Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

01 wrz 2008, 22:05

manenka a wlasnie sobie dopisalam w poprzednim poscie na koncu jak to jest z ta wielkoscia bo z tego wszystkiego zapomnialam :ico_olaboga: hehe ale mnie ubieglas i szybciej odpisalas :ico_nienie: hihi tatus juz szaleje ze szczescia i peka z dumy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sama zobaczysz jaka bedzie juz twoja dzidzi duza jak teraz pojdziesz. normalnie ja to jestem w szoku jak potrafila ta moja fasolinka urosnac przez ten niecaly miesiac :ico_szoking:

Ragazza555 a ty co nic nie piszesz jak tam po wizycie? Odezwij sie koniecznie i opowiedz nam wszystko!

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2008, 22:28

jedwabna, no to duży chłopina z niego, ale śmiesznie najpier licza się cm a teraz kg, fajnie :ico_brawa_01:
spać pewnie ze szczęścia nie możesz :-)
no ja tez byłam w szoku jak byłam w POlsce na wizycie dzidzia miała 2,25cm, a teraz 12,5 cm :ico_szoking: , strasznie szybko te nasze maleństwa rosną
kurcze szkoda że nie masz zdjęcia tak bym chciała zobaczyc wasze maleństwo

[ Dodano: 2008-09-01, 22:31 ]
a i jeszcze coś jak tam termin z USG zmienił się trochę u ciebie??
ja jak byłam u gina na 1 wizycie to dzidzia się nie ruszała a teraz poszłam to też byłam w szoku , że to już nie jest nieruchomy obrazek tylko macha rączkami i nóżkami i się wierci, :509: przecudne uczucie

Awatar użytkownika
jedwabna

02 wrz 2008, 11:22

manenka z tymi kg to ja tez sie zdziwilam bo najpierw sie zapytalam ile juz ma cm a tu mi mowi ginka w dag :-D brzuszek mi urosl ale to nawet nie od tego ze jestem w ciazy tylko ze za duzo jem. ale co zrobic jak mi sie chce? wczoraj wyslalam brata o 22 do sklepu zeby mi kupil kawalek sernika i banana. bo tak mi sie chcialo ze szok! a ty zobaczysz teraz jak pojdziesz jakie to na tobie wrazenie zrobi. moj maluszek ma sliczniutka glowke. tylko taka duza no ale ponoc tak wszystkie dzieci maja. jak ona moze przejsc przez taki maly otwoe- nie wyobrazam sobie :ico_szoking: :ico_szoking:
a z tym zdjeciem to z wrazenia zapomnialam o nie poprosic i przypomnialo mi sie jak juz bylo po wszystkiemu
termin sie nie zmienil chyba bo nic nie mowila. tak to by moze cos powiedziala :ico_noniewiem:
no i piszesz ze na poczatku dzidzi sie nie ruszala hmmmm dziwne bo u mnie szalala od samego poczatku :ico_szoking: :-D
:ico_szoking: :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 15:12

jedwabna
no jak miało 2,25cm to był 8,5tc to tylko leżało nie widziałam żadnych ruchów
a ty kiedy miałaś 1 USG?? ile miało wtedy dziecko?? jak się ruszało
może urwisa masz małego, a ja grzeczną niunie

właśnie wyczytałam
dziecko w 18tc zwinięte w kłębek mierzy 12-14 cm, a wyprostowane ? 25 cm. Waży 150g ? osiąga wagę kolby kukurydzy

