katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

22 sty 2008, 01:06

Mróweczka, piekne zdjecie w podpisie!Widac,ze Erysio szczesliwy!

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 sty 2008, 01:08

podziekowac podziekowac :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-01-22, 00:09 ]
dobra spadam bo M przyszedl!!!
dobranoc-kolorowych!!!

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

22 sty 2008, 01:13

Witaj katrin :-D Jak Antos się miewa??

A ja już zmykam spać... nie wiem czy usnę, ale warto spróbować :ico_oczko: I zimno mi w nóżki. Może obrażony ale za to świeżo wystrzyżony mąż ogrzeje :-D

Mordko
i jak tam?

katrin

22 sty 2008, 01:19

Kolka-tez sie usmialam jak czytalam o tym strzyzeniu :ico_haha_01:
A Antos malo je i mnie to martwi,zaciska szczeke i nie chce otwierac,nawet jakby zaczynal pokaslywac :ico_noniewiem: Zobaczymy,w sumie jedzie teraz tylko na moim mleku,maz sprawdzal i ma chrosteczki w buzi-jakies zapalenie i chyba dlatego nie chce jesc :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

22 sty 2008, 01:25

Kolka, doszly teraz zdjecia :ico_brawa_01: katrin, a moze to plesniawki... w takim wieku bardzo zadko ale zdazaja sie :ico_noniewiem:

katrin

22 sty 2008, 01:25

No to dobranoc wszystkim

[ Dodano: 2008-01-22, 00:26 ]
M0rD3CzKa, no ja tez tak mysle,bo dalam mu do zabawy metalowa lyzke a zawsze mi mowiono,ze nie wolno dawac dzieciom no i mam

[ Dodano: 2008-01-22, 00:28 ]
A co stosuje sie na to w Polsce,bo tutaj kupilismy w aptece taki wyciag z rabarbaru na zapalenia jamy ustnej

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

22 sty 2008, 01:43

no ja tez tak mysle,bo dalam mu do zabawy metalowa lyzke a zawsze mi mowiono,ze nie wolno dawac dzieciom no i mam
ee nie sadze ze to od łyżki..moj Kacpi mimo tego ze ma zelową czesto je naszymi sztućcami i nic mu nie jest :ico_noniewiem: a co sie stosuje na zapalenie jamy ustnej...zapomnialam nazwy :ico_puknij: ale slyszalam o tym co piszesz i podobno jest bardzo skuteczne :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 sty 2008, 03:08

nadrobic was nie nadrobie :ico_zly:

Napisze szybko,ze wyjazd byl owocny - bo zdaje sie,ze Koszalin przywitamy juz wiosna i to tak,ze tatus w domu zostanie z synkiem a mamusia do pracy skoczy :ico_brawa_01:
Kuzyn mi robotke nakreca - w budzetowce ( wieziennictwo,bo ja po resocjalizacji ) - wiec jestem mega zadowolona.

Wypoczelismy,opilismy dziadkowego wina :ico_wstydzioch: i ciezko bylo wracac do stonek :ico_olaboga:

No i Andrzejek wrocil z zapaleniem oskrzeli i antybiotykiem :ico_zly:
Ale za to pieknie raczkuje i chodzi za raczki :-D

hektorka - Andrzej tez len - kubek niekapek sam trzyma ale butli nie chce :ico_noniewiem:

caro - widze,ze i Oskarek na antybiotyku?? :ico_olaboga:
Co do Nurofenu i Ibufenu to moja lekarka mowila,zeby te leki podawac na zmane z panadolem i apapem - bo takmte zawieraja jeszcze srodki przeciwzapalne apanadol tylko przeciwgoraczkowe.A jak dajesz antybiotyk to juz wogule powinnas dawac tylko panadol. tam mysle :ico_wstydzioch:

Za zyczonka dziekujemy wam kochane :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Sorki,ze tak pisze bez ladu i skaldu ale cofam sie i czytam - a potem komentuje :-D

Witam nowe kolezanki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

mroweczka - to fajnie,ze bedziecie w Polsce :ico_brawa_01:

marvinka - fajnie,ze sam tak ladnie je.

