Od razu przyznaję się bez bicia ,że potw nie czytałam - znów mam 21 nieprzeczytanych - brawo dziewczęta rozkręcacie sie
Nadrobię to jutro.
U pediatry wszystko ok.Mała przez 4 tyg przybrała 720 g , a jak wasze dzieciaczki przbierają na wadze bo zastanawiam się czy to dużo czy mało.miłosz w jej wieku wazył już więcej , ale mówią że dziewczynki są drobniejsze ..... sama nie wiem
Co do jonsona to oliwki są do du...y , u nas w szpitalu kąpali dzieciaczki w płynie jonsona i muszę wam powiedzieć że jest super bo zaraz po powrocie kupiłam taki sam i używam.Bardzo dobra jest też oliwka hippa, ja mam dwie bambino, ale jak mi się skończy to kupię właśnie hipp.
Jakiego kremu do bużki używacie dla maluszków, bo szukałam czegoś w sklepie , ale nie jestem przekonan a powinien być z filtrem.
buziołki . Do jutra. Pa
[ Dodano: 2007-06-28, 20:48 ]Od razu przyznaję się bez bicia ,że potw nie czytałam - znów mam 21 nieprzeczytanych - brawo dziewczęta rozkręcacie sie
Nadrobię to jutro.
U pediatry wszystko ok.Mała przez 4 tyg przybrała 720 g , a jak wasze dzieciaczki przbierają na wadze bo zastanawiam się czy to dużo czy mało.miłosz w jej wieku wazył już więcej , ale mówią że dziewczynki są drobniejsze ..... sama nie wiem
Co do jonsona to oliwki są do du...y , u nas w szpitalu kąpali dzieciaczki w płynie jonsona i muszę wam powiedzieć że jest super bo zaraz po powrocie kupiłam taki sam i używam.Bardzo dobra jest też oliwka hippa, ja mam dwie bambino, ale jak mi się skończy to kupię właśnie hipp.
Jakiego kremu do bużki używacie dla maluszków, bo szukałam czegoś w sklepie , ale nie jestem przekonana a powinien być z filtrem.
buziołki . Do jutra. Pa