[ Dodano: 2008-09-02, 15:35 ]
Ragazzzjak tam po wizycie??
nie dajesz nic znaku

Awatar użytkownika
jedwabna

02 wrz 2008, 19:24

manenka ja tez bylam na pierwszej wizycie w 8 tyg. no to juz sama nie wiem moze to faktycznie zalezy od temperamentu dzieciaka bo teraz to mi sama ginka powiedziala ze fika koziolki ten moj maluszek jak nie wiem.no i wtedy na pierwszej wizycie tez sie ruszalo bo mi specjalnie to ginka pokazywala no ale mniej niz teraz :-)
zauwazylas swoja droga ze tylko my piszemy? gdzie sie podzialy wszystkie lutoweczki?
mam nadzieje ze jeszcze sie jakies dopisza... pozdro :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 21:46

jedwabna, ale będziesz miała urwisa :ico_brawa_01:
zauwazylas swoja droga ze tylko my piszemy? gdzie sie podzialy wszystkie lutoweczki?
mam nadzieje ze jeszcze sie jakies dopisza... pozdro
właśnie widzę
Beatris widuję na innych wątkach
a z Ragazzz nie wiem co się dzieję, aż się martwię o nią
a więcej lutówek chyba nie ma , szkoda , że na tak mało
a mam fajną stronkę luknij sobie http://twoja-ciaza.com.pl/czlowiek1-13.html
ok, ja spadam oglądać twarzą w twarz
pa

[ Dodano: 2008-09-03, 12:37 ]
Beatrisale ci suwaczek juz przeskoczył :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

03 wrz 2008, 13:37

hej
powiadomienia mi przestały przychodzić i dopiero pomyślałam że to niemożliwe że nic nie piszecie i zajrzałam :ico_noniewiem:

jedwabna, super że po usg i że w porządku wszystko, gratuluję :ico_brawa_01:

ja teraz 2 października mam usg i z Olą pójdziemy bo bardzo chce zobaczyć dzidziusia :-D no i musi sie dowiedzieć czy brat czy siostra, ciągle myśli biedna nad imionami, wczoraj była Zosia i Mateusz :ico_haha_01: a tak wogóle to przeżywamy przedszkole, chodzi chętnie ale jest nadto rozwinięta jak na grupę swoich rówieśników i staję na głowie by ją przenieść...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2008, 13:42

Beatris60, no właśnie czytałam na grupie L, a czemu tak wyszło z tym przedszkolem??
fajnie, ze Ola idzie z tobą na USG, pewnie będzie to dla niej duże przeżycie
i jeszcze sama mysli nad imionami, jejku ale to musi słodko wyglądać jak taka dziewczynka myśli o imionach dla swojego rodzeństw

Awatar użytkownika
jedwabna

03 wrz 2008, 15:07

dziewczyny! ja to od samego poczatku myslalam ze bedzie dziewczynka. nawet mi sie wydawalo ze tak czuje, no ale chyba mi sie tylko wydawalo :ico_oczko:

Beatris60 jak teraz pojdziesz w pazdzierniku to calkiem mozliwe ze tez juz bedziesz wiedziec czy chlopczyk czy dziewuszka :-D ja teraz ide 6 pazdziernika to moze bardziej sie to potwierdzi ze chlopczyk. wydaje mi sie ze prosciej mi bedzie wybrac imie dla chlopca niz dla dziewczynki :-) a ja u ginki to juz bylam z moim narzeczonym i z moja mama. ciekawe kogo jeszcze zabiore ze soba. moze tesciowa tez bedzie chciala zobaczyc:ico_olaboga: :ico_szoking: a ty chcesz Ole przeniesc klase wyzej :ico_szoking: pewnie dumna jestes z coreczki ze takie inteligentne dziecko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2008, 15:58

jedwabna, ja nie mam przeczucia co to będzie wiem jedno bardzo bym chciała dziewczynkę, ale jak się urodzi chłopczyk to tez dobrze jakis potomek będzie z nazwiskiem
nad jakimi imionami myślicz dla chlopca??
ja dla dziewczynki mam Ines Gabriela
a dla chłopczka Sander Julian lub Sander Michal i jeszcze Kryspin mi się podoba, pewnie jeszcze 100 razy zmienie zdanie
pod koniec ciąży będziesz już z całą rodziną chodziła :ico_haha_01: tak z 10 osób może się zmieści w gabinecie :ico_haha_01: :ico_haha_01:

a mam jeszcze jedno pytanie do was
kiedy miałyście ostatnią @??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”