Olinku dużo zdrówka, radości, uśmiechu oraz spełnienia marzeń życzy Tosia z mamą :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
emilia7895, nie wiem co Ci doradzić na niejadka. Wiem, że jest syropek dla dzieci, które nie jedzą. Mojej koleżanki córka dziennie zjadała ok. dwóch łyżek obiadku do tego ok 100ml herbatki i to wszystko. I lekarka zapisała jej APETIZER i podziałało. Mała teraz je jak powinna. Może zapytaj lekarki o ten syropek?
Byłyśmy odebrać wyniki i u lekarki. Mała ma alergię, nie wiadomo tylko na co. IeG ma sześciokrotnie wyższe niż dopuszczalna norma. Na razie dostała Fenistil w kropelkach, jak chcemy możemy do alergologa jechać, tylko problem z tym, że mała jest za mała na testy

Załamałam się teraz. I jeszcze to jej chrypienie - normalnie jak stare drewniane schody
[ Dodano: 2008-12-05, 13:33 ]
I nocka z głowy dzisiaj była. Mała usnęla wieczorem, o 22:00 pobudka z wrzaskiem i do 2:35 usypiałam ją u nas w łóżku. Pielucha sucha, herbatka, mleczko - nic nie pomogło. Ani na plecach, ani na brzuchu, na boku też nie usnęła. W końcu już ją położyłam sobie brzuch do brzucha i tak zasnęła. Ostatnio jak ma kryzysy to w takiej pozycji najlepiej jej zasnąć.
muszę jej zajrzeć w paszczaka, czy czegoś tam nie ma w prezencie na Mikołaja

Eh.. pomarzyć dobra rzecz...