My mamy problem,bo Andrzej wogule nie chce pic mleka i kaszek - tylko obiadek :ico_szoking: Co ja mam mu dawac? Jablko zle,banan fe,chrupki nie,biszkopt od biedy - grzanka tez nie - juz nie wiem co moge mu dawac :ico_placzek:

Mleko daje mu przez sen w nocy :ico_noniewiem:

delicja - to lka tez chora byla???? :ico_olaboga:

kari - Jedrula w piega ucalowany :-D

kasi.k - ja tez mam malo czasu na TT. A dodatkowo po wyjezdzie maly jakis taki rozpieszczony :ico_wstydzioch: Tam go wszyscy nosili,zabawiali,spiewali,bawili...ehhh i on tu tez by chcial tak.A ile ja sama moge :ico_noniewiem: Jak mezus w pracy to lipa totalna :ico_olaboga:

jogo - nareszcie nowe zdjecia mojej slicznej synowej :ico_sorki: :ico_sorki:

mordko - a ty znowu masz ta rwe :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

agi - zdrowka dla Majki :ico_chory:

kolka - no prosze jaka Julka zdolniacha :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Osz ty zlosliwcu - meza opitolila na 0 i jeszcze sie z niego smieje :ico_brawa_01: :-D Moja krew :-D

Fajne posciele - my uzywamy tej co w ciazy kupilam,dodatkowo dostal na zime flanelowa od dziadkow i jest super.Ochraniacz obowiazkowo a baldachim zdjelam po 2 tygodniach,bo przeszkadzal karuzeli sie krecic :ico_wstydzioch:

katrin - Jedrulek tez nie chce jesc - co jest z tymi maluchami :ico_placzek: :ico_placzek:

syla - fajne zdjecie w podpisie :)

Kurcze noc zawalona = ale za to nadrobilam was :P:P:P

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 sty 2008, 10:37

Witaj rybko nicolka tez mi miała wstręt do mleka ja jej nadrabiałam danonkami ale wy raczej nie bo jędrula uczulony , ale to może być tylko taki okres przejściowy napewno przejdzie :-D
mróweczko szkoda że wy w tej polsce też tak daleko od nas
do póżna pisałyście i na kawce nie ma nikogo

[ Dodano: 2008-01-22, 09:47 ]
katrin u nas na pleśniawki jest aftin albo jak bardziej zaawansowane to nystatyna
a powiedzcie mi ile posiłków mają dzieciątka wasze pytam te mamy co nie karmią piersią bo zastanawiam się czy martynce nie daje za mało
u nas od tygodnia chyba pada ani na spacer wyjść idzie zwariować
wczoraj jechałam do siostry bo miała urodziny i wiecie co w tym deszczu nie bardzo widać dziury na jezdni bo są wypełnione wodą a u nas drogi są koszmarne i właśnie wpadłyśmy kołem jak czas łoto myślałam że koło odpadło na szczęsci nie wpadliśmy w poślizg ani nic takiego ale jak dojechałamdo siory jak zobaczyłam felge to się przeraziłam była cała pogięta musieliśmy koło zmieniać bo bym nie wróciła normalnie ten nowy rok jakis pechowy wszystko się psuje na początku roku pralka potem monitor teraz auto a to dopiero styczeń :ico_olaboga:

caro

22 sty 2008, 10:56

Syla dobrze,że nic strasznego się nie stało! Mam nadzieję, że wasz limit pecha na ten rok sie skończył :-D

Rybciu no proszę to teraz mama do pracy idzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , no i jak na wiosnę już w Koszalinie będziecie, to jakieś spotkanko będzie :-D :-D

Mordko bardzo Ci współłczuje tej rwy, bidulko nasza :ico_placzek: :ico_placzek: i tak jak pisałaś ja też daje małemu metalową łyżkę i nic nigdy nie było!

Katrin no łaśnie pisałaś o tej kurtce, a ja wredna mama myślała,że mój niuniek taki malusi :ico_wstydzioch: , wogóle kupiliśmy taki miernik do wzrosyu na ścianę co się wiesza i wychodzi inaczej jak u lekarki, tylko lekarz mówi że jk oni mierzą to niemiarodajnie wychodzi :ico_noniewiem: , więc już wierzę w to co sama zmierzę :-D !
Komplet jest koloru jasna oliwka :-D
Do bużki to chyba Aftin czy jakoś tak, ale to chyba Syluś pisała!

Mróweczko ja też się bałam tej łóżeczkowej, brrrrrrr

[ Dodano: 2008-01-22, 10:02 ]
A co do pościeli to ja używałam przez dłuższy czas kocyk i się świetnie sprawdzał, jakieś 1,5 miesiąca temu mama mu kupiła pościel, ale nie używam poszewek bo jest fajna kolorowa i wiecie co ona jest właśnie taka sztywniejsza, ale sprawdza się bo się z niej nie odkrywa, bo jak nawet ją odepchnie to ona wraca jak bumerang :ico_noniewiem: :-D właśnie dlatego że jest sztywniejsza

oto onaObrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”