Hej!
[size=150]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM[/size] [size=200]2008[/size] [ [size=150]ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Dla Kubusia i Amelki na ten 11 miesiączek życia
Sylwester Mieliśmy znajomych, ogólnie było fajnie ale ...
przed zakończeniem starego roku pokłóciłam się z moim T. i zaraz po powitaniu Nowego Roku też
Oczywiście nie potrzebnie ale musiałam sie głupio czepiać ... I tak oto zaczęłam nowy rok
Teraz niby wszytsko między nami ok ale jakoś tak niefajnie
...
Wojtuś był grzeczny, parę razy się obudził, popatrzył na petardy, posiedział z nami, i poszedł spać o 2 rano
Ząbkowanie ..cd.. Wojtuś też robi przez ostatnie dni- już od tego czasu jak się górne dwa zębiska przebijały- często 3 razy za dnia rzadkie kupy, jest marudny, płaczliwy, rozbity, nie może zasnąć ... Pewnie znów jakiś ząbek mu wychodzi, musze sprawdzic łyżeczką- może znów coś wystukam.
Humory Przez ciążę i te hormony stałam się strasznie nierwowa, wybucham płaczem, wrzeszczę na T. z byle powodu, ogólnie mam ostatnimi czasy straszne nerwy - przy Wojtusiowi byłam płaczliwa, nerwowa rzadko- a teraz jestem okropna, naprawdę. Zastanawiam się ile ten mój chłop wytrzyma jeszcze, bo sama z sobą nie potrafię wytrzymać, wspołczuje. Zastanawiam się czy moge poc melisę na uspokojenie w ciąży? Jeśli czegoś nie zastosuję będzie tylko gorzej, poradzcie czy moge ja pić!
Karolas Śliczne zdjęcia, Amelka taka duża pannica już ...Kacerek tez taki śliczny chłopczyk!
qunick pisze:Ale wszystko przezyje byleby tylko były zdrowe!
No dokładnie, zgadzam się z Tobą w 100% ! Wszytsko byle ztylko naszym szkrabom zdrówko dopisywało!
Kopniaczki Od kilku dni nie tylko ja mogę się cieszyc kopniaczkami maluszka w brzuszku
Dzidziuś kopie już tak silno, że Tomek tez czuje jak przyłoży rękę ...naprawdę wariuje ten mój szkrabic ostro!