Witajcie lutówki,
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku aby uśmiech nie schodził z waszych twarzy a smutki i rozterki poszłyprecz.
Serdeczne zyczenia dla nowych jubilatów
lulutak mi przykro ze mam chora a zwlaszcza ze wy ostatntio mialyscie ze soby słaby kontakt albo nawet żaden,takie to smutne ale sama miałam w zyciu sytuacje kiedy to własnie czyjas choroba wznowiła wiezi miedzy bliskimi (np moja mame z siostra), przykre to ze czasem jest to jedyne wyjscie kiedy 2 osoby moga znow sie ze sobą spotkac.
Bedziemy tu za tobą tesknic i r,ówniez mam nadzieje ze podlaczysz sobie internet albo chociaz od czasu do czasu wskoczysz do jakiejs kawiarenki internetowej i przekazesz nam co u was slychac.
I jaja szkoda, że nie zdazyłysmy sie spotkać

tak myslalam ze to moze na wiosne nastapi. A moze kiedys uda mi sie pojechac na Ukrainę, bo zawsze bardzo chciałam bo to troche i mojej rodziny korzenia.
mamakasiagratuluje pierwszych kroczxkow i ząbka Alusi
U nas nie ma zadnych postepów,wczoraj tylko Patrus puscił sie na moze 2-3 sekundy,a no i wychodza 2 górne jedynki,co prawda juz od dawna ale juz slychac jak stukam.
sylwesterbył bardzo udany, bylismy u szwagierki, impreza na 12 osob,Patrus spał na górze jak suseł, a myslelismy ze to bedzie porazka,bo na poczatku sie rozplakal jak zobaczyl nowe miejsc,on tak nie lubi zwlaszcza jak ma spac,na szczescie to byla ich sypialnia i na lozku mieli taka posciel jak my, Patryk ja poznal (co mnie zdziwilo ale ja głaskal tak sie ucieszyl chyba) i w koncu na niej zasnal przy nas,potem tylko standardowa pobudnka na amu i dalej spal.
Super sie ubawilismy
[ Dodano: 2008-01-03, 17:31 ]
promocjaw realu sa pampersy za niecałe 40zl