Pati to miałaś przeżycia z ginem .To ja nie wiem on nie zna się na tym co robi ?
wiesz co nieby jak on ma sie znac i stwierdzic czy szyjka sie skraca albo jest miekka skoro on nawet nie badal mnie nigdy reka, tylko zawsze robi przez USG albo uzywa takich metalowych przyzadow, rozszerza i zaglada i to wszystko, polozna powiedziala, ze on jest jakis dziwny i na tym etapie ciazy takich rzeczy sie nie uzywa
A polozna badajac mnie i roiac masaz dotykala glowki malucha i jeszcze sama mowila, ze jesli bedzie rozwarcie to mi zrobi masaz, a jak nie to nie moze wiec zna sie raczej na rzeczy skoro pracuje w szpitalu i odbiera codziennie porody.
A dzis mi powiedziala, ze Ci lekary sa dziwni, ostatnio mieli pacjentke, lekarz stwierdzil rozwarcie na 4 cm i kazal do szpitala jechac, a w szpitalu okazalo sie, ze ledwo dwa palce do polowy weszly
Co do pompy odciagajcej to ja sie za bardzo nie wypowiem, bo ja mialam jedna, elektryczna niemieckiej firmy MEDELA, byla bardzo dobra, bylam z niej zadowolona. U nas mozna z apteki wypozyczac jak jest taka potreba na recepte od gina wiec ja nie musze kupowac
[ Dodano: 14-10-2011, 15:35 ]
szkieletorek, wstaw fotke malutkiej, bo niestety nie udalo mi sie pokazac dzoewczynom, w ogole nie moglam w telefonie otworzyc od Ciebie zdjecia