witam wieczorkiem, ale naklikałyscie
mam nadzije ze wybaczycie ze nei nadrobie wszytskkiego
Małolatko co do facetów to trzeba niby tak naprawde bardzo potrzasnac zeby sie czegos konkretnego dowiedziec i zeby cos do nich dotarło, moja rada to wypic sobie ze dwie meliski na upokojenie i wtedy przerpowadzic z nim powazna rozmowe i dowiedziec sie czego tak naprawde on od zycia oczekuje i czy ty z Kubusiem jestescie na macie tam miejsce, bo tak jak dziewczyny mówia czasy sie zmieniły i wcale slubu odrazu nie trzbea trac, ja bym sporóbował rozmowy i mieszkania razem na próbe a później jak to sie powiedziec mozna jakeis konretne plany na przyszłosc budowac
A ja mimo wszytsko bede trzymałą kciuki zeby udało wam sie dogadac i zeby wspolne mieszkanie was połaczyło mogliscie z maluszkiem tworzyc szczesliwa rodzinke bo fajan z was para
A i jesli ci na nim zalezy do zadzwon do niego bo nei ma nic gorszego niz takie ciche dni bo pewnie oboje sie meczycie wiec chyba najpieje jednak sie spotkac i we dwójke na spokojnie sobie wszystko wyjasnic
A u nas to tez cichych dni nei ma bo ja wychodze z załozenia ze nei pojde spac do póki sobie wszytskeigo nie wyjasnie bo bym spac spokojnie nie mogła
ja mam wybuchowy charakter wiec najczesciej to nasz kłótnia to zazwyczaj monolog a pózniej to czasmi uda sie cos z mezulka wydobyc i zazwyczaj konczy sie to
Ale tez mi przez mysl nei przesżło zeby mezulka zostawic, przeciez to moja druga połóweczka
Violu mnie tez nabrałas bo myslałąm ze juz dzis bedziecie nam morzem sie opalac
ale fajnie ze jestes bo mozemy wam zyczyc udanego urlopiku
na jakiejs super plazy
oczywiscie jzu za wami tesknie i czekam na góre foteczek
Madziu foty przeurocze, szczególnie z tym globusikeim
a ilosc wcale nie zaduza
jak dla mnie w sam raz
ja tam uwielbiam foteczki ogladac
Justynko, te wasze wyczekane kucyczki przepiekne
Basiu super ze dzieciaczki zdrowe, mo maluszek juz tez praktycznie całkeim zdrowy bo juz z noska praktycznie nei leci
Szkoda ze taka straszna tesciowa ci sie trafiła
moze kiedys zrozumie ze ma super synowa i cudowne wnuki i w kocnu sie jej humor poprawi
bo ona pewnie nie moze sie pogodzic z tym ze synus sie wyprowadził wiec moze przy najblizszej wizycie porzuc im dziurawe gumki to moze tesciowie sobie cos zmaluja i dadza wam spokój
Basik to :ico_prezent: z okazji rocznicy ślubu
u nas w sierpniu tez druga rocznica
czas strasznie leci jeszcze tak nie dawo bawilismy sie na weselichu