ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 19:07

doris wiesz to chyba nie najlepszy pomysł nie jedzenie po 15, słyszałam ze powinno nie jesc sie na 2-3 godz przed snem..bo jak długo nie jesz to organizm pobiera energie z zapasow tłuszczu, ale znow jak cos potem zjesz, to najpierw dwa razy wiecej sie znow uzupełnia w tych tłuszczach,a dopiero potem na nowo zasila organizm..wiec chyba nie opłaca sie nie jedzenie...

ewcik ta twoja szwagierka ma tupet niemozliwy..a nie mozesz np jej olac i wszystko co ona nasmieci itp zostawic, myc tylko za siebie i sprzatac tylkow w waszym pokoju, gotowac tylko dla was itp moze ja oswieci??

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 19:36

ladybird23, nie jem po 15 a jak mam na cos ochote to zapycham sie owocami, woda i sokami. jest to dla mnie mobilizacja zeby nie jesc wieczorem z mezem obiado-kolacji. co niestety mialo miejsce. a chodze spac przewaznie kolo 21

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

05 lis 2007, 20:11

ladybird23, niestety ja tak nie potrafię. Jestem zodiakalną panną. Nienawidzę bałaganu, sprzątam u nas w pokoju, w kuchni i w łazience. Często wpadają do nas znajomi i nie wyobrażam sobie świecić przed nimi oczami jak jest syf w łazience albo w kuchni. Jak nie było nas prawie dwa tygodnie w domu to ona wcale nie sprzątała, a zmywała tylko te naczynia które akurat były jej potrzebne, te nie potrzebne zakwtły

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 lis 2007, 20:43

Ewcik...biedna jestes ...niepotrzebnie sie meczysz...wiem ze w syfie nie da sie,a moze sie da...tylko trzeba potrafic :ico_noniewiem: :ico_chory: ...to tez nie dla mnie :ico_nienie:

a my bylismy wlasnie na spacerku...i po drobne zakupki wstapilismy...i Maya w spacerowce na plasko jechala...bo wieczor i ciemnoi chlodno...wiec naubierana nawet w czapke :-D ...no i myslala ze ma spac chyba bo ciemno i na plasko to tylko w lozku ma :ico_haha_01: ...i zasnela choc niedawno wstala :ico_puknij: ....ale teraz sie bawi w lozeczku wiec mam chwilke :ico_brawa_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 21:10

ewcik no ja tez bym tak nie umiała ale moze to by poskutkowało...co za syfiara i to niby siostra twojego meza?wspołczuje na prawde... :ico_olaboga:

glizdunia a mowili w angielskiej tv o tej niedawno zamorodowanej Polce?ciekawi mnie czy Anglicy tez sie tym przejeli.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lis 2007, 21:27

hello wszystkim ... jestem, czytam ... od 12 listopada idę do roboty ... padam dzis na twarz ..odezwe sie .. i całusy dla solenizantów i ząbkujących :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 21:48

Doris mi się też zdaje, że to niedobrze...A w ogóle przy odchudzaniu nie powinno się jeść dużo owoców!!! bo mają za dużo cukru, lepiej warzywa!!!powodzenia

Glizdunia no dieta, dieta!!! jak widać na razie pozytywnie...bynajmniej mam motywację na dalszy ciąg! moje jedzenie to...zero chleba..od tygodnia wcinam chrupki chleb i pieczywo ryżowe...obiady też inne lub normalne ale w małych ilościach, bez sosów itp...W pracy nie jem, albo piję jogurt bez tłuszczu...No i od dziś może będę robić chociaż brzuszki...

Ewcik no ja Cię rozumiem...też bym się żaliła i płakała po kątach, ale powiedzieć bym chyba nie umiała...no cóż...trzeba albo wreszcie wyrzucić z siebie te nerwy, albo poszukać innego wyjścia! a co na to w ogóle Twój mąż???

Gochawitaj!!! gratuluję!!! i kibicuję Ci z całego serca! a odezwiesz się czasem?

Moja śpi...troszkę jej się ulewa ostatnio...no szczególnie, jak się kula po jedzeniu! :ico_puknij: na noc wypiła mniej...ale śpi spokojnie póki co...Ja po kolacji...zaraz zrobię kilka brzuszków :-D , umyję się i obejrzę Szymona...a potem spać, spać...W pracy muszę być szybciej, bo sprzątanko...Generalnie, to nie ma tam dużo, tylko dziewczyny się zgrywały, że tak ciężko pracują! :ico_zly: a jak weszłam na krzesło, żeby kurz zetrzeć, to owszem, na 1było czysto w miarę, ale na 2? :ico_szoking: 2cm kurzu!!! tak samo sprząta moja szefowa nasz gabinet...w gablocie z kremami niby czysto, ale już na gablocie... :ico_olaboga: No ale ja dziś sprzątałam tylko pół godziny, a zdążyłam się w międzyczasie znudzić...Tak więc...ja na speedzie będę sobie świetnie radzić i już się nie martwię! :-D Tak mnie to wkręciło, że jak Hanka poszła spać, to cały dom zrobiłam! oprócz sypialni oczywiscie...ale...kurze, odkurzanie, zmywanie, łazienka... :ico_brawa_01: jupi, ale jestem szczęśliwa! teraz już mogę usiąść na chwilę z gazetką...Albo lepiej...muszę wymyśleć, jak przywitać mojego J :ico_wstydzioch: co proponujecie?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 21:50

zborra może jakiś striptiz :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

05 lis 2007, 21:51

ma ktoś sznurek bo będę wieszać...... :ico_zly: tylko mocny żeby się nie urwała
Alicja sobie właśnie ładnie zasypiała gadając do króliczka i moja kochana szwagierka rozbudziła ją, bo "Ali się nudzi" i się z nią bawić będzie. Qrwa już sobie wyobrażam jaki będzie ryk przy kąpieli

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 21:57

Kurczę Ewcik rzucam ci solidną linę !!!

Dobrej nocki :ico_spanko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”