Witam z rana, jem juz ładnie sniadanko i popijam herbatką :)
Wczoraj mialam nieprzyjmenosci u neurologa- bo mam rwę kulszową i lekarz powiedział irytujacym głosem: JA PANI CIAZY NIE USUNĘ ! Zeby Pani ulzyc. W ogóle to nie chciał mnie pzryjac dopiero jak zobaczyl zer z prywatnego ubezpieczenia to zrobił ekspresowy wywiad i powiedzial ze nic nie poradzi :(Wyszłam to wiedziałam ze zaraz wybuchnę płaczem. Dopiero jak wsiadłam do auta to wybuchłam płączem. Tomek chciał złożyc skargę, szkoda ze go ze mna wtedy nie było na miejscu. Ale uznałam, ze to nic nie zmieni. a ja wczoraj to sie zwijalam a raczej nie moglam ruszyc jedynie na siedzaco jest jako tako albo w pozycji kolankowo- łokciwoej ale tak sie nie da spac!Boję się niemiłosiernego dodatkowego bólu w czasie porodu. nie omieszkam powiedziec mojej pani gin jacy to ci lekarze sa super i w ogole!!
Wczoraj oblecielismy skley rtv agd i zaden z pracowników nie był przygotowany do moich pytań ;d T. powiedział, ze nie chciałby miec takiej klientki jak ja bo za duzo pytan zadaje- no cóz jestem wymagajaca ;p;p I wczoraj jeden z pracowników dowiedział się ode mnie co znaczy w zmywarkach funkcja Active Water. Głupio mu było ;d hahah
Skończyłam wczoraj też prasowa, a T. mi zapinał te wszystkie napy w spiochach i body, i mówi to takie maleństwo będzie ??
[ Dodano: 2009-06-24, 07:44 ]
olala, no włąsnie co do terminu porodu, to w sumie i bym chciala szybciej urodzic, ale te dwa tygodnie macierzynskiego są nęcące :)
pieluszek nie mam, bo mojemu T. kuznka naopowiadala ze jest super promocja jak pielucha wychdozi za okolo 5- 55 gr, ale chyba na taka promocje w zyciu nie trafimy
jak cos mam tetrę jakby sie nie zdecydował
ale to on będize wtedy prał
wrobie go w to ;d