hej
MonikaAA super było cię usłyszeć baardzo mi miło
co do męża nie zazdroszcze,ze teraz bedzie tak pracował i zadko sie bedziecie widziały,ale pomysl,ze i piniązka troszke wiecej przyniesie,ja bym juz wolała zeby mój mąż tak pracował a był tutaj,we wczesniejszej pracy tak pracował i nawet po 15 godzin,ale ja sie przyzwyczaiłam i pieniedzy wiecej było i ok,a teraz co z tego,ze pieniadze bede miała jak jego przy mnie nie ma
nie chce tak zyć to jest wegetacja i dzieki Bogu,że mam Milenke chociaż ją
jenny ja po odstawieniu feneterolu urodziłam po 3 dniach w 39t i 4dc i sądze,że u Ciebie to już dni do ukochania syncia
Twój synek duzy chłopaczek,Milenka ważyła 2600gr,a teraz prawie już 7kg
Małgosia ojj biedna to sie porobiło u Ciebie,kurcze zycze abys jak najszybciej mogła normalnie jesć i wracaj do zdrowia,ja wiem co to afta boli jak diabli jedna! a jak jest ich wiecej Boziu kochany tule mocno
ciesze sie,ze synciu tak ładnie spi
Brodzikowa mama ale masz teraz dzieciaczków az miło i na pewno nie nudno świetnie!
ziolo kochana mój mąż chce tam wynająć mieszkanie z kolegą i ściagnąć nas,takze jest nadzieja
mnie tutaj nic nie trzyma,a brat moze zawsze do mnie przyjechać i odwiedzić a tutaj co mi zostaje? zadłuzone mieszkanie i same problemy? tam bede chociaż z nim i niunią naszą i to najwazniejsze,a tutaj wynajme mieszkanie i już..cos sie załatwi póki co mąż dzis dostał meldunek tam i przeprowadza sie do innego mieszkania da mi znac wieczorkiem jakie ono jest jak sie uda i bedzie o jedno łózko więcej i pralka chociaż to jedziemy do niego pod koniec wrzesnia na kilka dni,a jak nie to czekam
Dontako wszystkiego dobrego dla was na rocznice slubu :ico_prezent: ciesze sie,ze Mikus zdrowiutki
Dziewczynki miałam pytać: wiecie moze po co do meldunku w Niemczech było im potrzebne nasz odpis aktu małzeństwa?