nie pamietam juz czy u nas akt wymagali, ale nie martw sie . na pewno do niczego złego nie jest im to potrzebne. Nie zamartwiaj sie tym.
skoro wzieli to znaczy ze do czegos im potrzebne, moze jakies statystyki lub cos innego.
powodzenia! obys dlugo nie czekala na synka tylko zeby poszlo szybko i sprawnie kciuki trzymam!Jutro idę do szpitala na zdjęciu szwu, jutro rano odstawiam fenoterol, dziś już nie robię wieczorem zastrzyku z heparyną. No i zobaczymy albo będzie poròd sn, albo cc wieczorem, zależy jak organizm zareaguje.
mi tez bylo bardzo milo ze mogla i Ciebie uslyszec no ciezko jest ze tyle godzin pracuje ale fakt mam go przy sobie i bedzie wiecej kasy wiec jakos sie z czasem przyzwyczaje choc mysle ze to i tak nie bedzie tak caly czas tylko na razie poki nie znajada nowego pracownika za tego co ostatnio zwolnili i przez to nie ma kto teraz robic i robia po 12 godzin bo ich tylko na tym stanowisku co moj maz pracuje jest ich 3 a musi byc 4 pracownikow zeby byl komplet i zeby mogli normalnie pracowac po 8 godz.MonikaAA super było cię usłyszeć baardzo mi miło co do męża nie zazdroszcze,ze teraz bedzie tak pracował i zadko sie bedziecie widziały,ale pomysl,ze i piniązka troszke wiecej przyniesie,ja bym juz wolała zeby mój mąż tak pracował a był tutaj,we wczesniejszej pracy tak pracował i nawet po 15 godzin,ale ja sie przyzwyczaiłam i pieniedzy wiecej było i ok,a teraz co z tego,ze pieniadze bede miała jak jego przy mnie nie ma nie chce tak zyć to jest wegetacja i dzieki Bogu,że mam Milenke chociaż ją
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość