ML
lulu81 pisze:hejka Lutowki, sorry ze nie odpisuje ale niemam sily
dowiedzialam sie ze moja mama jest ciezko chora, juz dawno, ale nic mi nie mowila, jest mi przykro ze mi, najblizszej jej osobie nie powiedziala.
musze jechac na ukr. ale trzeba papiery wyrobic, a to dlugo trwa
nie wiem czy jeszcze wroce do polski, moze kiedys . postaram sie tam zalozyc internet, to sie odezwe moze
jak znikne, to oznacza ze wyjechalam, ale postaram sie wpasc sie pozegnac. ale nie wiem sama jeszce kiedy pojade, staram sie jak najszybciej. chociaz i mama nie chce zebym ja jechalam ale i tak pojade
ML pisze:Same smutne wiadomości:
1) nie żyje dziecko mojej kolezanki - byla w 6 miesiącu ciązy. Miała wysokie ciśnienie, pojechala do szpitala na patologię. Lekarze stwierdzili, że muszą zrobic cesarkę. I zrobili, ale niestety dzidziuś nie podjął funkcji życiowych , tragedia
2) dziś zmarł dziadek mojego męża
3) moja mama lezy w szpitalu, czeka ją ciężka operacja, nie wiadomo jak będzie ....
i do tego dochodzą moje już teraz błahe problemy - zespuło mi się auto, Tobiasz ma dalej katar i inne.............
[ Dodano: 2008-01-03, 22:01 ]
Dla wszystkich solenizantów wszystkiego najlepszego !
Małgorzatka pisze:hej
ML, Luluś Tak mi przykro, mam nadzieje, że wszytsko się poukłada po Waszej myśli.
U mnie też nowy rok nie zaczął się pomyślnie Razem z męzem zapomnieliśmy się rozliczyć u Urzędzie Skarbowym za 2006 rok i mam duże problemy Wczoraj się dowiedzieliśmy i to całkeim przypadkowo- bo upomnien nie wysyłają. Chciałam pobrać dochowy ze skarbówki do rodzinnego...a tu słysze że mamy nie złożne ani ja ani Tomek i mamy naliczne kary+ dośc wysokie odsetki Jeszcze wczoraj szybko znajoma nam rozliczała i napisaliśmy wyjaśnie i prośbę o niekaranie bo to było całkiem nieumysne ale wicie jak jest zadrzeć ze skarbówką ...Strasznie to wszytsko przeżywam bo ja nie mam kasy, T. tez nie zarabia kokosów i jak nam nie uznają pisma i będziemy płacili nawet podobno do 300 zł jedna osoba to razy dwa 600 zł ...skąd my to weźniemy Coś my narobili Boli nie brzuch i źle się czuje...dziś jedziemy to załatwiać.
Hekkate Moja szwagierka też nam oznajmiła, że spodziewa się dzidziusia! Termina ma z @ na lipiec/sierpień. Cieszę się!
[ Dodano: 2008-01-04, 12:47 ]
dla Dominika, Kubusia i Mirelki
Właśnie listonosz przyniusł paczuszkę z nestle a w środku były dla balony na roczek i probka mleczka, no i jakieś czytadło.
[ Dodano: 2008-01-04, 12:49 ]
Acha, nie wiem czy wam wspomniałam juz o tym, że zanówiłam sobie takie o to płyty pod choinkę lada dzień powinny być. http://allegro.pl/item290711989_powrot_ ... azeta.html
T. dał mi kaskę, bo prezentu nie umiał wybraći mogła sobie zamówić to i owo. No i krem na rozstępy z ziajki.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość