Mroweczka wiec u nas z ta rozłaka to jest tak , że widzimy sie co tydzień albo na jeden dzień , albo dwa dni , ale jak sie było przez 10 lat ze soba dzień w dzień potem noc w noc to mi jest bardzo ciężko , a jak słyszę od męża przez telefon , że tęskni , żeLenka go za pomi a ona nosi nasze zdjęcie ślubne i woła tata i głaszcze i robi moj to siedze i ryczę
Syla nic nie mów ja ciebie tak podziwiam kochana , za to ,że dajesz radę i widujecie sie co kilka miesiecy , ale tak jak mówisz niedziele są najgorsze normalnie mnie nosi , niewiem co mam robić , dobrze jeszcze że jestem u mamy to mam z kim zagadać bo tak to masakra.
Caro , Mróweczka ja słyszałam i potobno to się sprawdza , że w drugiej ciązy ma sie większe brzuszki , a wy jedzcie sobie nie żałujce laseczki teraz taki fajny czas warzywno- owocowy super moja kolezanka chodziła w ciązy w tym czasie letnim i przytyła tylko 5 kg

, a dziewczynkę dorodna urodziła.
Mróweczka jest szansa na laseczke brunetke szalona po tych mdłościach:)
Dziewczyny czy wasze dzieciaki tez maja napady histeri i powiedzonek typu ,,nie'' prawde mówiąc mi sie to przydarzyło ze 2 razy , ale wczoraj po kapaniu Lenka nie dała mi sie ubrać więc ja zostawiłam golasa i przeczekałam jak jej przejdzie to sie zaczeła cieszyć śmiac skakac wariować i mnie całować

kurde nie bardzo wiem o co chodzi w takich zachowaniach i co robić , staram sie byc konsekwentna no ale kurde felek oby nie musiął zajechać do nas super niania....
katrin myslę , że jako grająca ciocia spisałas sie ekstra