Asiu moglabys napisac jaki poziom zelazai hemoglobiny mial Franus?
[ Dodano: 2008-12-05, 09:00 ]
Dona, w ksiazkach jest rzeczywiscie napisane, ze po jedynkach i dwojkach wychodza czworki, a u nas na pewno przebijaja sie trojki, nie czworki
niby tak powinno być ale same wiecie że różnie dziciaczkom wychodzą ząbki. Ogólnie po jedynkach i dwójkach idą czwórki a dopiero potem trójki a na końcu piątki.Sylwia, a po jedynkach i dwójkach,to idą czwórki?
Dona zbacz jakie fajne buciki można wyszydełkować. Poprostu bajerawczoraj znów powróciłam do szydełkowania,
zelazo 19.8 a hemoglobina 9Asiu moglabys napisac jaki poziom zelazai hemoglobiny mial Franus?
ja mam photoscapedziewczyny jaki mi polecicie program do sciagniecia do obrobki zdjec??
a jaki syrop?? przeciwkaszlowy czy np ibufen bo to ma znaczenie. Przeciwkaszlowy musi pozoastać w gardle żeby był efkt a noemalny lek w syropku normalni powinno się popić. na ibufenie jest napisane "popijać dużą ilościa wody"Dziewczyny czy jak daję frankowi syrop wlany do herbatki do butelki bo inaczej nie wypije to ma jakies działanie ?
Dona zbacz jakie fajne buciki można wyszydełkować. Poprostu bajera http://show.7ya.ru/private.aspx?RubrID=54948
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość