no co TY!! Naprawde jestem ruda... i mam piegi... tylko, ze farbuje wlosy na czerwono... ale ogolnie rudzielec ze mnie od urodzeniaa gdzei Ty kochana jestes ruda,
hhmmm..., jakies propozycje...??ty jestes piekna kobietka, taka do schrupania i prosze mnie zle nie zrozumiec
nooo, bidulka... ladnie jej w nocha zajechali...Hehe, ta dziewczyny to am przeboje w YCD, najpierw zaryla o glebe na kastingu, a etraz cos z nosem
eeeee, zartujecie ze mnie chyba, przeciez Gie ma jakis kolor chyba cos podlatujacego mi w rubin czy cos takiego, no chyba, ze ja slepa jestemjak to gdzie Gie jest ruda? przeciez jej wlosy to istna MARCHEWA!
no wlasnie i dlatego nei widzialam zebys byla ruda i mysle o czym one gadaja, a to ze masz piegi, to dodaje Ci urokuno co TY!! Naprawde jestem ruda... i mam piegi... tylko, ze farbuje wlosy na czerwono... ale ogolnie rudzielec ze mnie od urodzenia![]()
![]()
zadnych z mojej strony, nie interesuja mnie kobietkihhmmm..., jakies propozycje...??![]()
ojej, Pati, no farbuje na odcienie czerwieni, ale naturalne mam rude, tyle, ze zadna z Was nie miala okazji zobaczyc ich naturalnego koloru...eeeee, zartujecie ze mnie chyba, przeciez Gie ma jakis kolor chyba cos podlatujacego mi w rubin czy cos takiego, no chyba, ze ja slepa jestem
zadnych z mojej strony, nie interesuja mnie kobietki
masz kwiatka na pocieszenie :ico_prezent:czuje sie odrzucona...![]()
![]()
![]()
![]()
sorry, ze Cie odrzucilam, wybacz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czuje sie odrzucona...![]()
![]()
![]()
![]()
to to na pewno prawda, juz nie jedna osoba tak powiedzialai to prawda, ze geje to najlepsi przyjaciele kobietynawet lepsi niz kobiety... bo nie sa zawistni
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość