Zubelkub wszystko sie da dogadac z meblami i panelami,ja kiedys wynajmowalam mieszkanie bez mebli i poprosilismy o lozka i facet nam kupil
a teraz mielismy troszke mebli w mieszkanlu,tylko tak jak marta pralke musielismy kupic .dziekuje za pocieszenie ,odnosnie moich schiz (jak to T nazywa) nie spalam do 3 i o 12 podnioslam sie z lozka
teraz i tak jest duzo lepiej,bo jak sie maly urodzil ,to ja bez spania czuwalam kilka dni i moja mama obiecala mi,ze nie bedzie spala cala noc,zebym sobie przerwe zrobila i czuwala z moim mlekiem z butelki he he a ja i tak sie budzilam,czy napewno nie usnela
no,mowie Wam stuknieta jestem
i potem wszyscy,ze chyba mi dziecko daje popalic,ze takie since mam,a to ja sama sobie tak robilam
ale i tak juz duzo lepiej
Jasnie Paniwidze,ze chusta Cie wciagnela na maxa
fajna fryzura,a Lusiaczek caly tatus
[ Dodano: 2007-10-14, 13:51 ]Zubelek jak Ty zanudzasz,to co ja mam powiedziec ?
[ Dodano: 2007-10-14, 13:59 ]wiecie,moj tato jest w Norwegii i w koncu jest zadowolony,co mnie bardzo cieszy...ja na te jego wojaze patrzylam sceptycznie ,bo wiecie starszy gosciu ,bez jezyka (w sumie dopiero po 40,bo mnie wczesnie zrobili
)ale on jak sie uprze,to nie ma zmiluj he he ale to fajnie.....no i teraz mowi,ze tam lepiej niz w uk ,bo byl u mnie i pracowal przez miesiac i mowi ,ze pod wzgledem zarobkow i utrzymania bardzo dobrze,a i tez bardzo spokojnie....no i namawia nas ,zebysmy tam pojechali ,ze zalatwi nam prace itp .....troszke sie zastanawiamy,ale ja wiem,ze bedziemy tu tesknic.....ja lubie Anglie....myslalam ,ze moze kiedys przeniesiemy sie gdzie indziej,ale pod uwage bralam panstwa anglojezyczne ....norweski nie zbyt mi sie podoba
wiem,ze tam po angielsku spokojnie sie dogadamy ,ale sama nie wiem....tak sobie mysle,ale pewnie i tak sie nie zdecyduje....ale troszke sie zastanawiamy...robie jeszcze wywiad u mojej przyjaciolki,bo ona jedzie niedlugo.a teraz jest jej chlopak ,wiec bede wiedziec jak im sie tam zyje ....
[ Dodano: 2007-10-14, 14:01 ]a moj skarbek zasnal teraz w foteliku
ide pod prysznic...nie mamy cieplej wody od pt,tylko taka letnia
a ladlord ma wylaczony tel w weekendy