no co TY!! Naprawde jestem ruda... i mam piegi... tylko, ze farbuje wlosy na czerwono... ale ogolnie rudzielec ze mnie od urodzeniaa gdzei Ty kochana jestes ruda,
hhmmm..., jakies propozycje...??ty jestes piekna kobietka, taka do schrupania i prosze mnie zle nie zrozumiec
nooo, bidulka... ladnie jej w nocha zajechali...Hehe, ta dziewczyny to am przeboje w YCD, najpierw zaryla o glebe na kastingu, a etraz cos z nosem
eeeee, zartujecie ze mnie chyba, przeciez Gie ma jakis kolor chyba cos podlatujacego mi w rubin czy cos takiego, no chyba, ze ja slepa jestemjak to gdzie Gie jest ruda? przeciez jej wlosy to istna MARCHEWA!
no wlasnie i dlatego nei widzialam zebys byla ruda i mysle o czym one gadaja, a to ze masz piegi, to dodaje Ci urokuno co TY!! Naprawde jestem ruda... i mam piegi... tylko, ze farbuje wlosy na czerwono... ale ogolnie rudzielec ze mnie od urodzenia
zadnych z mojej strony, nie interesuja mnie kobietkihhmmm..., jakies propozycje...??
ojej, Pati, no farbuje na odcienie czerwieni, ale naturalne mam rude, tyle, ze zadna z Was nie miala okazji zobaczyc ich naturalnego koloru...eeeee, zartujecie ze mnie chyba, przeciez Gie ma jakis kolor chyba cos podlatujacego mi w rubin czy cos takiego, no chyba, ze ja slepa jestem
zadnych z mojej strony, nie interesuja mnie kobietki
masz kwiatka na pocieszenie :ico_prezent:czuje sie odrzucona...
sorry, ze Cie odrzucilam, wybacz
czuje sie odrzucona...
to to na pewno prawda, juz nie jedna osoba tak powiedzialai to prawda, ze geje to najlepsi przyjaciele kobiety nawet lepsi niz kobiety... bo nie sa zawistni
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości