hey kochane!!!
Cos mnie natchnelo na sprzatanie z wieczora,musze zrobic porzadek w szafie z ciuchami,bo mam tyle niepotrzebnych rzeczy,wiec zapakuje jak zwykle na charytatywne,moze sie komus przydadza chociaz..
Emilka ja naprawde mam jeszcze 10 kilo zbednego balastu do zrzucenia,bo tyle mi brakuje do wagi sprzed ciazy a waga stoi jak zakleta i nie chce sie ruszyc,ale sama jestem sobie winna,zaniedbalam sie i stepper lezy,musze znowu cos zaczac cwiczyc,bo mam wyrzuty sumienia...
Zubelek a ja wczoraj myslalam o Tobie,ze cos sie ostatnio nie pojawialas na naszym watku...strasznie mi przykro kochana

,ze u Was takie problemy ze zdrowkiem,pomodle sie za Twoje coreczki o zdrowko...badz dzielna,na pewno wszystko bedzie dobrze,wierze w to mocno...jak tylko znajdziesz chwilke to wpadaj do nas,postaramy sie podniesc troszke na duchu,ale wczesniej odpocznij,bo na pewno padasz ze zmeczenia...przesylam dla Ciebie i dziewczynek moc goracych buziakow :ico_buziaczki_big:

bedzie dobrze,glowka do gory kochana!!!!
Martus przykro mi,ze takie smutne wiesci dostalas o Twojej mamie,rowniez wierze,ze wszystko sie ulozy i zdrowko wroci i ze to tylko chwilowe....buziaki dla Was :ico_buziaczki_big: dla
Frania specjalne od ciotki i Vinee!!!
Sandrusia przekaz pozdrowienia swojemu L. i zeby szybciutko wrocil do zdrowia po operacji!!!super,ze znalazlas mieszkanko i ze jestes zadowolona!!!Na pewno sobie poradzisz,bo widac,ze obrotna z Ciebie mamuska!!!!Twoj L. powienien byc dumny z Ciebie!!!Wpadaj do nas czescie,bo ostatnio malo Cie na TT...
Delfina zaproszenia i buciki super!!!!!juz nie moge sie doczekac sukienki!!!!a wozek Mayci przesliczny,widac jaka zadowolona modelka i jak pozuje z nim do fotki!!!
Beatka super,ze dobre nowiny od polskiego gina,teraz juz tylko czekac na dzidziusia!!!