nie, ja od kąd miałam lat 16 mówiłam, ze synek będzie miał na imie Dorianek, a przedstawiałam Alanka Pati, bo jak poszła do szpitala to mi pisała co i jak i zdjęcie maluszka słała:)
elibell Ty chcialas nazwac Dorianka Alan? Bo weszlam sobie ostatnio na pierwsza strone tego watku i widzialam ze przedstawialas Alanka
i ja tak uważam, czekamy na wszystkie, tak jak było w czasie kiedy miałyśmy brzuszki i czekałysmy, aż każda już będzie miec maluszka:)ja jestem za tym zeby poczekac az wszystkie dzieciaczki ukoncza roczek i wtedy sie przeniesc.. zostala Lili szkieletorka, Alanek Pati i Eryczek Juli wiec mysle ze te 3 tyg mozemy jeszcze tu przeczekac, co myslicie?
a to ja zrozumiałam, że zamknąc jakby dla innych obcych ludzi, a moze serio to chodziło, by zamknąć ten a otworzyć drugi
2 noc dzieci spały razem w pokoju, jejuś aż dziwnie mi, bo i ja spałam bez łażenia i ganiania Elizki do łóżka. Może jej tego brakowało, towarzystwa, więc jak tydzień, do 2 tak będzie super, to zmieniamy pokoje i robimy duży pokój dzieciakom wspólny