ja stosuję sudocrem od ponad dwóch lat i nie narzekałam na niego ani dniaA na odparzenia sudocrem dobry ale normalnie go nie stosuj jako profilaktykę bo słyszałam że nie jest dobry tylko własnie doraźnie jak coś się robi
ja stosuję sudocrem od ponad dwóch lat i nie narzekałam na niego ani dniaA na odparzenia sudocrem dobry ale normalnie go nie stosuj jako profilaktykę bo słyszałam że nie jest dobry tylko własnie doraźnie jak coś się robi
ojjjj tak,wczesniej to płakał non stop jak mial problemy z oddychaniem.Serce sie krajało...a teraz? AniołekTeraz mozna powiedziec odsypia ciezka przebyta drogę :)
Tak i musze przyznac ,ze oepieke ma super pomimo odparzonej pupkiMadleine, a Marcinek jest w CZMiD w Ligocie ?
wszystko i tak zależy od indywidualnych potrzeb malucha. każde nasze dziecko inne i niestety musimy same wszystko dopasować do potrzeb ich skóry.Stosowalismy Bambino do pupy i do dzis dnia nigdy odparzonej pupki nie miala.
Ja akurat jestem zdania, że jak nic się z pupką nie dzieje, to właśnie nie należy smarować niczym. A to dlatego, że jak codziennie będziemy stosować specjalistyczny kremik na zdrową skórę, to przyzwyczai się ona do niego i jak będzie rzeczywista potrzeba zagojenia pupki to maść po prostu nie zadziała...I nie daj się nabrać na gadanie pielęgniarek, że najlepiej nie smarować pupy dzidzi niczym
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość