Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 18:49

a kiedys obgryzalam paznokcie...

do tej pory jak mi sie paznokiec zadrze, albo zlamie (bo generalnie nie mam mocnych paznokci), to pierwszy odruch - do buzi... jak mam ladne i dlugie, to nawet nie mysle o obgryzaniu, ale jak tylko cos jest nie tak, to od razu mnie korci... stare przyzwyczajenia... :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

08 lis 2008, 18:51

Gie, no niestety paznokcie mam zniszczone od tej chemii...dosłownie jak papier,starsznie łamiliwe,słabe i brzydkie.

Oooo Emilka się obudziła...................

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 18:51

a mnie do fajki w ogole nie ciagnie... nie lubie tego uczucia po zapaleniu - banki w gardle i zaraz sie wlącza głodomór... :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 18:53

JAGNA - mi po tipsach paznokcie dochodza do siebie przez jakies pol roku, wiec nie warto... pol ciazy na nie dmuchalam i chuchalam, zebym po porodzie miala swoje... chociaz nigdy nie byly mocne (wyginaja sie latwo, oprocz tych na kciukach), to staram sie je zapuszczac...

skoro Emilka sie obudzila, to moze znowu troszke zje...

moja spi juz prawie 2,5 godz., wiec tez bedzie zaraz pobudka :)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 19:54

Gie, super masz te pazury! zazdroszcze... ja obgryzam i pewnie bym tego frencza tez obgryzla... niedobry nawyk :ico_nienie:

Jagna30, nie warto zaczynac.. zreszta, Ty to wiesz ;-)
tez bym sie chciala z Wami spotkac, ale znajac zycie dla mnie nie bedzie to mozliwe.. bo rzadko jestem w Polsce :(

co do wyboru drink czy fajka - u mnie nie ma problemu, bo nie pije alkoholu.. a tez tak jak Gie, nie lubie tego kapcia w ustach po papierosie.. a feeee

ladny zachod slonca mielismy.. i fajnie wygladal na tle "statku milosci" - wiecie, taki wielki statek rejsowy (dobra nazwa? po ang. to cruise ship), z wielkim kominem i swiatelkami od rufy do komina i od komina do dziobu.. :-)

nie odpowiedzialyscie mi na pytanie, czy gracie na kurniku :P

Jaspi mi ryczy, ide go uspokoic.. :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-11-08, 19:02 ]
ok, brzuszek go bolal... dalam mu troche infacolu i pomoglo :ico_sorki:

teraz zasypia mi na kanapie :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 20:02

SHOO - ja nie gram w nic w necie...

JOANNA z forum mi napisala, zebym zrobila malej posiew, bo jej synek tez przestal jesc i okazalo sie, ze mial bakterie w moczu, a po leczeniu zaczal wcinac normalnie...

chyba sie przejde w poniedzxialek do lekarza...

teraz napisalam do Niej na N-K, bo oczywiscie mam mnostwo pytan z tym zwiazanych - glownym jest: jak pobrac od takiego malego dziecka mocz????????????

SHOO - a Ty obgryzasz nalogowo, czy moze jesli Ci sie uda zapuscic, to dajesz rade sie powstrzymac?? Bo jesli to drugie, to ja znalazlam sposob i naklejalam sztuczne paznokcie na obgryzione i nosilam tak glugo az mi swoje nie odrosly i po klopocie :)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 20:11

SHOO - a Ty obgryzasz nalogowo, czy moze jesli Ci sie uda zapuscic, to dajesz rade sie powstrzymac?? Bo jesli to drugie, to ja znalazlam sposob i naklejalam sztuczne paznokcie na obgryzione i nosilam tak glugo az mi swoje nie odrosly i po klopocie :)
hmm czy ja wiem, obgryzam, jak mi sie przypomni, ze mam paznokcie :-D albo jak poczuje, ze sie dlugie robia (jak np. nie obgryzam przez tydzien).
nie mysle o paznokciach caly czas, wiec chyba to nie nalog... mysle, ze udaloby mi sie powstrzymac :-)
a z tym naklejaniem paznokci, to widzialam takie tipsy w sklepie.. czy takie tansze beda dzialaly? w sensie nie odkleja sie przy czestym moczeniu w wodzie?.. bo na jakies super-kosztowne szkoda mi kasy.

[ Dodano: 2008-11-08, 19:12 ]
a jak pobrac mocz od dziecka - dobre pytanie... mysle, ze im po prostu musisz mokra pieluche zaniesc

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 20:14

woda tu raczej nie ma nic do rzeczy... jak sie dobrze przyklei (i takie za 7 zyli) klejem z opakowania, to trzymaja sie okolo 5-7 dni, a potem juz zaczynaja brzydko wygladac...

ja nieraz przyklejalam sobie nawet na gluta (super glue), hhhehheee... :)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 20:25

hehe, no to sprawie sobie takie w przyszlym tyg :-) super gluta tez mam... bedzie dzialac :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-11-08, 19:37 ]
cos bym zjadla.. ale nie wiem co :ico_noniewiem:

chyba zaczne od mozarellki z pomidorem i bazylia.. :570:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 lis 2008, 21:24

Witam wieczorowa pora.
Ale naklikalyscie ho ho.A ja na noic sily nie mam dwa dni bez meza i dwie baby na glowie to ponad moje sily :ico_olaboga: dobrze ze moj jutro wraca.Bo najgorsza to pora wieczorowa kiedy obydwie trzeba kapac i nie wiadomo od ktorej zaczac :-) Na szczescie Wiki sama zasypia wiec przynajmniej z tym nie ma problemow.A co do Julci to mi cos niespokojnie spi pewno bedzie tak jak i u starszej skoncza soi ekolkoi zacznie zabkowanie :ico_olaboga:

Co do fajek ja palilam jedynie od okazji ale to bardzo dawno temu (10lat)

Gie pazurki super :ico_brawa_01: Ja to nawet nie mam czasu na zwykly manicur a co dopiero taki fajny.
Jagna Gie moze rzeczyswiscie waszym dziewczynom nie odpowiada ta mieszanka jaka karmicie.I dlatego takie warjacje robia :ico_olaboga:

Nic zmykam zaraz do spanka bo znowu pobudka o 5.30.Tak wstaje moja starsza cora i koniec ze spaniem :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-11-08, 20:25 ]
A co sie stalo z sensibel ma ktos z nia kontakt?

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”