otóż to... nie wydaje mi sie ze nasza ekipa należy do wyjątkowo zgranych, bo tak nie jest i ja osobiscie nie czuje takiej potrzeby zamykania normalnego wątku i skoro nie tylko ja tak uważam to moze warto zostawić coś co dobrze funkcjonuje i nie psuć na siłęwitam
wtrace swoje 5 groszy jesli chodzi o zamykanie watku..mi sie wydaje ze mialoby to sens wtedy gdybysmy chcialy sie jakos lepiej poznac, podzielic swoimi problemami itp. ale jezeli wymieniemy tylko nasze spostrzezenia odnosnie dzieciakow to po co go zamykac, przeciez to jest tez pomocne dla innych mam, jak np szukaja jakiejs rady
no właśnie w tym sęk, że ja też nie chciałam się z tego miejsca pracy ruszyć. Ale było dobrze póki nie zaszłam w ciążę, a jak zaszłam to już szukali kogoś na moje miejsce. A ja byłam tam na umowę zlecenie bo się jeszcze uczyłam więc nic mi nie przysługiwało - ani macierzyńsk ani utrzymanie pracy. Urodziłam więc podziękowali za współpracę i tyle się z nimi widziałam - teraz w Polsce to norma, że mało kto zatrudnia na umowę o pracę. Ale już mam na oku kolejną agencję, bo widziałam, że nie są zadowoleni z tamtej fryzjerki i stylistki, więc może się z nimi dogadam :) a dodatkowo znajdę coś bardziej stałego na umowę o pracę - w końcu się udanina to czemu nie szukasz pracy w tej samej branzy?? 50zl/h? masakra, ja bym sie stamtad nie ruszala..
no to o wiele więcej niż na podlasiu. Tutaj 5 - 7zł/h a mężczyźni 8-10/hu nas srednia to 8 zł/h, ja osobiscie mam nie całe 11zł
A 50zł dla fryzjerki to naprawdę nie jest dużo za fryzurę. To norma - za ślubne można ściągnąć nawet 150-200zł. I wcale nie musisz tego robić godzinę. Możesz w 30minut coś fajnego stworzyć. Ściągnąć kasę i robić kolejną osobę.nina 50zl /h? to musisz szukac znow w agencjach reklamowych..bo to stawka z kosmosu
fajny pomysłjeśli chcecie mogę sie postarać i zrobić pierwszą stronkę na roczniakach z suwaczkami i zdjeciami naszych dzieci np. zaraz po urodzeniu i podczas kiedy skończyły roczek zeby było porównanie jak urosły
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości