My już po spacerku, jak wychodziliśmy było 0 stopni więc mały zadebiutował w stroju zimowym. Spotkaliśmy moją babcię i Wiktor otrzymał 50 zł na autko Tak więc po zakupach wzbogacił się o kolejne brum brumy do kolekcji
hehehe...nie no takiemu fanowi brum brumow to kolekcje trzeba uzupelniac ...a Twoj maz taaaaki wysoki jest i wogole duzy,my z A. to takie knypki ze spokojnie sobie za reke z Maya chodzimy
Hello,
Czytałam i czytałam i mało pamiętam co pisałyście
GosiaA i Lady trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. kamizela, śliczne zdjęcia. I jak fan samochodów :D GLIZDUNIA, Krystek raczej sięga do stołu i może normalnie jeść. Obejrzałam sobie Twoje zdjęcia na picasa i nie mogę się napatrzeć na Twoją córę :D
Dobra idę trochę popracować.
Pati,dobrze ze moje fotki Ci sie podobaly...lubie je robic mimo ze takim zwyklym sprzetem...albo to Maya Ci sie podobala,bo juz nie wiem w kazdym badz razie udalo mi sie wlasnie Ciebie dodac do ulubionych wiec bede Was sobie podgladala nabiezaco o ile cos tam jeszcze nowego zamieszczasz?
A to jeszcze mu pstryknęłam jak bawił się brumami Wszystkie firmy Wader - polecam mamom małych kierowców, są bardzo fajne, mają miłą kolorystykę i są niedrogie Właśnie są dostępne w Biedronce, takie super duże, teściowa kupi małemu lawetę pod choinkę Matko połowę tych aut zostawię w Pl bo wszystkich nie zdołam zabrać ze sobą
Aha, wczoraj było o ubieraniu maluchów, na fotkach doskonale widać jak Wiktor lata w domu - rajtki i bluzka
Kamila,widac ze Wikusiowi to nic nie przeszkadza w zabawie autami,az milo popatrzec ze cos tak mocno go interesuje choc Maya tez lubi auta
a mialam zapytac czy w PL kupuje sie rajstopy dla chlopcow typowo czy ubiera dziewczece?bo ta znajoma nowa nie moze kupic malemu i chciala zebym z Nexta jej zamowila jakies w chlopiecych kolorach i bez kwiatkow...no ale trudno takie znalezc...zawsze w zestawie sa jakies rozowe albo w kwiatki a dla chlopakow na dziale wcale nie ma no bo tu raczej sie w rajtkach nie chodzi...chyba raczej grube spodnie preferuja niz rajty + spodnie na to
Hehe te które ma na fotce są akurat żótle z misiami ale resztę ma jak najbbardziej chłopięcych - np. brązowe z jakąś cyfrą, miał z traktorem lub ma też w niebieskie pasy, z samolotem. Myślę, że z tym nie ma problemu.