Hej mamuski
ale sie stesknilam, podczytywalam Was, zeby nie miec tyle zaleglosci, ale niestety na pisanie nie moglam sobie pozwolic.
Alanek mardny, mielismy przez trzy dni problemy z brzuszkiem, maly plakal, nie chcial spac w lozeczku jedynie przy cycu i na rekach sie uspokajal. Nocki tez byly trgaiczne wiec bylam nieprzytomna. Do tego jeszcze katarek, bidulek tak sie meczy. Teraz jest lepiej, ale maly nie chce spac na wieczor, jak wstanie o 18, 19 to nie spi do 23 24 , nie chce lezec, jeczy, steka, placze a jak go sie wezmie na rece to sie uspakaja i chyba bede mu butle sztucznego na noc podawac, bo nie mam juz sily.
Smoka dalej nie chce, nie wie w ogole o co kaman. Dzis jade kupic mu kilka innych smokow, wezme tez lateksowe bo chyba mu ten silikon nie pasuje, za twardy
Witam nowe dziewczyny
Teraz to w ogole tempo pisania, ledwo was doczytalam
Za duzo nie pamietam juz z tego co czytalam
izabella, przykro mi ze Twoj maz sie tak zachowuje, teraz masz ciezki okres z Oliwcia a on jeszcze zamiast pomoc to sceny robi
Kochana a on w ogole zajmuje sie corka czy go nie obchodzi to, ze jest???Moze ojciec nastawil go przeciwko Tobie co???
szkieletorek, kochana na pewno Lilcia nie ma kolek tego mozesz byc pewna
izus, kochana zwolnij troche, mloda z Ciebie babka

dbaj i uwazaj na siebie
Co do antykoncepcji to ja bede spiralke zakladac, tabletek nie chce lykac a gumek nie lubie.
Co do stosunku przerywanego to my tez to stosowalismy i kilka razy zdarzylo sie nie zdarzyc ale nie zaowocowalo to dzidzia, widac mielismy szczescie.
kwiatunio, sliczna sukieneczka
szkieletorek sliczna ta Twoja Lilcia
nina0226, zdrowka dla Alanka
Kochana to, ze karmisz i nie masz jeszcze okresu nie daje Ci ochrony przed ciaza, mozesz bardzo szybko zajsc i dlatego trzeba uwazac jesli nie chcesz miec teraz dzidzi.
Lece suszyc wlosy i pewnie do sklepu sie wybiore z malym
A pisalyscie, ze gruszka do doopki i nic nie da, zgadzam sie, ale niestety zapomnialam w PL kupic Fridy a nie wiem czy tutaj jest cos takiego. W sumie niby to niemieckie

dzis zajade do apteki i sie spytam