jejku ja tez się dentysty strasznie boje... ostatno bylam przed sama ciaza, wyleczylam wszystkie zeby bo troche przez kilka at sie uzbieraloAsiab, ja na razie zrobila tylko rentgen ... a do dentysty... zwlekam... odwlekm..![]()
![]()

jejku ja tez się dentysty strasznie boje... ostatno bylam przed sama ciaza, wyleczylam wszystkie zeby bo troche przez kilka at sie uzbieraloAsiab, ja na razie zrobila tylko rentgen ... a do dentysty... zwlekam... odwlekm..![]()
![]()
a widoczne te ubytki? jejku az sie boje ze ja tez mam jakas dzioreja też miałam wyleczone a poszłam do kontroli jak Franus miał 5 m-cy a tu 5 ząbków do robienia tak mi poleciały przez ciąże i karmienie piersia
ja sama nie zauważyłam ale dentysta niestety tak choć czasem jak coś piłam to takie zęby wrazliwe były. Dobra ale o zebach sie nie gada wiec juz ciiiii ten tematwidoczne te ubytki? jejku az sie boje ze ja tez mam jakas dziore
ja już jakaoś trace nadziejęoj pewnie nie dlugo zobaczymy na tym bezzebnym zabkowym suwaczku zabka albo i dwa!
w nocy tzn. o 5 rano bo nie chce mi się butli szykować. A tak to ranoo 9 dostaje kaszke mleczno ryżową i wiczorem butle. Czyli w sumie ma 3 posiłki mleczneSylwia.O., a jak z cycem dajesz Juli jeszcze ?
i przespanych nocekmiłych snów życze i spokojnych nocek
to u mnie to samo, budzenie non stop, 2 razy paracetamol,ale nic nie pomogło,pobudka o 6Zła i niewyspana Noka do bani. Nawet nie wiem ile było pobudek ale w każdym bądz razie dużo. Zrobiłam już . Proszę się częstować
bardzo mi sie podobają robótki reczne ale ja nioestety nie mam cierpliwosci jak mi cos ne wyjdzie to próje i już wiecej nie robiewczoraj znów powróciłam do szydełkowania, trochę się odpręzam przy tym
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość