłam Twojej kanapy!! :-D

kurcze jak tak piszecie ile wasze dzieci mają ubranek to :ico_szoking: my w takim razie nie mamy wcale :ico_haha_01:
co do sukienek to mnie się strasznie podobają różne ale jakoś bardzo rzadko jest okazja żeby Igę tak wystroić :ico_noniewiem: ma ze trzy sukienki i prawie wcale w nich nie chodzi bo mi się wydaje, że tak po domu to nie wygodne, chociaż nie powiem, że po domu byle jak chodzi, bo mnie drażni np. jak coś do czegoś nie pasuje albo jak kolor nie ten - nawet w domu... :-D

dla Wiktorka buziaki - żeby mu już przeszło to paskudztwo!

GLIZDUNIA, wow :ico_szoking: no niezłe wędrówki po schodach Maycia urządza :ico_olaboga:

kurcze allegro wciąga ale te ceny to wcale też nie są aż takie niskie jak się za przesyłkę doliczy :ico_noniewiem: a widziałam ostatnio ten kombinezon z reala za 240zł :ico_szoking:

jakaś śnięta jestem ostatnio, nie mam energii na nic... a prasowanie czeka...

ooo i butki mi się podobały te gufo!!! ale u nas nie widziałam takich w sklepach, gdzie się takie kupuje??? bo my dla Igi też szukamy czegoś na zimę, bo na razie w jesienych chodzi bez ocieplacza :ico_noniewiem: [ale nie wygląda żeby jej nóżki zmarzły]

no dobra mąż mnie wygania
narki :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 lis 2008, 22:30

Jagodka,wiem ze chcesz wybrac cos konkretnego i za dobra cene-ja tez :-D dlatego wybralam ten domek na swieta bo on jest chyba do 5 lat :ico_noniewiem: wiec na dlugo i tak mysle ze jak nie teraz to kiedys jej wpadnie w lapki...ja musze patrzec np. zeby niepotrzebne graty miejsca nie zabieraly...bo i tak mamy go malo....

Kamila,wiem...widzialam Maya jadla nimi u Nikolaska :-D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 22:33

doris ja tez mysle ze na dluzszą mete to kiepskie miejsce do spania ale jak ma sluzyc u twoich rodziców to ok
przeciez nikt nie bedzie na tym siedzial non stopa i sie tak nie ulezy
ja tez kiedys spalam na czyms takim i nie bylo mi wygodnie ale raz na jakis czas czemu nie

a ja dzisiaj kupilam mlodej buty z bartka na zime

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 22:34

Wiecie co, tak myślę o tych prezentach i nasuwami się podsumowanie, że też nie wolno przesadzać, zasypywać dziecko podarunkami, bo przywyknie i później będzie domagało się prezentów coraz częściej ... Nie będzie potrafiło cieszyć się z podarunku ... Nie będzie on się mu kojarzył z wyjątkowym dniem typu święta czy urodziny , nie będzie tej ekscytacji ... Trzeba mimo wszystko zachować rozsądek, nie ze skąpstwa, a z troski ...

[ Dodano: 2008-11-17, 21:40 ]
jagoda chwal się butkami :ico_sorki: Pewnie drogie, co ? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 22:40

kamizela, masz swieta racje ale wiesz jacy są rodzice :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 lis 2008, 22:40

no ja tez mysle ze co za duzo to niezdrowo....dlatego u nas byla segregacja...i dostanie te postacie bo je uwielbia i domek na potem i tyle....

Anza,lektura nadrobiona...mowisz ze ktos ten kombinezon za 240 chcial sprzedac :ico_szoking: no trzeba uwazac :ico_noniewiem:

Jagodka,kupilas buty i nie pokazalas? :ico_nienie:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 22:41

jagoda :ico_haha_01: :ico_haha_01: Ciężkie jest życie rodzica :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 22:50

takie boty tylko ze brązowe http://www.bartek.com.pl/produkt.php?id=1222

są z takiej tkaniny która przepuszcza powietrze ale nie wode

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 22:53

Ta podeszwa mi się nie wpodoba :ico_noniewiem: Hmmm ... oczywiście kwestia gustu :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 22:57

jagodka bardzo fajne buciki!!
anza ja kupiłam Milce z gufo w ccc, my mamy takie czarne ze sniazynkami po bokach!!
kamizela ja widze ze ty szalejsz z tymi zakupami..a masz jakis dobry sposob na to zeby te aukcje wygrywac?bo ja jakos albo nie umie albo nie mam szczescia? :ico_noniewiem:

na dzis juz mowie dobranoc..

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”