witam :)
ok 10 poszliśmy na szczepienie, Mikuś płakał, ale jak było po wszystkim to się uspokoił i zasnął, ważne , że tą doustną na rotawirusy, ładnie połknął, mino, że płakał,
byliśmy wózkiem, więc poszliśmy na zakupy, kupiłam Szymkowi paputki do przedszkola a Mikusiowi rajstopki, wróciliśmy ok 12 i do teraz mały śpi,ale się zaczyna kręcić , więc pewnie zaraz się obudzi na mleko,
Mikuś waży 5600

,ciemieniuszkę kazała na smarować kremem z firmy AA , ale byłam w 5-ciu aptekach i w ogóle go nie ma, więc zamówiłam w aptece internetowej doz żel na ciemieniuchę z Emolium, jutro powinien być, a jest tańszy niż normalnie w aptece,
Monika najważniejsze, że jak Patryk się Ci przebudzi to wypije mleczko i śpi dalej

,
Szymek mi do września ubiegłego roku budził się ok 5, ale wypijał mielko i spał dalej, więc dla mnie to nie była tragedia,
a mi Mikuś wczoraj zasnął o 21.30, pierwsza pobudka ok 4 (ale często budzi się 2-3), potem po 6 i koniec spania, ale od 4 dni zasypia sam na tapczanie, trochę z nim walczę, bo wkładam mu smoka a on wypluwa, ale nie muszę go bujać na rękach jak w dzień,
zmykam ogarnąć szybko mieszkanko, bo dziś pewnie ktoś przyjdzie do męża na urodzinki ,