doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 13:27

Glizdunia, ja mam zajęcia 2 razy w tygodniu z tego prawka, więc nie tak często jak Ci się wydaje.

Anza, przepraszam że cię pominęłam

A butki gufo są w ccc

kamizela, ja kupiłam młodej kalendarz adwentowy z czekoladkami, nigdy sama nie robiłam, ani nie miałam ręcznie rozbionych, aczkolwiek moja znajoma mi opoiwiadała, że jej mama raz uszyła takie wielkie buty świąteczne z kieszonkami i tam ukryła skarbki na 24 dni. But służył jej przez ładnych pare lat

Gosia, nie bedzie zle - trzymam kciuki

lady za ciebie tyż :)

Ewcik ja pobobnie jak Daria nie mam nic przeciwko jak ktos chce kupic drozszy prezent.

wczoraj po kąpieli zobaczylam ze mloda ma fioletowe pół ucha :ico_olaboga: nie wiem czy kojazycie, ale Kinga od urodzenia na jednym uchu miała więcej skóry na górnej częsci ucha. po pracy pojechałam do lekarza z nią, niestety moje pani doktor nie było i musiałam iść do innego doktora, ale pan wydawał się konkrenty więc nie tak źle było. najprawdopodobniej to mięśniak, musiała się uderzyć i jej wyszło - możliwe, że jej to wyszło po tym wyjściu z łóżeczka :ico_olaboga: mam smarowac mascią na żylaki :ico_haha_01: jakby się powiękrzyło to mamy znowu przyjść i wtedy miejscowy antybiotyk :ico_olaboga:

zaraz klade mloda spac.

[ Dodano: 2008-11-18, 12:34 ]
Chyba dołączyłam do zakupoholiczek-allegrowiczek
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=479943990

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 13:35

Wiesz, jak u was nie ma takiej typowej zimy to nie wiem, może rajtki nie będą konieczne. Zobaczymy,

[ Dodano: 2008-11-18, 12:38 ]
doris witami w klubie zakupoholiczek :ico_haha_01: Kurteczka bardzo ładna :ico_brawa_01:

A mi znajoma przyniosła wór ciuchów po jej synku, często kupuję od niej jakieś koszulki i teraz wpadł mi w oko sweterek w różnokolorowe paski Smyka - chce za niego 35 zł, może utarguję na 30 zł i kupię :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 lis 2008, 13:53

Doris,kurteczka fajna,lubie ten sztruks :-)
a z tym uszkiem to wspolczuje a nie wiedzialam ze Kinia miala cos z tym uszkiem od urodzenia :ico_noniewiem: no ale po tych masciach pewnie zejdzie :ico_sorki:

Maya sie urodzila z kilkoma znakami szczegolnymi tez...miala czerwona plamke na wskazujacym palcu i na powiece...i to juz dosc dawno sie wchlonelo ale ma tez duza fioletowa plame na plecach,poprostu pol pleckow w fioletowej ale zdrowej skorze i to jest tzw. plama mongolska-ma zniknac do 5r.z.a jest u dzieci z ciemna karnacja lub pochodzeniem z krajow poludniowych :ico_haha_01: i juz z czasem jasnieje......

Kamila,my w srodku zimy to tez Mayci rajty zakladamy wiec jak dla mnie az tak cieplo nie jest no ale skoro nie ma rajtek dla chlopcow to chyba nie zakladaja albo kupuja dziewczece :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-18, 12:56 ]
Kamila,to tak jakby sklep do domu Ci przyszedl :ico_haha_01: pewnie jak dasz rade utargowac to super....ale cyba drogo 35zl za uzywany co? :ico_noniewiem: to jakies 8f to juz nowy mozna by u nas kupic :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 14:02

Obrazek
na tym zdjęciu widać ten nadmiar skóry na uchu jak taki elfik z długimi uszami tylko, zamiast sterczącego kawałka jest oklapniety

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 lis 2008, 14:04

Doris,no faktycznie...i to jej sie w srodku rozlalo jakby tak? :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 14:05

bardziej za zewnątrz ma fioletowe, na części ucha bliżej główki - nie wiem czy mnie rozumiecie...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 14:06

Daria no właśnie, napisałam jej sms-a czy odda ten sweterek za 25 zł :ico_noniewiem: Miała też świtną marynarkę H&M ale to raczej na wiosnę lub jesień a do tego czasu będzie na niego za mała .

doris widać rzeczywiście ten nadmiar skóry ... A ten krwiaczek to pewnie po upadku, choć mogła się gdzieś uderzyć też podczas zabawy. Wiktor co chwilę ma jakieś zadrapania czy siniaki a ja nawet nie wiem kiedy zdążył je sobie nabić :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 lis 2008, 14:07

no mniej wiecej Cie rozumie,ale to fioletowe to powstalu od uderzenia w "to" czy poprostu samo z siebie?

[ Dodano: 2008-11-18, 13:10 ]
no moze sie uda za 25zl...ale masz dobra passe na znajdywanie fajnych ciuszkow dla malego,co Cie tak wzielo na kupowanie?

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2008, 14:10

Jak mój kacper był mały, to niby były rajtuzki dla chłopców, ale jakoś wtedy nie lubiłam Kacpra w rajstopkach, a że wtedy była maoda na leginsy, było ich naprawdę sporo, różnych, bawełnianych, welurowych w samochody, koparki i gładkie to zakładałam mu pod spodnie właśnie leginsy, były obcisłe i wyglądały jak kalesonki :ico_oczko: , miał też właśnie takie typowe chłopięce kalesonki. Karol ma teraz rajstopki, kupuję najczęściej u sąsiadki, która prowadzi handel obwoźny i ma rajstopki dobrych firm, które nie mechacą się i są takie mięciutkie i w chłopięcych kolorkach, ma z autkami na przykład, ale ja najlepiej lubię takie gładkie :-D.

My też po spacerku, może nie tak owocnym jak kamizela , ale było miło, bo Karol spotkał swoich dwóch osiedlowych kolegów, szkoda, że nie miałam aparatu, bo dzieciaczki tak się cieszyły ze spotkania, Karol bardzo ciągnie do dzieci.

doris, :ico_olaboga: mam nadzieję, że szybko wygoi się uszko Kingusi.

Lecę na allegro, bo ja nic nie kupiłam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 lis 2008, 14:11

ej no chyba pekne ze smiechu...Maya sie ulozyla na poduszce na podlodze i sie usypia :ico_szoking: ja mysle ze ma tam malowygodnie jednak....hmmm :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”