zborra dziwny ten lekarz tez bym sie wkurzyła i dziwne,że robił Ci dopochwowe usg
Mój synek idzie od poniedziałku do przedszkola.On będzie chodził 3 razy w tygodniu po 5h bo ma za darmo.Wszystkie dzieci które kończą 3 latka muszą chodzić na nauki przedszkolne,bo za rok od września idzie już do ,,zerówki,, Czyli dzieci 4 letnie rozpoczynają nauke,ale tu wszystko jest na zasadzie zabawy,nie ma takiego typowego siedzenia w szkolnych ławkach jak w Polsce.
Początek idę z nim na zajęcia w przedszkolu na 1,5h pózniej on sam na 2h,pozniej sam na 3h i tu taka zasada jest,że gdy dziecko nie jest przygotowane by oderwać się od mamy to musi byc stały kontakt z rodzicem.Czyli jaśniej mówiąc gdy dziecko płacze a one sobie nie radzą to dzwonią i musisz przyjsc nawet jak jesteś w pracy.
Będzie chodził w poniedziałki,środy i piatki w godzinach popołudniowych (12.45-17.45) sama sobie wybrałam takie godziny bo w tym czasie byłam w pracy i tak mi pasowało a teraz ... a w czwartki do innego przedszkola przy moim Collegu (uczę się anglika) i tam będzie 6h
Także trochę zabiegana będe,ale cóż na stare lata trzeba sie uczyć.
No to się rozpisałam